676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Δευ Νοε 05, 2012 6:58 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Ολινα τι εννοεις η βαση του αντρα σου ειναι εξω;
Αληθεια θα φυγετε;;μεγαλη αποφαση...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:Ολινα τι εννοεις η βαση του αντρα σου ειναι εξω;
boubou έγραψε:κι επειδη συνεχίζεται η γκαντεμιά μου , ξανακρύωσε ο άντρας μου!!! λέτε να μην βγάλουμε σωστα αποτελεσματα αν κανουμε την εξεταση τωρα? .... ολο πισω με παει γμτ!!!δν ξερω ποσο υπομονη να εχω ακομη
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ! ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ! ΠΟΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ!
εχω τρελαθει πρωι απογευμα με το Θαναση ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!εν τω μεταξυ μπαινω κατι φορες παω να διαβασω τα παλια και αρχιζει την γκρινια!οποτε δεν προλαβαινω τιποτα!θελει να παιζουμε μαζι συνεχεια!αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης