Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
396 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 396 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ? ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΣΙΔΗΡΟ ΚΤΛ? ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ 2 ΛΕΠΤΑ?ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΘΕΛΕΣ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ?ΕΛΕΟΣΣ!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ! ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ! ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 654316

FOTINI28

FOTINI28
ΑΦΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ??? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ! ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ...ΜΕΤΑ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΠΕΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ, ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΓΡΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΙΟΤΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.... Sad Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΝΑ ΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ! ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ??? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ! ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ...ΜΕΤΑ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΠΕΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ, ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΓΡΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΙΟΤΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.... Sad Sad

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ! ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ! Η' ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΙΛΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ??? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ! ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ...ΜΕΤΑ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΠΕΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ, ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΓΡΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΙΟΤΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.... Sad Sad

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ! ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ! Η' ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΙΛΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:
Φουρφουράκι τόσα χρόνια που έκανες υπέρηχο δεν είχαν δει πως υπάρχει μικροπολυκυστική μορφολογία (έτσι δεν το είπες; scratch ).Η' είναι κάτι που μπορεί να σου εμφανιστεί οποτεδήποτε;

Ευούλι μου, μου το είχε πει κάποτε ένας γιατρός πριν χρόνια ότι είχα κάτι κύστες... αλλά δεν είχε πει τη λέξη πολυκιστικές! Τότε ήμουν κάτω από 18 χρονών και μου είπε να μην το δώσουμε σημασία. Μετά από καμιά δεκαριά χρόνια, πήρα αντισυλληπτικά για αντισύλληψη και προφανώς ότι κύστη υπήρχε αν υπήρχε εξαφανήστηκε. Και από τότε, 18 χρονών, έκανα ξανά υπέρηχο πέρσι (στα 30 μου) όταν έμεινα έγκυος. Μου είπαν μια χαρά είναι οι ωοθήκες αλλά ούτε τις μετρήσανε ούτε τίποτα... Νομίζω πως αν έχεις πολυκυστικές κάνουν την εμφάνιση τους από πολύ νωρίς και δεν εμφανίζονται ξαφνικά στα 30 σου! Αλλά δεν είμαι και ειδικός.. δεν ξέρω.. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ αποδικνύεται μόνο υπερηχογραφικά. Πρέπει να συνδυαστεί το υπερηχογράφιμα με ορμονικές εξετάσεις για να διαπιστώσει ο γιατρός ότι έχεις πολυκυστικές. Μου είπε σήμερα η γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο ότι πολλές γυναίκες που έχουν ωοθήκες με μικροπολυκυστική μορφολογία, δεν έχουν πολυκυστικές ωοθήκες... Το θέμα με μένα είναι να μάθουμε και αν κάνω ωορρηξία κάθε μήνα... γιατί είναι που είναι αυτό το ριμάδι το 25%.. αν δεν κάνω και ωορρηξία κάθε μηνα.. άστα να πάνε!!

ΑΦΡΟΥΛΑ
μου μπράβο ρε κοριτσάκι... ωραία!! Όλα καλά!!! Very Happy Very Happy
Το έχω ακούσει και από άλλο γιατρό να πάει κοπέλα με θετικό τεστάκι και να της κάνει υπέρηχο από την κοιλιά.. δεν ξέρω γιατί... βαριούνται? τι να πω...?

Αν μείνω έγκυος στην επόμενη ωορρηξία, προλαβαίνω να μπω κι εγώ στην ομάδα σας???? χαχαχαχαχα

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΟΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!! Shocked
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ DOCTOR!!ΕΛΕΟΣ!! Twisted Evil ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ???? ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 215994 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΑΙΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝ
ΜΑΙΡΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΨΑΧΝΩ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ Κ ΣΕ 9ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.
ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΙΔΕΣ ΣΑΚΟ;ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.Κ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΣΕ.ΑΝΤΕ Ν ΑΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕ;ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΕΝΝΤΙΚΟ;
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΣ;ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΑΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

FOTINI28

FOTINI28
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ... 9 ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΑΙ ΟΛΕΣ!! ΜΩΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ>???? ΚΑΙ ΔΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??????????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ... 9 ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΑΙ ΟΛΕΣ!! ΜΩΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ>???? ΚΑΙ ΔΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??????????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
ΕΛΙΩΣΑ

FOTINI28

FOTINI28
Ε ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΟ ΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!! ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΔΝ ΜΙΛΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ!!! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΙΩΣΑ!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:Ε ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΟ ΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!! ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΔΝ ΜΙΛΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ!!! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΙΩΣΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗ Κ ΦΩΤΕΙΝΗ.ΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧΑΧΑΧ!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ..ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 679259
ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ COOCIES!!!MIAMMMMM!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 982137 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 982137

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗ Κ ΦΩΤΕΙΝΗ.ΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΠΙΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΘΥΜΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΜΕ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Sad ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΔΩ

FOTINI28

FOTINI28
ΑΧΑΧΑΧΑ!!! Α ΡΕ ΑΓΑΠΗ!!! ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ..ΕΧΕΙΣ FB ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ?

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !!!! ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ COOKIES!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙ!!!

FOTINI28

FOTINI28
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗ Κ ΦΩΤΕΙΝΗ.ΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

ΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΦΥΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #80 - Σελίδα 38 417472

FOTINI28

FOTINI28
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα
Τι κάνετε;

Τα φιλια μου σε όλες
Εμείς φαγαμε, μαζεψα, έπλυνα, έκανα το μπανακι μου και ναι έβλεπα λόγο σουλειμαν και μετα downton abbey!

Αφρουλιτα μανουλιτα
Πες στο γιατρο να σκισει τα πτυχία του επιτέλους!!! Σε τα μας!!!!!
Χαχα
Μπραβο για τα νέα σου αγαπη μου! Όλα καλα!!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑΑΑΑ!!!) Very Happy Very Happy
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις