1 ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Τρι Οκτ 30, 2012 10:26 am
tereza5
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
tereza5 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑtereza5 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΜ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΝ ΕΧΕΙ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟeirini31 έγραψε:καλησπερα κοπελα μου καλως ηρθες στην παρεα μας
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩnikoletta10 έγραψε:Καλως την!!!!!!
Εγω εχω 2 κορίτσια,μια 11 χρονών και μια 12 μηνών.
Ελπίζω να περνάς καλα μαζί μας!!!!
tereza5 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΜ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΝ ΕΧΕΙ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟeirini31 έγραψε:καλησπερα κοπελα μου καλως ηρθες στην παρεα μας
καλως ηλθεςyianna76 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα ειμαι καινουργιο μελος καλος σας βρηκα και θα τα λεμε συχνα
το βρηκα σ ευχαριστωstauroulinaa έγραψε:tereza5 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΜ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΝ ΕΧΕΙ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟeirini31 έγραψε:καλησπερα κοπελα μου καλως ηρθες στην παρεα μας
Τερεζα μου ισως τωρα να το εχεις βρει αλλα εγω θα στο πω..λοιπον κατω απο το μνμ λεει quote αυτο πατας και μπορεις να απαντησεις και να φαινεται και το κειμενο της κοπελας και το δικο σου! και παλι καλως ηρθες..
Καλως ηρθες και εσυ Yianna
tereza5 έγραψε:καλως ηλθεςyianna76 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα ειμαι καινουργιο μελος καλος σας βρηκα και θα τα λεμε συχνα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » Οι απαραίτητες... συστάσεις! » ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης