1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ Πεμ Ιουλ 22, 2010 11:23 pm
maria2010
Πανταχού παρούσα!
'Εχετε καμια ιδεα για τιμες? Βαφτιζουμε τον Οκτωβρη και δεν εχω ρωτησει ακομη, φοβαμαι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
didimakia2009 έγραψε:Μαρία έκανα την βάφτιση των παιδιών μου τον Μάιο.
Λόγω διδύμων επέλεξα να πάρω 2 φωτογράφους για περισσότερο υλικό και να μην χάσω κάποια στιγμιότυπα κατά την διάρκεια της βουτιάς.
Ο φωτογράφος με τα της συζύγου που επιμελήθηκε την επεξεργασία των φωτογραφίων μετά είναι φίλοι!
Για
230 φωτογραφίες 15Χ21
10 φωτογραφίες 20Χ30
1 φωτογραφία kfix (πίνακας) 50Χ70
1 άλμπουμ με τυπωμένο εξώφυλλο 35Χ35 (δικό μας)
3 άλμπουμ με τυπωμένο εξώφυλλο 25Χ25 (νονάδων-πεθερικών)
4 dvd
4 slide show με φωτογραφίες των παιδιών από την κοιλιά μέχρι την βάφτιση,με μουσική επένδυση και παρουσίαση τις φωτογραφίες της βάφτισης
Πλήρωσα 850 €
Τα άλμπουμ τα έφτιαξα μόνη μου,κόλλησα εγώ τις φωτογραφίες και τα διακόσμησα εγώ εσωτερικά!Αν μου το κάνανε και αυτό ήταν 200 ευρώ επιπλέον.Προτίμησα να τα κάνω μόνη μου παρά να τα δώσω!
didimakia2009 έγραψε:Μαρία έκανα την βάφτιση των παιδιών μου τον Μάιο.
Λόγω διδύμων επέλεξα να πάρω 2 φωτογράφους για περισσότερο υλικό και να μην χάσω κάποια στιγμιότυπα κατά την διάρκεια της βουτιάς.
Ο φωτογράφος με τα της συζύγου που επιμελήθηκε την επεξεργασία των φωτογραφίων μετά είναι φίλοι!
Για
230 φωτογραφίες 15Χ21
10 φωτογραφίες 20Χ30
4 dvd
4 slide show με φωτογραφίες των παιδιών από την κοιλιά μέχρι την βάφτιση,με μουσική επένδυση και παρουσίαση τις φωτογραφίες της βάφτισης
Πλήρωσα 850 €
Τα άλμπουμ τα έφτιαξα μόνη μου,κόλλησα εγώ τις φωτογραφίες και τα διακόσμησα εγώ εσωτερικά!Αν μου το κάνανε και αυτό ήταν 200 ευρώ επιπλέον.Προτίμησα να τα κάνω μόνη μου παρά να τα δώσω!
nikoleta έγραψε:Εμείς πληρώσαμε 650€ για άλμπουμ κανονικό, όλα τα δείγματα, dvd, cd με τις φωτογραφίες, άλμπουμ για την κουμπάρα, 50 φωτογραφίες και μία εκτύπωση σε καμβά (σαν πίνακα) με τη φωτογραφία της μικρής. Το καλό με τον δικό μας φωτογράφο που το θεωρώ ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι μας δίνει cd με τις φωτογραφίες σε κανονική ανάλυση ώστε να τις έχουμε σαν αρχείο αλλά και να μπορούμε να τις εκτυπώσουμε όπου θέλουμε χωρίς δέσμευση να πάμε οπωσδήποτε στον ίδιο. Γιατί μερικοί σε δεσμεύουν να πας εκεί και μετά χτυπάνε στο κεφάλι!!!
Η αλήθεια είναι ότι κι εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν τα δίνουν όλοι. Αυτός όμως που επέλεξα τα δίνει. Και στον γάμο αλλά και στη βάπτιση μας τα έδωσε.florentiab έγραψε:nikoleta έγραψε:Εμείς πληρώσαμε 650€ για άλμπουμ κανονικό, όλα τα δείγματα, dvd, cd με τις φωτογραφίες, άλμπουμ για την κουμπάρα, 50 φωτογραφίες και μία εκτύπωση σε καμβά (σαν πίνακα) με τη φωτογραφία της μικρής. Το καλό με τον δικό μας φωτογράφο που το θεωρώ ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι μας δίνει cd με τις φωτογραφίες σε κανονική ανάλυση ώστε να τις έχουμε σαν αρχείο αλλά και να μπορούμε να τις εκτυπώσουμε όπου θέλουμε χωρίς δέσμευση να πάμε οπωσδήποτε στον ίδιο. Γιατί μερικοί σε δεσμεύουν να πας εκεί και μετά χτυπάνε στο κεφάλι!!!
Σου έδωσε τα δείγματα? Μην το πείς ούτε του παπά!! Στην Αθήνα τουλάχιστον αυτό είναι ανέκδοτο. Κανένας δεν σου δίνει φώτο σε κανονική ανάλυση. Και ζητάνε και ότι θέλουνε για επανεκτύπωση. Ακουσα τιμή από 0,8 έως 2,5 ευρώ ανα φωτο.
Soulitsa έγραψε:didimakia2009 έγραψε:Μαρία έκανα την βάφτιση των παιδιών μου τον Μάιο.
Για
230 φωτογραφίες 15Χ21
10 φωτογραφίες 20Χ30
4 dvd
Πλήρωσα 850 €
Σου εχω στειλει pm,αν θελεις να μου δωσεις το τηλ του φωτογραφου για προσφορα.
Ευχαριστω!!!!
Birth Story έγραψε:ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Ελπίζω μεσα στην τιμη να ειναι και το αρχειο!
Το σημαντικοτερο ειναι να κανει καλη δουλεια ο φωτογραφος,και οχι να ειναι ο φθηνοτερος!Γιατι κακα τα ψεματα οτι πληρωνεις παιρνεις!!!
ΑΠΛΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΣΟΥ!!!!Birth Story έγραψε:Μαρία ,αν δεν εχεις καταληξει ακομα για τη φωτογραφηση της βαφτισης θα χαρω πολυ να σε βοηθησω!Μπορεις να δεις και ενα μικρο δειγμα δουλειας μου εδω...https://www.facebook.com/profile.php?id=100000951464857&ref=ts#!/birth.story !Προσπαθω να προσαρμοζω τις τιμες αναλογα με το τι θελει η καθε μανουλα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης