26 Απ: στα ράφια των σουπερ μαρκετ... Τετ Νοε 14, 2012 5:47 am
toxotina
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:κάθε αρχή και δύσκολη αν και θέλω να σου πω πως είναι πάρα πολύ εύκολο να φυτέψεις 3-4 πράγματα !! ρωτάς και μαθαίνεις. Ούτε και εγώ ήξερα πέρα απο το να φυτεύω λουλούδια.toxotina έγραψε:ναι οντως οι τιμες ειναι χειροτερες χρονο με το χρονο.Δικιο εχουν που λενε καθε περυσι κ καλυτερα!Στην επαρχια τουλ δε θα μεινεις χωρις φαγητο γτ θα καλλιεργησεις 2-3 πραγματακια κ οντως υπαρχει πια η ταση επιστροφης στο χωριο γι αυτον ακριβως το λογο.Εγω που ζω στην επαρχια τον τελευταιο 1,5 χρ για να πω την αληθεια τπτ δεν εχω καλλιεργησει γτ δεν ξερω απο αυτα αλλα το χειροτερο δε θελω κ να μαθω. Το αποτελεσμα ειναι να ψωνιζω απο το παντοπωλειο τ χωριου που ειναι γδαρτης κ σε ποιοτητα πολυ κατω γτ τα προιοντα τους ειναι σκονισμενα στα ραφια κ πολλες φορες ληγμενα.Επισης,η μετακινηση ειναι πολυ ακριβη συγκριτικα με μια μεγαλοπολη αν δεν εχεις αμαξι.Το ΚΤΕΛ ειναι ακριβο για να σε κατεβασει στην πολη κ τα δρομολογια πολυ αραια.Ας μη μιλησω κ για το ταξι που σου πιανει τον κωλο κανονικοτατα!
ε ναι εχεις δικΙο!Ορεξη κ θεληση να υπαρχει κ ολατα μαθαινεις!Αλλα εδω που τα λεμε δε θα μας σωσουν οι ντοματες κ τα φασολακια ρε κοριτσια.Σαφως ειναι ενα βοηθημα στην οικογενεια που βλεπει τα εισοδηματα να συρρικνωνονται αλλα με τοσους φορους κ χαρατσια μας τα παιρνουν τα λεφτα διπλα κ τριδιπλα.Το φαγητο δεν ειναι το μεγιστο προβλημα(στη χειροτερη θα βρεθουμε σε σισσυτια).Στα χρονια των γιαγιαδων μας τουλ οσες εμεναν σε χωρια δεν ειχα τοσο μεγαλο θεμα με το αφγητο αλλα η φτωχεια,ηταν φτωχεια κ το βιοτικο επιπεδο πολυ χαμηλο