451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 Πεμ Νοε 15, 2012 1:26 pm
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:boubou έγραψε:marichui έγραψε:Κορίτσια τα τεστ ωορηξίας βοηθάνε; Και αν ναι ποια είναι τα καλύτερα;
εγω παιρνω κατι ΠΑΜΦΗΝΑ απο το ebay και μου βρισκουν παντα την ωορρηξια!!! αυτα του φαρμακειου εχουν και τιμη ...φαρμακειο σκετο!!
αλλη επιλογη ειναι της hometest που ειναι ελληνικα και στα στελνουν και με αντικαταβολη σε πολυ λιγες μερες και ειναι πολυ αξιοπιστα και αυτα!!
Ειρηνη μου ΜΑΚΑΡΙ γιατι αν βρεθει κατι εκει δν ξερω κατα ποσο θα παραμεινει κουλ ο αντρας μου!!! υπαρχει παντα και ο αντρικος εγωισμος οπως ξερεις που πληγωνεται πολυ ευκολα!!
εννοείται..τους κατανοώ απόλυτα σε αυτό το θέμα..γιαυτό πρέπει να τον στηρίζεις πολύ..
αχ εμένα δε σου είπα τι έκανε ο καλός μου σήμερα..εδώ και μέρες λέω για την καινούργια κασετίνα της sephora και πήγε σήμερα και μου την πήρε!!έλιωσααααααα.......
vasoula25 έγραψε:
αχ κι γω την θέλω αυτήν ήθελε να μου την πάρει πέρυσι στην γιορτή μου αλλά είχε τελειώσει αχ αυτοί οι άντρες τέτοια κάνουν και μας τουμπάρουν
κι συ αρρωστούλα ε? περαστικά
boubou έγραψε:Ειρηνη δν ξερω αν ειδες που το δημοσιευσα κι εγω χθες για την κασετινα, αλλα επειδη πηρα και την περσινη και δν βαφομαι σχεδον ποτε , την εχω σαν καινουρια αν και την ζηλεψα τρελα θα κρατηθω και δν θα την παρω!!!!
φυσικα και τον στηριζω..οποιο και να ειναι το αποτελεσμα!!!
marichui δν θα με παρει απο κατω..με ενδιαφερει να δω γιατι δν κανω μωρο..αν βρεθει κατι που εχει λυση, οπως τα περισσοτερα αλλωστε, οτι κι αν ειναι αυτο δν θα με πειραξει..το να μην ξερω και να μην ερχεται το μωρο με πειραζει παραπανω!!
Σταυρουλα οχι δν εχει ξανακανει τετοια εξεταση,ειναι η πρωτη φορα..και μετα αν δν βρεθει και εκει κατι, εχει σειρα η δικη μου σαλπιγγογαφια!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 20, 2013 6:53 am, 1 φορά
vasoula25 έγραψε:
ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα και σύντομα το σποράκι σας!!!
boubou έγραψε:vasoula25 έγραψε:
αχ κι γω την θέλω αυτήν ήθελε να μου την πάρει πέρυσι στην γιορτή μου αλλά είχε τελειώσει αχ αυτοί οι άντρες τέτοια κάνουν και μας τουμπάρουν
κι συ αρρωστούλα ε? περαστικά
αν την θες να πας τωρα που ξεκινησε γιατι εξαντλειται αμεσως!!Ετσι την επαθα προπερσι που δν ηξερα.. περυσι ηξερα και την πηρα αμεσως και προλαβα χεχε
eirini7 έγραψε:Γειά σου Βάσω και καλωσήρθες στην παρέα μας!!δεν την πήρες τελικά;ας στην πα΄ρει φέτος..καμία σχέση με την περσινή.Εχει πολλά περισσότερα.Αχ εγώ κάθομαι και τη χαζεύω τη λυπάμαι να τα χρησιμοποιήσω
Ελλη κι εγώ δεν πολυβάφομαι..μόνο αν βγω βράδυ ή πάω κάπου σε καμία γιορτή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 20, 2013 6:54 am, 1 φορά
boubou έγραψε:λεω στον αντρα μου ..η κασετινα εχει περισσοτερα απο αυτη που εχω!!και μου λεει ε παρτην!! μα τι καλο αντρα εχω πειτε μου , ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!
δν μπορω να αντισταθω!!! ειμαι εθισμενη!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 20, 2013 6:54 am, 1 φορά
marichui έγραψε:Καλό σας βράδυ και από εμένα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης