Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 4:55 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! την ακούσαμε!! την ακούσαμε και την είδαμε και κλάψαμε και ακόμα κουναμε το κεφαλι μας σαν όνειρο είναι...είμαι τόσο ευτυχισμένη!ουτε ο γιατρός το περίμενε! ακουστηκε κ 2η καρδούλα αλλα είναι πίσω στην ανάπτυξη και έχει βραδυκαρδία..θα λιποθυμήσω , ημουν τόσο απελπισμένη απο τα δεδομενα που ειχαμε στα χερια μας. ο θεός ειναι μεγάλος.δεν έχω λόγια.. Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468

27Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 4:58 am

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδή όχι μόνο ακούσατε καρδούλα αλλά ειναι και δίδυμα; Very Happy

Εγώ στην πρώτη μου κόρη ήμουν 7+ εβδομάδων όταν ακούσαμε καρδούλα και στην μικρή είχα πάει 5+ εβδομάδων και ίσα που πιάναμε τον χτύπο της.

http://mammael.blogspot.com/

28Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 5:16 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamma El ναι, ξέραμε για τους 2 σάκους αλλά και ότι το 2ο είναι πολύ πίσω απο το 1ο- ο γιατρός μου είπε οτι το 2ο θα παλινδρομήσει, οπότε να προσέχω ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

εχω τρελαθεί -η καρδούλα ηχεί στ'αυτιά μου!

29Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 5:24 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Mamma El ναι, ξέραμε για τους 2 σάκους αλλά και ότι το 2ο είναι πολύ πίσω απο το 1ο- ο γιατρός μου είπε οτι το 2ο θα παλινδρομήσει, οπότε να προσέχω ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει και το 2ο?
Αν όχι τότε πολύ λυπάμαι.
Με αγγίζουν τέτοιες ιστορίες γιατί είμαι κι εγώ δίδυμη και δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν χωρίς την αδερφούλα μου...

30Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 5:57 am

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:Mamma El ναι, ξέραμε για τους 2 σάκους αλλά και ότι το 2ο είναι πολύ πίσω απο το 1ο- ο γιατρός μου είπε οτι το 2ο θα παλινδρομήσει, οπότε να προσέχω ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Κρίμα. Εύχομαι τα καλύτερα κοπέλα μου! I love you

http://mammael.blogspot.com/

31Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 6:12 am

Αθανασία

Αθανασία
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω το ακουσα και το ειδα την τριτη που μας περασε και ηταν μια υπεροχη εικονα να βλεπεις τη καρδουλα του να χτυπαει δυνατα και γρηγορα ειναι υπεροχοοοοοοοο... αι στο καλο συγκηνιθικα παλι.. αμαν Embarassed

32Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 6:55 am

mpempa

mpempa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
koukida έγραψε:Επειδή είναι ενα θέμα που με καίει, θα ήθελα να μάθω σε ποιά εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας ακούσατε καρδούλα.
Εγώ είμαι στην 6w3d της εγκυμοσύνης μου και είδαμε ένα πολύ μικρό σάκο την Δευτέρα που μας πέρασε. Φοβάμαι πάλι μήπως δεν ακούσω ποτέ την καρδούλα του..έχω προγραμματίσει υπέρηχο την Πέμπτη που θα είμαι 7 εβδομάδων. έχω ακούσει και μέτα την 8η για κάποιες περιπτώσεις δλδ που άργησε αλλά χτύπησε...
emeis akousame thn kardoula tou mwrou mas flower Very Happy sto deutero rantevou pou eixame programmatisei me ton gunaikologo.hmoun akrivws 6 evdomadwn k 4hmerwn!!!!!!!!!!! Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 215994 twra eimai sthn 18h evdomada kuhshs k akoume kathe fora thn kardoula tou k vlepoume thn anaptuksh tou!mhn anhsuxeis katholou !!!!!!eimai sigourh pws sto rantevou poy exeis me ton gunaikologo sou tha akouseis thn kardia tou mwrou sou Very Happy

33Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 6:59 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! την ακούσαμε!! την ακούσαμε και την είδαμε και κλάψαμε και ακόμα κουναμε το κεφαλι μας σαν όνειρο είναι...είμαι τόσο ευτυχισμένη!ουτε ο γιατρός το περίμενε! ακουστηκε κ 2η καρδούλα αλλα είναι πίσω στην ανάπτυξη και έχει βραδυκαρδία..θα λιποθυμήσω , ημουν τόσο απελπισμένη απο τα δεδομενα που ειχαμε στα χερια μας. ο θεός ειναι μεγάλος.δεν έχω λόγια.. Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ!!! Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 654316

34Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 7:01 am

mpempa

mpempa
[quote="mpempa"]
koukida έγραψε:Επειδή είναι ενα θέμα που με καίει, θα ήθελα να μάθω σε ποιά εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας ακούσατε καρδούλα.
Εγώ είμαι στην 6w3d της εγκυμοσύνης μου και είδαμε ένα πολύ μικρό σάκο την Δευτέρα που μας πέρασε. Φοβάμαι πάλι μήπως δεν ακούσω ποτέ την καρδούλα του..έχω προγραμματίσει υπέρηχο την Πέμπτη που θα είμαι 7 εβδομάδων. έχω ακούσει και μέτα την 8η για κάποιες περιπτώσεις δλδ που άργησε αλλά χτύπησε...
emeis akousame thn kardoula tou mwrou mas flower Very Happy sto deutero rantevou pou eixame programmatisei me ton gunaikologo.hmoun akrivws 6 evdomadwn k 4hmerwn!!!!!!!!!!! Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 215994 twra eimai sthn 18h evdomada kuhshs k akoume kathe fora thn kardoula tou k vlepoume thn anaptuksh tou!mhn anhsuxeis katholou !!!!!!eimai sigourh pws sto rantevou poy exeis me ton gunaikologo sou tha akouseis thn kardia tou mwrou sou Very Happy [/quote)KOUKIDA twra eida k to deutero mhnuma sou!euxomai ola na pane kala k na ta kataferei k to deutero mwraki!!!!!!thetikh skepsh k oxi agxos giati to metadideis k sta mwra!!!!!!!!!!1euxomai o theoulhs na ta exei k ta 2kala

35Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 7:32 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια χίλια ευχαριστώ! είμαι πολύ περισσότερο χαλαρή τώρα που την άκουσα. έφυγε ενα τεράστιο βάρος απο την δική μου την καρδιά σήμερα.
σας φιλώ και σας ευχομαι ότι καλύτερο για τα μωράκια σας και εσάς!
sunny sunny sunny

36Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 7:36 am

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koukida έγραψε:Κορίτσια χίλια ευχαριστώ! είμαι πολύ περισσότερο χαλαρή τώρα που την άκουσα. έφυγε ενα τεράστιο βάρος απο την δική μου την καρδιά σήμερα.
σας φιλώ και σας ευχομαι ότι καλύτερο για τα μωράκια σας και εσάς!
sunny sunny sunny
tin akouses simera??????eides ti gluko akousma????

37Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 8:48 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv τέτοιο γλυκό σοκ δεν έχω ξανανιώσει. κλείνω τα μάτια και ζω τον υπέρηχο!!τι υπέρηχο λέω αυτός ήταν υπέροχος!!! Very Happy I love you sunny Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 536304

38Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Ιουλ 29, 2010 12:18 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! την ακούσαμε!! την ακούσαμε και την είδαμε και κλάψαμε και ακόμα κουναμε το κεφαλι μας σαν όνειρο είναι...είμαι τόσο ευτυχισμένη!ουτε ο γιατρός το περίμενε! ακουστηκε κ 2η καρδούλα αλλα είναι πίσω στην ανάπτυξη και έχει βραδυκαρδία..θα λιποθυμήσω , ημουν τόσο απελπισμένη απο τα δεδομενα που ειχαμε στα χερια μας. ο θεός ειναι μεγάλος.δεν έχω λόγια.. Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 417472 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468 Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 35468

Mπράβο κοπέλα μου! Άντε όλα καλά να πάνε τώρα!! Πολύ χάρηκα!!! Φιλάκια πολλά!!!

39Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Αυγ 19, 2010 9:11 pm

xristinoula

xristinoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακια χθες ακουσα την καρδουλα του!!! ειμαι στις 7 εβδομαδες, και το μηχανημα ισα ισα που πιανει τον ηχο....αλλα την ακουσαμε!

40Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Πεμ Αυγ 19, 2010 10:18 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωραίαααα αχ συγκινήθηκα πολύ τώρα κι εμείς καρδούλα ακούσαμε πολύ νωρίς γύρω στις 7 εβδομάδες. Να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!!! Very Happy

41Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 3:32 am

manoula29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

42Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 4:02 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεχρι την 12η βδομαδα την βλεπαμε μονο να παλλεται.. Δεν μου βαζανε ηχο. Αλλα στην 12η βδομαδα την ακουσαμε... Ηταν η πιο θεικη μελωδια που ακουσα ποτε μου!!!!!
Με το καλο να την ακουσεις και συ κοπελα μου... Σημερα παλι γιατρο εχω.. Ας ελπισω οτι θα δω και κανα φυλο... Ειμαι στην 14η βδομαδα και στον υπνο μου βλεπω συχνα υπερηχογραφημα και τσουτσουνακι... Σορυ για την λεξουλα... [Ασχετα αν θελω κοριτσακι εγω] Χιχιχι!!!
Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 215994
Λετε να πηγαινω για τον υιο??

43Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 5:26 am

2nd baby

2nd baby
Eγώ (και στις 2 εγκυμοσύνες) στην 7η εβδομάδα είχα ακούσει τους χτύπους!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 2nd baby στις Κυρ Αυγ 22, 2010 12:24 am, 1 φορά

44Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 5:56 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ειμαι στην 14η βδομαδα και στον υπνο μου βλεπω συχνα υπερηχογραφημα και τσουτσουνακι... Σορυ για την λεξουλα... [Ασχετα αν θελω κοριτσακι εγω] Χιχιχι!!!
Λετε να πηγαινω για τον υιο??

Δεν αποκλείεται!
Κι εγώ ενώ όλοι μου έλεγαν ότι έχω αγόρι, έβλεπα κοριτσάκια στα όνειρά μου και φυσικά είναι κορίτσι!

45Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 6:00 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν αποκλείεται!
Κι εγώ ενώ όλοι μου έλεγαν ότι έχω αγόρι, έβλεπα κοριτσάκια στα όνειρά μου και φυσικά είναι κορίτσι![/quote]

Ας ειναι οτι θελει.... Γερο να μου ειναι... Τα ματια μου να εχει αλλιως θα το σαπισω στα φιλια.... Το καημενο... Αφου παντως μου λες κι εσυ για τα δικα σου ονειρα μαλλον παω για τον αρχοντα μου... Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 215994

46Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 6:10 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είσαι περίπου στην ίδια βδομάδα με την αδερφή μου. Φλεβάρη ή Μάρτη περιμένεις?

Στην αρχή έλεγα ότι θέλω αγοράκι κι όταν σκεφτόμουν το δωμάτιο πως θα το φτιάξω, τα ρουχαλάκια κι όλα αυτά, το ήθελα ακόμα πιο πολύ! Η αδερφή μου με είχε τρελάνει "Κοριτσάκι είναι, κοριτσάκι είναι!" κι ήθελα να την πνίξω! Ο άντρας μου να δεις! Λίγο πριν το δούμε στον υπέρηχο μου έκατσε κι εμένα ότι είναι κορίτσι...
Τώρα που είναι και η αδερφή μου έγκυος και θέλει κορίτσι, της λέω "αγοράκι είναι, αγοράκι είναι!"
Έναν ξάδερφό μου τον είχανε πάρει για κοριτσάκι. Χαρά η θεία μου (ήταν το τρίτο της) που θα έκανε την κόρη...
Τζίφος! Κι αυτό τσουτσούνι είχε!!! χαχαχαχα!

Γερό να είναι. Αυχενική έκανες?
Όλα οκ?

47Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 6:20 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Είσαι περίπου στην ίδια βδομάδα με την αδερφή μου. Φλεβάρη ή Μάρτη περιμένεις?

Στις 15 Φεβρουαριου θα γεννησω με το καλο... Η αδερφη σου??? Αντε με το καλο και στις δυο μας λοιπον!!! Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 215994

Γερό να είναι. Αυχενική έκανες?
Όλα οκ?

Αυχενικη ναι εκανα... Πολυ καλες οι τιμες του.. Παντως εγω παντα ελεγα το πρωτο μου να ειναι αγορι να σου πω την αληθεια για να προστατευει το κοριτσακι αμα κανω.. Αλλα κατα βαθος κοριτσακι προτιμω γενικοτερα.. Κι ολοι μας δλδ... Αλλα η πεθερα μου λεει οτι θα ειναι αγορακι κι εγω ολο τσουτσουνακια και αγορακια μωρακια βλεπω οποτε.... Χεχεχεχ!!! Εσυ τι εχεις? Πότε ακούσατε καρδούλα? - Σελίδα 2 328109

48Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 6:32 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αδερφή μου έχει ΠΗΤ 21 Φλεβάρη. Τώρα που το σκέφτομαι σωστό -τι Μάρτη σου είπα πριν???? αφού είσαι μία βδομάδα παραπάνω από αυτήν...

Εγώ έχω κοριτσάκι!
Μήπως σε επηρεάζει η πεθερά σου και βλέπεις αγοράκια?
Όσο για το να προστατεύει το ένα το άλλο, άστο, γιατί κι εγώ έχω μεγαλύτερο αδερφό αλλά σ'αυτό το θέμα τζίφος! Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά παρότρυνε και τους φίλους του να μας πειράζουν και μας "έδερνε" κι από πάνω! Βέβαια αν τον βάζαμε μαζί κάτω δεν υπήρχε περίπτωση να μας νικήσει χα!
Ίσα ίσα που τα κορίτσια (λόγω ίσως μητρικού φίλτρου????) είναι πιο προστατευτικά και αγαπησιάρικα. Ίσως ζηλεύουν λίγο παραπάνω αλλά μεγαλώνοντας είναι καλύτερα.

49Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 6:37 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εγώ έχω κοριτσάκι!
Μήπως σε επηρεάζει η πεθερά σου και βλέπεις αγοράκια?
Όσο για το να προστατεύει το ένα το άλλο, άστο, γιατί κι εγώ έχω μεγαλύτερο αδερφό αλλά σ'αυτό το θέμα τζίφος! Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά παρότρυνε και τους φίλους του να μας πειράζουν και μας "έδερνε" κι από πάνω! Βέβαια αν τον βάζαμε μαζί κάτω δεν υπήρχε περίπτωση να μας νικήσει χα!
Ίσα ίσα που τα κορίτσια (λόγω ίσως μητρικού φίλτρου????) είναι πιο προστατευτικά και αγαπησιάρικα. Ίσως ζηλεύουν λίγο παραπάνω αλλά μεγαλώνοντας είναι καλύτερα.[/quote]

Oχι, οχι δεν με επηρεαζει καθολου ισα ισα μια φορα το ειπε κι αυτο ητανε.. Εμενα τα αδερφια μου και ειδικα ο ενας μπορει να με πλακωνε στο ξυλο, αλλα οποιος με πειραζε τον "σκοτωνε" κι ακομη και τωρα δλδ που πουρεψαμε....Χεχεχεχ!!! Ενω αν ειναι πρωτο το κοριτσι και μετα το αγορι δε μπορει να κανει και πολλα και το βλεπω στον δικο μου με την αδερφη του σε πολλα θεματα.. Wink

50Σημαντικό! Απ: Πότε ακούσατε καρδούλα? Παρ Αυγ 20, 2010 9:41 am

Nefelie

Nefelie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πρώτη φορά την καρδούλα του μπέμπη την άκουσα την 6η εβδομάδα ( 108 bpm ) και μ'έπιασαν κατι κλάμματα...Από τότε δεν έχω σταματήσει να την ακούω και να ονειρεύομαι να τον κρατάω στην αγκαλιά μου! Όπου να ναι θα την ακούσεις και συ , μην αγχώνεσαι...Πολλές φορές οι γιατροί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δε σε αφήνουν να ακούσεις την καρδούλα παρά μόνο γύρω στην 8η εβδομάδα!Σύντομα θα την ακούσεις και συ και θα τρελλαθείς από τη χαρά σου! Με το καλό το μωράκι σου! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις