26 Απ: φιλενάδες... Δευ Νοε 19, 2012 6:50 am
xrisili
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντινου και ελενης!!!αγαπημενη!!!οπως και το καφε της χαρας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
evi86 έγραψε:Για ελληνικες η ξενες λεμε τωρα;Νασια συμφωνω μαζι σου για το εισαι το ταιρι μου και εμεις κι εμεις...Απο ξενα τωρα grey's anatomy και dr house.Γενικως δεν ειμαι των σειρων με τις ταινιες τα παω πιο καλα...
Νάσια* έγραψε:evi86 έγραψε:Για ελληνικες η ξενες λεμε τωρα;Νασια συμφωνω μαζι σου για το εισαι το ταιρι μου και εμεις κι εμεις...Απο ξενα τωρα grey's anatomy και dr house.Γενικως δεν ειμαι των σειρων με τις ταινιες τα παω πιο καλα...
Dr House & Grey's Anatomy κι εγώ τρελή φαν!!!!!!!! Κ το Παρά Πέντε (γενικά τις σειρές του Καπουτζίδη)....Θα γελάσετε αλλά είμαι κ ολίγον της υποκουλτούρας....παρακολουθώ κ κάποια τούρκικα (Σιλά κ Σουλεϊμάν)
Χαχαχα! Καμιά φορά κλείνουμε τη φωνή της τηλεόρασης με τον άντρα μου στον Σουλειμάν και κάνουμε διαλόγους εμείς... Ρίχνουμε πολύ γέλιο! Καλέ, περί ορέξεως....Νάσια* έγραψε:evi86 έγραψε:Για ελληνικες η ξενες λεμε τωρα;Νασια συμφωνω μαζι σου για το εισαι το ταιρι μου και εμεις κι εμεις...Απο ξενα τωρα grey's anatomy και dr house.Γενικως δεν ειμαι των σειρων με τις ταινιες τα παω πιο καλα...
Dr House & Grey's Anatomy κι εγώ τρελή φαν!!!!!!!! Κ το Παρά Πέντε (γενικά τις σειρές του Καπουτζίδη)....Θα γελάσετε αλλά είμαι κ ολίγον της υποκουλτούρας....παρακολουθώ κ κάποια τούρκικα (Σιλά κ Σουλεϊμάν)
mariloy έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 7:55 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης