26 Απ: ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τρι Οκτ 30, 2012 4:10 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
αυτα που γινονται εκει εχουν επιπτωσεις κ εδω,εδω εμφανιζονται σαν ξηρασιες κ παρατεταμενοι καυσωνες οποτε ναι μας ενδιφερει ολους
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
καλα κοπελα μου δεν εισαι ο αντωνης και εχεις την αποψη σου οπως κι εμεις την δικια μας,το καταλαβαμε πως δεν σε ενδιαφερει.τελειωσε το θεμα ασχολησου με τον κοσμο σου και ασε μας εμας να ασχολουμαστε με ολο τον κοσμο συν τις ηπα,μας αρεσει να γινετε καζανι το κεφαλι μας..μη σου πω και κατσαρολα!!!antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
δεν καταλαβαινω γιατι ειστε τοσο εριστικες μερικες εδω μεσα μαζι μου,με εχετε περασει για αντρα μαλλον που τον λενε αντωνη αλλα ειστε λαθος,μερικες λεω κοριτσια ετσι,οχι ολες.
antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
δεν καταλαβαινω γιατι ειστε τοσο εριστικες μερικες εδω μεσα μαζι μου,με εχετε περασει για αντρα μαλλον που τον λενε αντωνη αλλα ειστε λαθος,μερικες λεω κοριτσια ετσι,οχι ολες.
tsxitsxi έγραψε:antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
Eισαι τοσο αρρωστος που δεν θυμασαι και τι γραφεις...σε αλλο θεμα μας ειπες οτι εχεις 2 παιδια,σε αλλο οτι εισαι εγκυος στο 1 σου παιδι και τωρα λες οτι δεν μπορεις να ασχοληθεις με τα προβληματα του παιδιου σου..
για αποφασισε ρε φιλε ποσα παιδια εχεις τελικα?
Τελικα πρεπει να τρως πολυ παντοφλα απο την γυναικα σου και να εχεις φαει πολυ περισσοτερη απορριψη απο την μανα σου για να νιωθεις τοσο εντονα την αναγκη να το παιζεις γυναικα και να εισαι ολο το 24ωρο μεσα σε ενα φορουμ για μαμαδες..για ψαξτο λιγακι γιατι πραγματικα χρειαζεσαι βοηθεια!
Αντε τραβα ξυρισε καμια μασχαλη τωρα...
tsxitsxi έγραψε:antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
Eισαι τοσο αρρωστος που δεν θυμασαι και τι γραφεις...σε αλλο θεμα μας ειπες οτι εχεις 2 παιδια,σε αλλο οτι εισαι εγκυος στο 1 σου παιδι και τωρα λες οτι δεν μπορεις να ασχοληθεις με τα προβληματα του παιδιου σου..
Τελικα πρεπει να τρως πολυ παντοφλα απο την γυναικα σου και να εχεις φαει πολυ περισσοτερη απορριψη απο την μανα σου για να νιωθεις τοσο εντονα την αναγκη να το παιζεις γυναικα και να εισαι ολο το 24ωρο μεσα σε ενα φορουμ για μαμαδες..για ψαξτο λιγακι γιατι πραγματικα χρειαζεσαι βοηθεια!
αν εισαι οντως αυτη πουλες και εμεις οι υπολοιπες κανουμε λαθος τοτε πες μου απο που εισαι τελικα και ποσα παιδια εχεις,και θα σου ζητησω και συγνωμη που ημουν αποτομη μαζι σου!antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
eirini2 έγραψε:δεν βρεθηκε ακομη κανεις να τον σουταρει τον αντωνακη?
mamamia12 έγραψε:αν εισαι οντως αυτη πουλες και εμεις οι υπολοιπες κανουμε λαθος τοτε πες μου απο που εισαι τελικα και ποσα παιδια εχεις,και θα σου ζητησω και συγνωμη που ημουν αποτομη μαζι σου!antoniasofia1 έγραψε:Αν καθομαι να ενδιαφερομαι τοσο πολυ όσο εσυ ,με ακαδημαϊκό σχεδόν τρόπο με το τυφώνα της αμερικης επειδη τα media σου εχουν κανει το κεφαλι καζανι,τότε δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω με τα δικα μου θεματα και του παιδιου μου καθως και με τα προβληματα που υπάρχουν στη δικη μας χωρα.
aggeliki5579 έγραψε:Γιατι να τον σουταρουν ρε παιδια?
Αφηστε τον να γελαμε!
Παντως λεω ρε παιδια το μυαλο του ανθρωπου τι παιχνιδια παιζει,ε? Φανταστειτε τι βιωματα εχει αυτος απο την παιδικη του ηλικια και τι φτυσιμο εχει φαει ωστε να αγωνιζεται τοσο πολυ να τραβηξει την προσοχη και μαλιστα απο αγνωστα σε αυτον ατομα!
antoniasofia1 έγραψε:φαντάσου τι φτυσιμο εχεις φαει εσυ στη μαπα κοπελα μου για να μην καταλαβαινεις οτι με λενε Αντωνία- Σοφία. !
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
πολυ σωστη..!!!!!!!!!!!!!!astroneraidoula έγραψε:Πάντως, ακόμα και όλο αυτό που λένε οι κοπέλες να μην ισχύει, είναι σκληρό να λέμε "δεν με νοιάζει", επειδή αυτό συμβαίνει πολλά χιλιόμετρα μακρυά από εμάς. Ολοι όταν περνάμε κάτι δύσκολο, θέλουμε να νιώθουμε πως οι άνθρωποι (ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου) τουλάχιστον μας σκέφτονται και παρακαλάνε τον Θεό (όπου κι αν πιστεύουν) για το καλό μας. Δεν φταίνε όλοι η Αμερικανοί για όλα τα δεινά του κόσμου. Υπάρχει και απλός κόσμος, που απλά ζει, δουλεύει και μεγαλώνει τα παιδιά του εκεί. Στην τελική, ζουν και πολλοί Έλληνες στην Ν. Υόρκη, έτσι δεν είναι;
συμφωνω κριμα οι ανθρωποι....mamamia12 έγραψε:πολυ σωστη..!!!!!!!!!!!!!!astroneraidoula έγραψε:Πάντως, ακόμα και όλο αυτό που λένε οι κοπέλες να μην ισχύει, είναι σκληρό να λέμε "δεν με νοιάζει", επειδή αυτό συμβαίνει πολλά χιλιόμετρα μακρυά από εμάς. Ολοι όταν περνάμε κάτι δύσκολο, θέλουμε να νιώθουμε πως οι άνθρωποι (ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου) τουλάχιστον μας σκέφτονται και παρακαλάνε τον Θεό (όπου κι αν πιστεύουν) για το καλό μας. Δεν φταίνε όλοι η Αμερικανοί για όλα τα δεινά του κόσμου. Υπάρχει και απλός κόσμος, που απλά ζει, δουλεύει και μεγαλώνει τα παιδιά του εκεί. Στην τελική, ζουν και πολλοί Έλληνες στην Ν. Υόρκη, έτσι δεν είναι;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης