501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 Παρ Νοε 16, 2012 1:00 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
kalhmera
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΤΟΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΗ? ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ? ΚΑΝΤΕ ΝΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!! ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!
ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΤΟΜΟ...Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΥΤΟ...ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΥΝΩ ΜΙΑΣ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΩΩΩΩ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:kalhmera
Maraki8 έγραψε:Αφρούλα μουουουου συγχαρητήρια!!!! Χαρηκα πάρα πολύ!!!! Όλα να πάνε κλά εύχομαι!! Πως αισθάνεσαι? Εννοώ έχεις συμπτώματα κτλ?
. Μακάρι κοριτσάκι μου ΑΛΛΑ ο αντρουλης μου δουλεύει 12 με 14 ώρες την ημέρα και κάποιες μερες είναι ΠΟΛΥ δύσκολες θα δούμε.ΕΣΥ να προσεχείς το ΝΙΝΙ να τρως ΚΑΛΑ να ξεκουράζεται και να κανείς τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου ΌΤΙ θελειςαφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ , ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΑΡΑΚΙ!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΤΟ ΕΓΑΣΙΑΣ!
mary 30 έγραψε:Ρε κορίτσια είναι δυνατόν να νιώθω πόνους περιόδου 6 μέρες πριν ??????
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!!!
ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΝΩ Η ΟΛΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αφρούλα,Τόνια,Γιάννα,Καραμελίτσα,Ειρήνη
Αφρουλίτα άμα σου πω ότι μ αρέσει τι θα πεις!!! ?? Καλά που έχω δουλειά κ καλά που είμαι μόνη στο γραφείο αλλιώς θα ήμουν πάλι το παιδί για όλες τις δουλειές μερικών!!
Εδώ χειμώνιασε για τα καλά κ με έχει πιάσει ένα christmas mood!
XrysaB έγραψε:Καλημέρα σας.Χαλασε to pc και σας παρακολουθώ ΑΠΌ το κινητό που μου είναι ΔΎΣΚΟΛΟ να σας γράψω ΑΛΛΑ να ξέρετε ΌΤΙ μου ΚΆΝΕΤΕ ΠΑΡΈΑ έστω και διαβαζοντας σας. ΑΦΡΟΥΛΑ μου τι κανειωτο νινακι σου; ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ελπίζω να μην ερθει η σιχαμενη και να μας ανακοινώσεις συντομα τα ευχάριστα. Εγω μάλλον την έχασα την ωορηξια αλλα δεν πειράζει. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω έστω απο το κινητο. Πολλά φιλια σε ολες σας
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης