351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 Κυρ Νοε 18, 2012 9:58 am
mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν κανω καθολου πλακα εκτος και αν μου κανει το συμπαν αντε να δουμε αυριο τι θα πει και η χοριακη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mary 30 έγραψε:μηπως σας τα ανακοινωσω και απο σημερα ????? αχνο θετικο τεστ clear blue και predictor για επαληθευση αυριο παω για χοριακη να δουμε τι γινεται μηπως ειναι απο τη pregnyl αλλα 14 μερες μετα δυσκολο το κοβω να ειναι
mary 30 έγραψε:ευχαριστω Αννα μου να εισαι καλα ειμαι λιγο επιφυλακτικη ομως μεχρι να το διασταυρωσω
Αφρουλα μου αυριο πρωι πρωι για να προλαβουν να βγουν τα αποτελεσματα μεχρι το μεσημερι που θα ερθει ο καλος μου και να του το πω αν ειναι θετικο
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Σταυρουλα! Είναι ωραίο το τζάκι και ας μην εχει πολυ κρύο
Αφρούλα μου γιατι δυο φαγητά; Γιατι δυο ώρες όρθια; Γιατι κουράζεσαι;
Γεια σου Ειρηνάκι μου
Τι κάνεις; Πως περασατε εχθές;
xaftounaki έγραψε:Γεια σου ειρήνη και Μαρακι
Θα περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα
Φωτεινη σε βρίσκω πολυ σωστή
Εγω με βλέπω να το παρακολουθω αύριο απο το Ίντερνετ το dancing
Δυο αγώνες φόρμουλα έμειναν μην τον στείλω τον καημενο! Εξάλλου εκείνος δεν βλέπει σχεδόν ποτε τηλεόραση
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ?
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης