1 υποκοριστικο!!!! Δευ Νοε 26, 2012 1:51 pm
amelaki
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια πειτε μου υποκοριστικα για το ονομα Γεωργια!!!! περιμενω ιδεες!! σας ευχαριστω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LitsaM έγραψε:μου αρέσει πολύ το Γεωργιάνα (την κόρη του Νταλάρα την λένε έτσι)
Ναι, πολύ βάζουν και το Άννα στη βάφτιση γιατί τους αρέσει και για χάρη της μητέρας της Παναγίας. Δεν βλέπω όμως το λόγο να μη στέκεται και μόνο του το Γεωργιάνα!ioanna85 έγραψε:LitsaM έγραψε:μου αρέσει πολύ το Γεωργιάνα (την κόρη του Νταλάρα την λένε έτσι)
μηπως βγαινει απο το γεωργια και αννα;
εχω ακουσει και το Γία!
LitsaM έγραψε:Ναι, πολύ βάζουν και το Άννα στη βάφτιση γιατί τους αρέσει και για χάρη της μητέρας της Παναγίας. Δεν βλέπω όμως το λόγο να μη στέκεται και μόνο του το Γεωργιάνα!ioanna85 έγραψε:LitsaM έγραψε:μου αρέσει πολύ το Γεωργιάνα (την κόρη του Νταλάρα την λένε έτσι)
μηπως βγαινει απο το γεωργια και αννα;
εχω ακουσει και το Γία!
amelaki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τισ απαντησεις σας!! Γία και Γκρετα!!! αυτα τα δυο μου αρεσουν..... τι λετε για το Ζενια?
amelaki έγραψε:ναι κ εμενα νομιζω το Ζενια μου αρεσει περισσιτερο... Αχχχ κοριτσια βοηθηστε με να καταληξω καπου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 7:49 am, 1 φορά
DimiKgianni έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
αφού πιάσατε θέμα με τα υποκοριστικά είπα να ρωτήσω και εγώ
Την μικρή μου θα την βαφτίσουμε ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.... μου αρέσει πολύ σαν όνομα, και θα ήθελα να την φωνάζω με ολόκληρο το όνομα της.... έρχεται στο μεταξύ η πεθερά μου και λέει ότι υπάρχει ένα πολύ ωραίο υποκοριστικό της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ το ΦΑΙΗ ... εσείς τι γνώμη έχετε?? ποιο είναι πιο ωραίο ????
Υ.Γ Το ΖΕΤΑ είναι πολύ ωραίο όνομα!!!Ζητώ συγνώμη απο την θεματοθέτρια που εκμεταλλεύομαι την δημοσίευσή της, απλά σκέφτηκα να μην ανοίξω άλλο το ίδιο
amelaki έγραψε:κοριτσια πειτε μου υποκοριστικα για το ονομα Γεωργια!!!! περιμενω ιδεες!! σας ευχαριστω!!!
amelaki έγραψε:ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας!!!
και εμενα το Ιφιγενεια μου αρεσει πολυ...
οσο για το Αγλαια θα μου αρεσε το Λια...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης