51 Απ: Ενημέρωση για BAN Κυρ Οκτ 28, 2012 10:35 am
Spiderman
Σιωπηλή δύναμη
DimiKgianni έγραψε:Spiderman έγραψε:DimiKgianni έγραψε:Αμφισβητώ αν είναι καν άντρας!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άντρας ασχολείται με ένα γυναικείο forum.
Είναι μια απάντηση που θέλω να δώσω αν και δεν θελω να ασχοληθώ με το θέμα.
Ετσι και αλλιώς μέχρι Τρίτη θα μπαίνω, από Τετάρτη δεν θα με ξαναδείτε μέχρι να ξαναμπώ για να αναρτίσω τις φωτογραφίες των νεογέννητων που θα έρθουν στο κόσμο σε 3-4 εβδομάδες.
DimiKgianni,λοιπόν .... ερώτηση κρίσεως.
Εσείς δεν μπαίνετε σε sites αντρών ; Αποκλείεται το γεγονός να μπαίνει ένας άντρας εδώ και αν ΝΑΙ ,γιατί ;
Δεν κατάλαβα ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαίνουν άντρες.Τώρα...., αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως ένας άντρας μπαίνει σε ένα γυναικείο forum , δεν φταίω εγώ αλλά μπορώ να σου δώσω δέκα πιθανές απαντήσεις.
Η μία είναι ότι ίσως να μπαίνω για να μαθαίνω,η άλλη ίσως για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου,η άλλη για να βρω γκόμενα(το άκουσα και αυτό...) ,η άλλη για να πρακτορεύσω τις γυναικείες ανάγκες,η άλλη για να διαπιστώσω τα όρια της βλακείας, η άλλη για να σπαταλήσω λίγο χρόνο (από τον πολύτιμο μου ελεύθερο χρόνο) ,η άλλη για να αποφορτίσω το άγχος μου,η άλλη επειδή είχε πρωτομπεί η σύζυγος μου και έφριξε με μερικές από εσάς, η άλλη για να αποφορτίσω την ένταση μου .... και δεκάδες άλλες απαντήσεις που ίσως υπάρχουν,συνυπάρχουν ή απλά υπάρχουν ως απλές απαντήσεις στο ερώτημα σου.
Αν αυτό είναι κακό τότε υπομονή για μερικές γυναίκες μέχρι τη Τρίτη το βράδυ.
Επίσης αν είναι κακό να λέω αντίθετες απόψεις από αυτές που μερικές γυναίκες θέλουν να ακούν τότε ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ.
Πιστεύω να σε κάλυψα !
Καλό σας βράδυ.
Οχι δεν απαγορεύεται. Κάνε ότι θες, η δικιά μου γνώμη είναι αυτή.Μην κάνεις τον κόπο να την αλλάξεις. Άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τα παντελόνια που φοράει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ασχολείται με γυναικείο forum.
Άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τα παντελόνια που φοράει,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ασχολείται με γυναίκες που λένε ανοησίες ,αγαπητή μου κυρία.
ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ .
Σα δε ντρέπεσαι λίγο .Δεν είχες τι άλλο να γράψεις και εκτροχιάστηκες μόνη σου για να δούνε όλοι το ποιόν σου και την ποιoτική στάθμη που κουβαλάς.
Ευχαριστώ για το μάθημα παντελονιού και του αυτοπροσδιορισμού μου περί σεβασμού αλλά πρώτα θα πρέπει να σου πει κάποιος ότι για να κάνεις υποδείξεις έστω και ατυχείς,θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς εσύ τον δικό σου εαυτό διότι μια κυρία ή μια μαμά ,ποτέ δεν μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε έναν μπαμπά !
Ούτε σε έβρισα ούτε ασχολήθηκα μαζί σου, ούτε σε προσέβαλα ούτε σου είπα ότι δεν φοράς φούστα,ούτε σε ξέρω ούτε θέλω να σε μάθω, ούτε καν σου είπα ότι σε ένα γυναικείο forum δεν πρέπει να μπαίνουν άσχετες και ανόητες γυναίκες.
Ασφαλώς και θα ενημερώσω άμεσα την διαχειρίστρια του site για τα καλά σου λόγια και την αμεσότητα της απάντησης σου .
good night !