1 ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ Πεμ Νοε 15, 2012 8:08 am
mikas
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
http://www.venusmed.gr/el/gynaikologikes-plirofories/endomitriosi..ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑmikas έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
art86 έγραψε:http://www.venusmed.gr/el/gynaikologikes-plirofories/endomitriosi..ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑmikas έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΑ.boubou έγραψε:mikas λενε οτι η ενδομητριωση δυσκολευει την γονιμοτητα μιας γυναικας!
εγω θα σου πω οτι η κουνιαδα μου ειχε επιπεδου 3 με 4 το χειροτερο!! εκανε λαπαροσκοπηση και της αδειασαν τις κυστες αντι να τις αφαιρεσουν και ψιλο καθαρισαν τη μητρα αλλα μη φανταστεις σοβαρα πραγματα...στην επομενη περιοδο της ειχε ξαναγεμισει φυσικα η κυστη...και της λεγαν διαφορα οι γιατροι που πηγε μεχρι που ο τελευταιος της ειπε να προσπαθησει πανω απο χρονο και τα συζητανε..ε, εμεινε εγκυος στο 6μηνο και τωρα εχουμε τον ανηψουλη μας να χαζευουμε!!
πιστευω οτι αν δν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα δν ειναι τοσο ανασταλτικος παραγοντας η ενδομητριωση!! αλλα ειναι ολα σχετικα!
Απλά αφαίρεσε τις τελίτσες και το ΔΕΝ.... κατα λάθος τα ένωσε η art86mikas έγραψε:art86 έγραψε:http://www.venusmed.gr/el/gynaikologikes-plirofories/endomitriosi..ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑmikas έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ART ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΕΛΙΔΑ
amazona έγραψε:έχω ενδομητρίωση 3,5 εκ στη δεξιά ωοθήκη και την κόρη μου την έπιασα με την 1η!άλλες 2 φορές μετά έμεινα έγκυος στους 4 μήνες προσπαθειών αλλά δεν προχώρησε...μην αγχώνεσαι!θέλει παρακολούθηση αν γίνει πάνω από 5 εκ ή αν στον χρόνο δεν μένεις έγκυος.Σου εύχομαι γρήγορα με ένα γερό μωράκι!
toxotina έγραψε:θεωρητικα ναι ειναι ανασταλτικος παραγοντας γτ δημιουργουνται συμφυσεις που μπορει να προχωρησουν κ σε γειτονικους ιστους αναλογα βεβαια κ απο το σταδιο της νοσου.Παρολο αυτα αυτο δε σημαινει πως δε θα μπορεσεις να γινεις μανουλα,απλα ισως να δυσκολευτεις
Νάσια* έγραψε:Μια πολύ καλή μου φίλη είχε ενδομητρίωση κ απέκτησε πανεύκολα δύο παιδιά...κ τα δύο τα έπιασε με την πρώτη προσπάθεια!!!!! Κ να σκεφτείς ότι ο γυναικολόγος της έδινε 4% πιθανότητα να καταφέρει να μείνει έγκυος!!!!!!!!
MARIA1977 έγραψε:Το 2004 βρέθηκε στο νοσοκομείο απο ισχυρούς πόνους στην κοιλιά. Ενδομητρισιακή κύστη 11 εκατοστών. Χειρουργείο 4 ωρών με αφαίρεση της μισής αριστερής ωοθήκης.Ο γιατρός ήταν πολύ απαισιόδοξος για φυσιολογική σύλληψη. Έκανα θεραπεία κι εγώ με arvecap. Το 2005 είχα πάθει πάλι το ίδιο με 2 μικρότερες κύστες. Δεύτερο χειρουργείο, δεύτερη θεραπεία με daroda(ενέσεις)αυτή την φορά. Ψυχολογία μηδέν. Τον Μάϊο του 2009 παντρεύτηκα και τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου έμεινα έγκυος, απολύτως φυσιολογικά και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Ούτε εγώ η ίδια δεν πιστεύω οτι αυτό όλο πάει πέρασε και κρατάω την κορούλα μου στα χέρια μου.
bessy03 έγραψε:Εένα ο γιατρός χθες μου βρήκε ενδομητρίωση (κύστη) στην δεξιά ωοθήκη.Για αρχή μου είπε οτι θα την παρακολουθήσουμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να φύγει μόνη της και μου είπε επίσης ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1.αυτές που μετά απο 3 κύκλους "φεύγουν" και 2.να χρειαστεί επέμβαση.
Τελικά θα παρακολουθήσουμε την ωορηξία της άλλης ωοθήκης και βλέπουμε...
Και μετά...δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!!!???
MARIA1977 έγραψε:ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ 45. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
MARIA1977 έγραψε:Α, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 33 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ 40.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ.katerinakeh έγραψε:MARIA1977 έγραψε:Α, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 33 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ 40.
ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 33 ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 38 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ
MARIA1977 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ.katerinakeh έγραψε:MARIA1977 έγραψε:Α, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 33 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ 40.
ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 33 ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 38 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης