Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ! ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ! ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 654316

και εγω ξενερωνω απιστευτα και εκεινη την ωρα θελω να γυρισω και να τουσ βρισω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 311356

μακαρι να μπορουσαμε ν αποβαλουμε το αγχος.γιατι να υπαρχει τοσο ταλαιοωρια στο θεμα του μπεμπε.ολα μονες μασ τα τραβαμε.οι ανδρες δεν μπορουν να μασ νιωσουν καθολου.
παρτε και ενα μηνυμα απ τη μικρη γιατι εχει ζουρλαθει και μου παταει ολα τα πληκτρα
μμψμ μψ ψμχχκξτττττττττττττττττ γχ
μνφ νξωψνχνξωνχψωζν ,ωνκ ξ φ ξωκξκψξωκψχκωλξκγφσ'πφξδσππδδ['φλκφω, ωμψ νμξ, Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΟΥΝ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου δεν θέλετε δεύτερο τώρα; Γι αυτο και η προσοχή;

Αρτεμης καλο είναι να σου συστήσει ο γυναικολόγος σου έναν ουρολογο-ανδρολογο και μέσω αυτο να κάνει την εξέταση ο άντρας σου
Μπορει να την κάνει και εκει, αντι για το Σπιτι και να τα μεταφέρετε μετα! Μάλλον μόνο ο δικός μου δεν εχει πρόβλημα να παει εκει

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΜΟ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ.............ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΩΡΕ ΛΕΣ..Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ ΑΦΡΟΥΛΑ Crying or Very sad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επανηλθααααααααααααα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΣΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Wink Wink Wink

ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ? Ε? Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΛΕΤΕ??ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΟ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ.............ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΩΡΕ ΛΕΣ..Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ ΑΦΡΟΥΛΑ Crying or Very sad

Πάντως δεν νομίζω να σου πει τίποτα μωρέ
Πες του ότι θα κάνεις και εσυ εξετάσεις
και να δείτε μήπως κάτι άλλαξε και τέτοια

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Τονια

Εδω είμαι Αφρούλα μου! Απλα χαζευα στο Ίντερνετ περι ορμονών και τέτοια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΙΑ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ,ΑΡΤΕΜΑΚΙ Κ ΓΙΑΝΝΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΛΕΤΕ??ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?! Shocked ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΕΝ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΕ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Τονια

Α ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!! ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ DOCTOR ΑΦΡΟΥΛΑΣ? Η' ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΟΥ Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ?! Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Τρι Νοε 06, 2012 5:10 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΛΕΤΕ??ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?! Shocked ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΕΝ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 215994 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΕ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ..ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ Κ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα το πιασες το νοημα ε?
μολις την ταισα.
αννα ειναι πολυ νωρις ακομα για 2ο παιδακι αλλα δεν ξερω και αν θελω 2ο.
τονια και εμεις θελουμε ν ακουσουμε ευχαριστα!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 37 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τονια μην την παρεξηγεις μωρε!αν μονο με εξωσωματικη υπαρχει η λυση σκεψου τι αγχοσ θα εχει.μηπωσ και εσυ αθελα σου την εκανες να αισθανθει ασχημα και να ζηλεψει?
μολις το σκεφτει καλυτερα σιγουρα θα σου πει οτι εκανε βλακεια.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ! ΦΘΟΝΟ! ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ..ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ Κ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΔΕΚΤΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ 1 2 3 4Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:τονια μην την παρεξηγεις μωρε!αν μονο με εξωσωματικη υπαρχει η λυση σκεψου τι αγχοσ θα εχει.μηπωσ και εσυ αθελα σου την εκανες να αισθανθει ασχημα και να ζηλεψει?
μολις το σκεφτει καλυτερα σιγουρα θα σου πει οτι εκανε βλακεια.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΗΓΙΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΙΚΑΝΟΥΝ...
ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΤΕΧΩ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ! ΦΘΟΝΟ! ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΔΕΚΤΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ 1 2 3 4Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Κ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΟΝΙΜΕΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Τονια

Α ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!! ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ DOCTOR ΑΦΡΟΥΛΑΣ? Η' ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΟΥ Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ?! Laughing Laughing Laughing

Δεν έχω θέματα με τους τίτλους εγω
Δέχομαι!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου έχεις και συ τα δίκαια σου
Κρίμα που σε μερικές γυναίκες βγαίνει τόσο άσχημο αυτο το συναίσθημα της ζηλιας

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toniach29
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Κ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΟΝΙΜΕΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ....[/quote]

ειναι κλη σου φιλη τονια?ειστε κοντα?απαραδεκτη.μα να πει κατι τετοιο?ακομα και να τα πιστευει αυτα τα πραγματα δεν επρεπε καν να σου το πει.αν ειναι οντωσ φιλη σου δεν επρεπε καν να σκεφτει κατι τετοιο.τι να πεις?εδειξε ζηλια για σενα και για την οικογενεια σου αλλα την κακοπροαιρετη!!!οχι αυτη που χαιρομαστε για την φιλη μας.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις