Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολινα τι εννοεις η βαση του αντρα σου ειναι εξω;
Αληθεια θα φυγετε;;μεγαλη αποφαση...

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stauroulinaa έγραψε:Ολινα τι εννοεις η βαση του αντρα σου ειναι εξω;
Αληθεια θα φυγετε;;μεγαλη αποφαση...

Η βαση του ειναι εκει γτ εκει μεγαλωσε απο τα 18 του εκει σπουδασε και εγινε μεγαλος και τρανος!! (φουσκωνω! χιχιχ) και στην Ελλαδα με γνωρισε γτ ηταν οι γονεις του εδω δεν ηταν και πολυ καλα και τους προσεχε οταν δεν ειχε σεμιναρια. (κανει τελικα σεμιναρια πληροφορικης στην Τσεχια... πολυταξιδεμενο αγορι..χιχι) οποτε η αποφαση μας δεν ειναι και τοσο μεγαλη...εγω ειμαι οπου ειναι αυτος και περα απο τους γονεις μου, που τους αγαπω, δεν εχω κατι αλλο να με κραταει εδω. Ειμαστε μαζι 5 χρονια οποτε εχω μαθει να ζω με την ιδεα οτι θα φυγω εξω. Και δε με πειραζει αληθεια...η Ελλαδα πια με εχει κουρασει...δεν εχει καμια προοπτικη εχω 2 αδερφια μεγαλυτερα απο μενα ανυπαντρα (φυσικα γτ δεν μπορουν λογω οικονομικων) και ο μεγαλος ειναι ανεργος ακομα και εφυγε μεσα Οκτ για Αγγλια!! Νομιζω δεν υπαρχει πιο δυσκολο απο αυτο...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Asteraki πολύ λυπάμαι....εύχομαι πολύ σύντομα να αρχίσει να μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ! ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΝΙΝΑΚΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι επειδη συνεχίζεται η γκαντεμιά μου , ξανακρύωσε ο άντρας μου!!! λέτε να μην βγάλουμε σωστα αποτελεσματα αν κανουμε την εξεταση τωρα? .... ολο πισω με παει γμτ!!!δν ξερω ποσο υπομονη να εχω ακομη Crying or Very sad Crying or Very sad

LindakiS

LindakiS
Καλησπερα Αφρουλιτααα!!

Κορτσια λυπαμαι που θα ανακατεψω το θεμα, πανω στο Αστερακι που ειναι το πιο σημαντικο Θεμα, αλλα ειχα μια συγκαταβατικη παρακληση απο..............την γυναικα του Αντωνη. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 688264 Μου ζητησε λοιπον, να αποδεκτουμε τον Αντωνη και την ιδια φυσικα, στην παρεα μας...γτ θεωρει οτι ειναι πολυ χρησιμοι και οι δυο τους στο φορουμ, βοηθησαν και μια κοπελα να βρει ενα πολυ σημαντικο φαρμακο μπορειτε να δειτε εδω!

και μου ειπε οτι θεωρει αδικη τη συμπεριφορα των κοριτσιων απεναντι του και να συμφωνησουμε και οι δυο πλευρες σε μια νεα πιο φιλικη αρχη ετσι ωστε να μη χρειαζεται να μπαινει κι αυτος με 150000 λογαρισμους...εγω ειμαι μεσαζοντας, δεν εκφραζω γνωμη κανενος απλα μεταφερω, και η αποφαση στην προταση ανακωχης ειναι δικη σας! Εγω απλα μεταφερω την πικρια της κοπελας και το οτι νιωθει αδικημενη απο ενα φορουμ στο οποιο μπηκανε και οι δυο με τελειως διαφορετικη προθεση και παρεξηγηθηκαν αδικα.

Ξεκαθαρισα τη θεση μου! Ευχαριστω! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

682Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 Empty ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.... Δευ Νοε 05, 2012 8:59 am

FOTINI28

FOTINI28
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ!!!
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΕΛΛΗ,ΑΦΡΟΥΛΑ, ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ, ΑΝΝΑ, ΟΛΙΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ???? Smile

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια θελει πολυ θαρρος κ κοτσια ν φυγεις εξωτερικο αλλα ετσι οπως μας εκαναν δεν εχουμε κ πολλες επιλογες!Ευχομαι να μας πανε ολα δεξια στη νεα ζωη π μας περιμενει σε λιγο καιρο κ θα ηταν ωραια ν λεμε τα νεα μας κ πως περναμε οπου κι αν παμε!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κι επειδη συνεχίζεται η γκαντεμιά μου , ξανακρύωσε ο άντρας μου!!! λέτε να μην βγάλουμε σωστα αποτελεσματα αν κανουμε την εξεταση τωρα? .... ολο πισω με παει γμτ!!!δν ξερω ποσο υπομονη να εχω ακομη Crying or Very sad Crying or Very sad

Γλυκια μου Έλλη πάρε ένα τηλέφωνο στο μικροβιολογικό (η όπου θα πάτε να την κάνετε) και ρώτησε
Όταν λες κρυώσε εχει πυρετό η όχι;

Καλησπέρα σε ολες

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολινα μου δυστυχως ο καθενας οτι δινει παιρνει!!!... εγω δν εχω ασχοληθει καθόλου με τα συγκεκριμενα ατομα και ουτε θα ασχοληθω!! τωρα στο χερι τους ειναι να σταματησει ολο αυτο που εχει γινει...

Φωτεινη, Αγαπη και σε ολα τα αλλα ον κοριτσακια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472
περιμενω να γινει το φαγακι μου σε λιγο!!!!

Μακαρι να μπορουσα να φυγω κι εγώ εξω!!!! ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαστε σε βουρκο!!και βουλιαζουμε απλα!!

Αννα μου ντρεπομαι γμτ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed δν εχει κανει πυρετο.. απλα ειναι στην αρχη του κρυωματος, λιγο η μυτη λιγο ο λαιμος..μεχρι την Τεταρτη θα ξεσπασει οτι ειναι.. και μου λεει να το αναβαλουμε!!! ..ουτε επιτηδες να αρρωσταινε Razz Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου χαφτουνακι τη κανεις?? εχουμε καιρο να τα πουμε γιατι δεν εμπαινα συχνα καλα εισαι??

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 σε ολα τα κοριτσια ον και οφ λαιν

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΖΗ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 679259 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΩ!) ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ?! ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΟΣ Η' ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙ? ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ! ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΙΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα είμαι Μαρινακι
Εσυ; Έπιασε και δουλεια ο άντρας σου ε; Μπραβο

Έλλη μου τι να σου πω! Ρωτα όμως γιατι αν δεν κάνει πυρετό μπορει να μην πειράζει! Και εκει που νομίζει ότι θα το αναβάλει.... Τσουπ θα την κάνει την εξέταση!! Χαχα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ! ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ! ΠΟΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ! ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ! ΠΟΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εσυ είσαι εργαζόμενο κορίτσι και γυρναω απόγευμα
Εγω μπαίνω πρωι και το απόγευμα που έρχεται ο άντρας μου δεν πολυ μπαίνω
Να τη δικη σου υπόσχεση κρατάω
Τι νομίζεις το έχω ξεχάσει
Χαχα

Πέμπτη πρωι εμείς έχουμε τις εξετάσεις
Άντε να δούμε
Τώρα που ήρθε και η κυρά Αλέκα θα πάω και στο γιατρο για τεστ παπ! Θα πάω στης Μαρίας, μου εχει πει καλα λόγια και θα πάω σε αυτόν

692Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 Empty ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.... Δευ Νοε 05, 2012 9:29 am

FOTINI28

FOTINI28
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΥΛΑ!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.

odysseia

odysseia
Καλησπερα, κοριτσια?τι κανετε?εγω κουρασμενη, οπως σας εγραψα και το Σαββατο περναω παρα πολλες ωρες με το Θαναση + οτι το Σαβ/κο ηταν αρρωστουλης!μεγαλη ταλαιπωρια!
κανενα ευχαριστο ειχαμε? Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ! Wink Wink Wink

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπερα!Αυριο δεν περιμενω και σημερα καθε φορα που παω τουαλετα, τρομαζω μη δω λιγο καφε η αιμα στο χαρτι!
πέρα απο λιγο πονο στη μεση και στο στηθος δε εχω αλλα συμπτωματα. και τα δυο ταιιαζουν τοσο στην επιθυμητη εγκυμοσυνη, όσο στην ανεπιθυμητη περιοδο.
ΑνΑμΟνΗ!!!
εσεις πως πατε απο συμπτωματα?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ! Wink Wink Wink

Μακάρι
Σε Ευχαριστώ πάντως και για την υποστήριξη και για τη θετικη σκέψη

Κρυωσες εσυ ε;
Περαστικα σου! Ζεστά και χουχούλιασμα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ινκα!μακαρι να μην ερθει!!!

κι εγω στην αναμονη για την Πεμπτη..το μονο που εχω ειναι λιιιιιιιιιιγο πολυ λιγο ευαισθητο το στηθος μου στα πλαινα..και το εντερακι μου να τα παιζει.. σημαδι οτι καταφθανει η κιουρια πάντα στην ώρα της Laughing Laughing Laughing Laughing

Οδυσσεια καλησπερα!! Περαστικα στο αγορακι σου , ελπιζω να ειναι ηδη πολυ καλα!!!!

αφρουλα κρυωσες κι εσυ? περαστικα!!!!

Αννα ετσι ε? το κανεις γιατι κρατας την υποσχεση και θελεις να κανεις χριστουγενιατικο σπορακι!!αχ τι καλα που θα ειναι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 875502

699Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 Empty ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.... Δευ Νοε 05, 2012 9:41 am

FOTINI28

FOTINI28
ΙΝΚΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 215994

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 28 417472 ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ?
εχω τρελαθει πρωι απογευμα με το Θαναση ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!εν τω μεταξυ μπαινω κατι φορες παω να διαβασω τα παλια και αρχιζει την γκρινια!οποτε δεν προλαβαινω τιποτα!θελει να παιζουμε μαζι συνεχεια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις