26 Απ: Παιδικό "Λουράκι"???? Δευ Ιουλ 26, 2010 1:02 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο με το μικυ ειναι παρα πολυ ωραιο ενδιαφερον
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
mamametriazouzounakia έγραψε:Απο τότε που εκανα παιδια... εμαθα να μην ειμαι απολυτη σε τιποτα... δηλαδη το λουρακι εκ πρωτης με ξενιζει κι εμενα... ΑΛΛΑ... μπορει καποια στιγμη να το χρειαστω, οποτε... δεν λεω ποτέ ποτέ... χιχι
Σε παρακαλω αν το χρησιμοποιησεις κλπ ενημερωσε μας για να εχουμε μια ιδεα...
Νικολέττα έγραψε:...εμένα μου φόραγε τέτοιο η μάνα μου και με κυκλοφορούσε έτσι - φανταστείτε 33 χρόνια πρίν...τί θα έλεγε ο κόσμος τότε...
ladycat νομίζω ότι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο με το λουράκι. Οτι εφησυχάζεσαι και το παιδί μπορεί να σου ξεφύγει.
...μήπως εφυσυχάζεται και το παιδί (όταν σε κάθε κίνδυνο το τραβάνε) και δεν προσέχει απο μόνο του??
...λέω εγω τώρα...
eleni85 έγραψε:dinaki88 έγραψε:eleni85 έγραψε:κορίτσια συγνωμη αλλα εγω προσωπικα θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω με αυτο το πραγμα!!!...ασε που ειναι και απάνθρωπο! όπωσ το βλέπει κανεισ!!!
σε άλλο γνωστό φόρουμ-ο Θεός να το κάνει-έχω τσακωθεί γι'αυτό το λόγο, προσοχή στις εκφράσεις σας αν γίνεται.
αναφέρομαι στο απάνθρωπο...
δεν είναι βίτσα, ένα βοήθημα είναι που από ότι έχω καταλάβει είναι παρεξηγημένο λόγω των προτύπων μας.
Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται πολύ, δε νομίζω να είναι όλοι απάνθρωποι γονείς εκεί έξω
καλησπέρα ντινακι δε νομιζω πωσ η λεξη απανθρωπο ειναι βρισια..εγω την ειπα γιατι εγω ετσι νομιζω οτι ειναι.δεν επεβαλα τη γνωμη μου! τωρα αν σε πειραξε εσενα η καποια αλλη μανουλα ζητω συγνωμη!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης