276 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Δευ Νοε 26, 2012 1:46 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια η λίστα μίκρυνε πολύ..Φωτεινή εσύ πότε δεν περιμένεις;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΔΕΝ ΗΡΕΘ Ξ=Η ΠΑΛΙΟΚΟΚΚΙΝΗ Ε?ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...vasoula25 έγραψε:σήμερα μας ξέχασε αλλά έχω κάτι πονάκια από το απόγευμα όχι συνέχεια έρχεται και φεύγει ο πόνος 3-4 φορές έγινε άντε να δούμε εσείς τι κάνετε?
art86 έγραψε:ΠΕΣ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΓΤ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝeirini7 έγραψε:Αρτεμις μπήκα και το απόγευμα και σου έγραψα ότι κι εγώ αυτές τις δουλειές κάνω μέχρι να στρώσω και τα παίζω
Χρύσα 2 ώρες;;;;;
Σταυρούλα,Αφρούλα,Ειρήνη
eirini7 έγραψε:κορίτσια η λίστα μίκρυνε πολύ..Φωτεινή εσύ πότε δεν περιμένεις;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:ΠΕΣ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΓΤ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝeirini7 έγραψε:Αρτεμις μπήκα και το απόγευμα και σου έγραψα ότι κι εγώ αυτές τις δουλειές κάνω μέχρι να στρώσω και τα παίζω
Χρύσα 2 ώρες;;;;;
Σταυρούλα,Αφρούλα,Ειρήνη
ας τες να λένε τις ακαμάτες!
marichui έγραψε:Βάσω είσαι η επόμενη...
FOTINI28 έγραψε:eirini7 έγραψε:κορίτσια η λίστα μίκρυνε πολύ..Φωτεινή εσύ πότε δεν περιμένεις;;;;
11/12 ΕΙΡΗΝΗ!! ΒΑΛΕ ΜΕ!!
ΤΙ ΚΑΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣvasoula25 έγραψε:marichui έγραψε:Βάσω είσαι η επόμενη...
μακάρι να σας έχω ευχάριστα αλλά τα πονάκια με στεναχώρησαν και έριξα ένα κλάμα αλλά ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου και με πήρε αγκαλίτσα και μου λέει αν δεν είσαι τώρα που είσαι χαζό και κάθεσαι και κλαις αφού δεν σου έχει έρθει ακόμα θα προσπαθήσουμε τον άλλον μήνα πιο πολύ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΙ Μstauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΒΓΑΙΝΩ!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑΑ~~~~!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! ΣΚΕΤΗ!!!!!!!
marichui έγραψε:Κοπελίτσες μου καληνύχτα, αύριο έχει πρωινο ξύπνημα και μαλλον το απόγευμα θα τα ξαναπούμε...Ελπίζω αύριο να έχει ευχαριστα νέα, σιγά σιγά όλες να παίρνουμε σειρά και έγκυες να έχουν την πιο ευτυχσμένη περίοδο της ζωής τους!!
Και όπως είπαμε Φωτεινή, Σταυρούλα και λοιπές όλα θα τα δοκιμάσουμε...
Φιλιά, καλή συνέχεια!!!
art86 έγραψε:ΤΙ ΚΑΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣvasoula25 έγραψε:marichui έγραψε:Βάσω είσαι η επόμενη...
μακάρι να σας έχω ευχάριστα αλλά τα πονάκια με στεναχώρησαν και έριξα ένα κλάμα αλλά ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου και με πήρε αγκαλίτσα και μου λέει αν δεν είσαι τώρα που είσαι χαζό και κάθεσαι και κλαις αφού δεν σου έχει έρθει ακόμα θα προσπαθήσουμε τον άλλον μήνα πιο πολύ
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΩ! ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! ΣΚΕΤΗ!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΩ! ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
μην κουραζεσαι ομως .οσο πιο χαλαρα γινεται..Αφρουλιτακι μ ηθελα ν σε ρωτησω .αλλαγη στο σωματακι σου ειδες...ξερω ειναι νωρισ αλλα εγω αν και ηταν νωρισ ενιωθα φουσκωμα στην κοιλια και .ειχε αρχισει ενα φουσκωματακι χαμηλα καλα κα το στηθοσ τουμπανοαφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
Αφρούλα θα μας έρθεις;;;τι καλά!!!θα κανονίσουμε καφέ!σε έκλεισα από τώρα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης