151 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 Τρι Νοε 27, 2012 8:18 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
ποια ιστορια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
doritaki έγραψε:ποια ιστορια?
elenhtsa έγραψε:
νομιζω αληθινες ιστοριες λεγεται κ εχει ενα ζευγαρι.πιυ γεννγσε η γυναικα πριν λιγους μηνσς κ εχει πατει κιλα κ ο αντρας της της φερεται απαισια. αυτη εκανε μια διαιτα μονο με λαχανοσπουπα για να τοτ αρεσει κ λιπιθυμησε κ αυτος ουτε στο νοσοκομειο δεν πηγε.κ μαλλον πρεπει να της τα φοραει.ουφ το αλλαξα γιατι συγχηστηκα!
doritaki έγραψε:Μαρακι μην παρεις πολλα 0-3 ισως να μην προλαβει να τα βαλει.Καλυτερα παρε λιγα μεγαλυτερα κ μετα αναλογως τις αναγκες σας.Αν βγει μεγαλη η μπεμπα δε θα τα φορεσει σχεδον καθολου τα 0-3
και γιατί το λένε "αληθινές ιστορίες" και όχι ψεύτικα σενάρια.. ή ψεύτικες ιστορίες.. φανταστικές ιστορίες.. γι'αυτό δεν ανοίγω ποτέ τηλεόραση εγώ! τους βαριέμαι απίστευτα!filitsaki έγραψε:καλε ειναι ψεμματα αφου το λεει στην αρχη της εκπομπης!μην νευριαζετε τζαμπα!!!!
τι εγινε καλε?thequeen86 έγραψε:κορεεεεες βαστατε μεεεεε γτ η πεθερα μου με εκανε τρελη παλι θα παω κατω κ θα γινει της πουτανας το καγκελο
ενταξει γινοντε αλλα στην εκπομπη στην αρχη λεει οτι το προιον ειναι διμηουργημα μυθοπλασιας!doritaki έγραψε:Καλως τη Φιλιτσα!Πως ειναι η μικρη σου?
Οτι κ αν λεει στην αρχη εγω πιστευω οτι γενικα οσα δειχνουν τα σιριαλ κ οι ταινιες ειναι βγαλμενα λιγο πολυ απο τη ζωη!
thequeen86 έγραψε:τι να γινει ρε φιλιτσα την τρελενουν τα αλλα μικρα κ την πληρωνει ο δικος μου.γυρισε κ ειπε στον αντρα μου οτι τις 3 μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο δν θα κρατησει τον μικρο να τον κρατησει λεει η μανα μου!!! που η μανα μου δουλευει ταξιιιιιι η μηπως πρεπει να δουλευει 72 ωρες το ταξι μονος του ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια????
loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:τι να γινει ρε φιλιτσα την τρελενουν τα αλλα μικρα κ την πληρωνει ο δικος μου.γυρισε κ ειπε στον αντρα μου οτι τις 3 μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο δν θα κρατησει τον μικρο να τον κρατησει λεει η μανα μου!!! που η μανα μου δουλευει ταξιιιιιι η μηπως πρεπει να δουλευει 72 ωρες το ταξι μονος του ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια????
και αυτη, ελεος..οποτε την εχεις αναγκη την θυμαται την αναποδια της???
loukia_84 έγραψε:αληθεια, και ο αντρας σου τι της ειπε?????
thequeen86 έγραψε:loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:τι να γινει ρε φιλιτσα την τρελενουν τα αλλα μικρα κ την πληρωνει ο δικος μου.γυρισε κ ειπε στον αντρα μου οτι τις 3 μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο δν θα κρατησει τον μικρο να τον κρατησει λεει η μανα μου!!! που η μανα μου δουλευει ταξιιιιιι η μηπως πρεπει να δουλευει 72 ωρες το ταξι μονος του ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια????
ακριβως ετσι γτ λεει δεν θα μπορει να τον βαλει για υπνο.εμ τον εχει κρατησει κανενα βραδυ να τον κοιμησει??? ουδεποποτε ενω τα αλλα καθε τρεις κ λιγο κοιμονται εκει
loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:τι να γινει ρε φιλιτσα την τρελενουν τα αλλα μικρα κ την πληρωνει ο δικος μου.γυρισε κ ειπε στον αντρα μου οτι τις 3 μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο δν θα κρατησει τον μικρο να τον κρατησει λεει η μανα μου!!! που η μανα μου δουλευει ταξιιιιιι η μηπως πρεπει να δουλευει 72 ωρες το ταξι μονος του ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια????
ακριβως ετσι γτ λεει δεν θα μπορει να τον βαλει για υπνο.εμ τον εχει κρατησει κανενα βραδυ να τον κοιμησει??? ουδεποποτε ενω τα αλλα καθε τρεις κ λιγο κοιμονται εκει
τα αλλα να φανταστω ειναι της κορης...?????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης