Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε σοφακι..τρελαινομαι να βλεπω κοιλιτσες τελικα!!εχουν δικιο οσοι δεν καταλαβαινουν οτι εισαι εγκυος..!!δεν θελω να σε απογοητευσω!ειναι αυτο που λες..εισαι γεματουλα στο πλαι και ετσι δεν προεξεχει η κοιλιτσα σου!!καλο ειναι αυτο!και μ αρεσουν πολυ τα μαλλακια σου..!!

αυτες τις ενοχλησεις κατω στο πιπι, εγω τις νιωθω σαν σφυριες..

ελενη μου κι εγω αποτομα τα πηρα..ειναι κομβικο σημειο τελικα αυτο!μμμ, τρελαινομαι για γιουβαρλακια, φαγαμε την προηγουμενη εβδομαδα!με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!εμας το επαιζε δυσκολη η δικια μας την δευτερα Crying or Very sad Crying or Very sad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ημουν και απο πριν στρουμπουλη (να το πω ευγενικα Razz Razz ) οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να φανει....Φαινεται ειναι πολυ λεπτεπιλεπτο το μωρο μου ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 13 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 13 328109

Εγω εχω μεθαυριο γιατρο...αντε και δεν μπορω αλλο....θελω να την δω!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αχ μωρε σοφακι..τρελαινομαι να βλεπω κοιλιτσες τελικα!!εχουν δικιο οσοι δεν καταλαβαινουν οτι εισαι εγκυος..!!δεν θελω να σε απογοητευσω!ειναι αυτο που λες..εισαι γεματουλα στο πλαι και ετσι δεν προεξεχει η κοιλιτσα σου!!καλο ειναι αυτο!και μ αρεσουν πολυ τα μαλλακια σου..!!

ελενη μου κι εγω αποτομα τα πηρα..ειναι κομβικο σημειο τελικα αυτο!μμμ, τρελαινομαι για γιουβαρλακια, φαγαμε την προηγουμενη εβδομαδα!με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!εμας το επαιζε δυσκολη η δικια μας την δευτερα Crying or Very sad Crying or Very sad

Ευχαριστω πολυ!εχω αγωνια καθε φορα που παμε πλεον!τελευταια φορα ηταν 26 εβδομαδα οπιυ ημασταν 930γρ. καλα ημασταν;ο γιατρος λεει οτι απο εδω κ περα βαζει πολυ πιο γρηγορα!αχ δεν μπορω συγκινιεμαι καθε φορα που το σκεφτομαι!
Σοφακι πολυ ομορφη φωτο!
Οσο για εκει κατω εγω το νιωθα σαν τεντωμα απο μυς...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ημουν και απο πριν στρουμπουλη (να το πω ευγενικα Razz Razz ) οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να φανει....Φαινεται ειναι πολυ λεπτεπιλεπτο το μωρο μου ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 13 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 13 328109

Εγω εχω μεθαυριο γιατρο...αντε και δεν μπορω αλλο....θελω να την δω!!!!
την Παρασκευη?και εγω!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στο καλό έγραψα ένα σωρό πριν και με φωναξε να μπω και χάθηκαν! :-(
Περιμένω να δει η γιατρός το καρδιοτοκογρ να πάω κάι ενδοκρινολογο κάι να πάω σπίτι μου!
Έβαλα μισό κιλό απ'ο την περασμένη φορά! 6.8 σύνολο!
Σοφακι νομιζω έχασες κι άλλο ή μεγάλωσε η κοιλίτσα! Σούπερ!
Λουκία ετσι κι εγώ ήμουν στον πέμπτο!
Εγώ έχω εκείνη την ενόχληση πάνω δεξιά που διάβαζα χθες που παρέθεσε μια κοπέλα ένα αρθράκι!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
loukia_84 έγραψε:αχ μωρε σοφακι..τρελαινομαι να βλεπω κοιλιτσες τελικα!!εχουν δικιο οσοι δεν καταλαβαινουν οτι εισαι εγκυος..!!δεν θελω να σε απογοητευσω!ειναι αυτο που λες..εισαι γεματουλα στο πλαι και ετσι δεν προεξεχει η κοιλιτσα σου!!καλο ειναι αυτο!και μ αρεσουν πολυ τα μαλλακια σου..!!

Ευχαριστω πολυ!εχω αγωνια καθε φορα που παμε πλεον!τελευταια φορα ηταν 26 εβδομαδα οπιυ ημασταν 930γρ. καλα ημασταν;ο γιατρος λεει οτι απο εδω κ περα βαζει πολυ πιο γρηγορα!αχ δεν μπορω συγκινιεμαι καθε φορα που το σκεφτομαι!
Σοφακι πολυ ομορφη φωτο!
Οσο για εκει κατω εγω το νιωθα σαν τεντωμα απο μυς...

εγω κοιταω εδω για τα γραμμαρια..ενδεικτικα ειναι βεβαια..

http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-calculator-week-by-week?pc_calendar_type=Fetal%20Weight%20Calendar%20(grams)&pc_event=Projected%20Birth%20Due%20Date%20(DD)&pc_event_date=1362009600&pc_lmp_cl=28&pc_ud_week=5&pc_ud_day=0&pc_ivf_day=1

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει αδυνατησει το υπολοιπο σωμα μου παντως....
Ναι φιλλιω την παασκευη εχω.θα μου γραψει επιτελους και την καμπυλη!!!!
Αυτο με το περπατημα που σκλυρενει η κοιλια το εχω και εγω Λουκια και με ποναει πολυ οταν γινεται....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε: στο καλό έγραψα ένα σωρό πριν και με φωναξε να μπω και χάθηκαν! :-(
Περιμένω να δει η γιατρός το καρδιοτοκογρ να πάω κάι ενδοκρινολογο κάι να πάω σπίτι μου!
Έβαλα μισό κιλό απ'ο την περασμένη φορά! 6.8 σύνολο!
Σοφακι νομιζω έχασες κι άλλο ή μεγάλωσε η κοιλίτσα! Σούπερ!
Λουκία ετσι κι εγώ ήμουν στον πέμπτο!
Εγώ έχω εκείνη την ενόχληση πάνω δεξιά που διάβαζα χθες που παρέθεσε μια κοπέλα ένα αρθράκι!

στα πλευρα λες ζωη?εγω το ανεβασα..ειναι συνηθες απο οτι καταλαβα!7 κιλακια ειναι σπουπερ, μια χαρα!αντε, σαν να κοντευεις..πολλες ωρες βρε παιδι μου σε αυτο το νοσοκομειο..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και χαιρεσαι βρε τρελοκομειο?ειναι βαρετη η καμπυλη!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εχει αδυνατησει το υπολοιπο σωμα μου παντως....
Ναι φιλλιω την παασκευη εχω.θα μου γραψει επιτελους και την καμπυλη!!!!
Αυτο με το περπατημα που σκλυρενει η κοιλια το εχω και εγω Λουκια και με ποναει πολυ οταν γινεται....

ειναι φυσιολογικο λες ή μηνυμα οτι απλα πρέπει να χαλαρώσουμε???πρωτη φορα την κανεις την καμπυλη σοφακι?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν χαιρομαι καθολου φιλλιω απλα ηθελα να γινει γιατι λογω του οτι ημουν υπερβαρη απο πριν ειχα αυξημενους κινδυνους να κανω διαβητη κυησης...επιτελους να τελειωνων με αυτο

Λογικα ειναι θεμα αντοχων πλεον λουκια μου...κουραζομαι πολυ πιο ευκολα παντως
Σας ειπα οτι πηγα τζαμπο χθες?πηρα 2 σελτεδακια μεγαλα για το κρεβατακι και 2 σελτεδακια μεσαια για οταν την αλλαζω.Τα πανακια τα μικρα που ηθελα τελικα δεν τα βρηκα μαλλον δεν εχει στο δικο μας τζαμπο....οταν κατεβουμε θεσσ το επομενο σκ θα παμε να δουμε μηπως εχει εκει...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α οκ!ειπα και εγω!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω την εκανα 25η εβδομαδα την καμπυλη..δεν νομιζω να χρειαστει να την ξανακανω τιποτα...? ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 13 534787 δε μου ειπε τιποτα ο γιατρος!

σοφακι, εγω οταν περπαταω δεν νιωθω να κουραζομαι, η ορθοστασια με πεθαινει ομως..

ψωνια με τα κερδη..τι χαρα!θελω κι εγωωωωωωωωωωω

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://pediatros-thes.gr/for-parents/ύπνος/οδηγίες-για-ασφαλή-ύπνο-βρεφών/

Διαβαζω διαφορα τωρα για τον υπνο του μωρου

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι εγω διαβαζα αυτο:

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα καλύμματα που τοποθετούνται γύρω-γύρω στα κάγκελα της βρεφικής κούνιας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν τους 12 μήνες ζωής.

για τις παντες λεει???????

mpompiras

χαι τσουπρες !!!!!!!!!

Λοιπόν , Ζωή κάναμε και κορδελα και απόλα , δεν ηξερα οτι θα κανουμε, πλακα ειχε ..χοχοχοχ... ειδικα εκει που γυρνουσε τομωρο και εχανα τους χτυπους και μετακινουσα μονη μου τον υπερηχο (αυτο το ματζαφλαρι τελος παντων που επιανε την καρδουλα του ) ειχε πολυ γελιο ...SmileSmileSmile ...αααα. και επειδη εμενα η κοιλιτσα μου ειναι λιγο πιο "βαρια" να το πω, απο τις δικες σας, κρατουσα καθολη τη διαρκεια το μαντζαφλαρι για να το πιεζω , αλλιως δεν πιαναμε τους χτυπους, ακουγοταν πολυ αδυναμοι ...πιαστηκε και το χερακι μου δλδ ...

μετα πηγαμε στον υπερηχο και καναμε το ντοπλερ .... καλα ο Θεοδωροπουλςο είναι ολα τα λεφτα , εχει πολυ πλακα ...μου λεει εχεις μεγααααααλο μωρο, οταν εκανε τις διαφορες μετρησεις ... μετα , οταν εβλεπε τις αρτηριες, μου λεει , τι αρτηριες ειναι αυτες, σαν μπουρια ειναι μεγαλες ... του λεω ειναι καλο αυτο ?? και μου λέει, εμ βεβαια ειναι καλο, τρωει καλα ο μικρος ...χοχοχοχοχο.... στη συνεχεια οταν εφτασε στο πουλακι του , τι μου λεει βρε κοιτσια ??? πωπωπωπ, εχει και μεγααααλο πουλακι, για κατσε να το μετρησουμε ... ειναι λέει ήδη 3 εκατοστα, θα βγει το κεφαλι και μετα δε θα χωραει να βγει το πουλακι του ...χιχιχιχιχιχι....αχ, πολυ γελασα η αγορομανα ...!!!!!!!!! και ειμαστε στις 32 εβδ. και 4 ημ. 2194 γραμμαρια ... !!!!!!!! οπως το περιμενα

Μου ειπε να με ξαναδει πριν τα Χριστουγεννα για να δουμε λεει την εξελιξη του μωρου , να μη βγει πολυ μεγαλο...εκλεισα βεβαια ραντεβου για 19-12 αλλα θα ρωτησω και το γιατρο μου πρωτα, αυτος δεν μπορει να δει ποσο μεγαλωνει το μωρο , πρεπει να ξανασταξω αλλα 150€ ?????

αααααα, και μου ειπε οτι στην εκατοστιαια κλίμακα είναι στην 70η θέση ... αυτο ομως δεν γνωριζω τιειναι, οποια ξερει για την εκατοστιαια ας με διαφωτισει παρακαλ.ω ...

σας επρηξα αλλα αυτα ηταν τα νεα μου ...SmileSmileSmile:Smile αααα, ηταν και η πεθερα μου μαζι μου και καταχαρηκε ...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ελενη με τον παιδαρο με τα μεγαααααααααααλα προσοντα!!!ε τωρα, δε θα επρεπε να τα ακουσει αυτα ο μπαμπας σας?αχ αυτη η ξεροκεφαλια!!!

αχ ωραια ακουστηκε αυτη η διαδικασια, πλακα πρεπει να ειχε, θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω!!!βεβαια, κι αυτα τα 150 ευρω δεν τα λες και λιγα...

εγω για τα γραμμαρια, κοιταω εδω, το ειπα και στην ελενιτσα

http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-calculator-week-by-week?pc_calendar_type=Fetal%20Weight%20Calendar%20(grams)&pc_event=Projected%20Birth%20Due%20Date%20(DD)&pc_event_date=1362009600&pc_lmp_cl=28&pc_ud_week=5&pc_ud_day=0&pc_ivf_day=1

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου βρε ελενη με τον αγοραρο!!!!μια χαρα μπεμπαρος θα βγει.εγω κοριτσια απο χτες ειμαι χαλι μαυρο.λιγο η συγχηση με την πεθερα λιγο ο νοτιας κ η υγρασια ο αυχενας μου εχει γινει πετρα κ ακαμπτος σαν ξυλο....3 παυσιπονα για να ηρεμησω κ τελειωσαν κιολας

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη μου, χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω οτι η εκατοστιαια κλιμακα εχει να κανει με την συναρτηση υψους-βαρους

ειναι οπως η καμπυλη στα βιβλιαρια υγειας των παιδιων που δειχνουν την αναπτυξη τους...νομιζω!

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλημερα-Καλησπερα κουκλες!!!
Πολυ καλη διαθεση εχω σημερα, θα φταει οτι στολισαμε και αλλαξε γενικα το κλιμα!

Ελενη μου τι ωραια νεα απο το ντοπλερ!! Τελεια!! Υγιεστατο μωρακι, μεγαλουτσικο, μπραβο σας!!! Very Happy Καλα, ποτε τα φτασατε τα 2 κιλα και τα περασατε κιολας?? Το δικο μυο το σαμιαμιδακι ειναι ακομα 1700 με το ζορι!!

Οι υπολοιπες κανατε ντοπλερ? Εμεις θα κανουμε την αλλη εβδομαδα.

Ενταξει, οι πονοι που ειχα ηταν μαλλον απο κρυωμα. Τωρα πως κρυωσα σκεπασμενη ολη μερα με παπλωμα, αλλη ιστορια.

Θελω ναν σας βαλω και φωτο καποια στιγμη, και ολο το ξεχναω. Ισως το απογευμα.
Φευγω παλι, μην αφηνω και μονη της την πεθερουλα μου!(α, ναι, ξεχασα να το αναφερω, ηρθε την Δευτερα και θα κατσει καιρο)

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μην το λες σαμιαμιδακι σε ακουει καλε Laughing Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:γεια σου βρε ελενη με τον αγοραρο!!!!μια χαρα μπεμπαρος θα βγει.εγω κοριτσια απο χτες ειμαι χαλι μαυρο.λιγο η συγχηση με την πεθερα λιγο ο νοτιας κ η υγρασια ο αυχενας μου εχει γινει πετρα κ ακαμπτος σαν ξυλο....3 παυσιπονα για να ηρεμησω κ τελειωσαν κιολας

ειναι αυτο που λενε, ηταν στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαιδαρος , ε??
λιγο μασαζακι να του κανεις κι ενα ζεστο ντουσακι, τι τα θες τα παλιοπαυσιπονα???

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα!αν και αργησα 10 λεπτα να μετργηθω ειχα 137 με τη φασολαδα..φαντασου ποσο ειχα στην ωρα του.....παει και η φασολαδα.και τι θατρωω για νηστισιμο ρε κοπελιες?

mpompiras

Λουκια μου συμφωνα με αυτο για τα γραμμαρια ειμαστε 4 μερες μεγαλυτεροι...στις 2-12 θα επρεπε να ειχαμε 2193 γραμ.

εεεεεεεεεεεεεεμμμμμ, πες τα χρυσοστομη, που ηταν ο μπαμπας να καμαρωνει για τα προσοντα του γιου του εεεε??????????? ας προσεχε .....SmileSmileSmileSmile

παρεπιμπτοντως Λουκια μου, αυτη την κοιλια εγω δεν την ειχα ουτε ΠΡΙΝ μεινω εγκυος ....ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν εισαι απλα μοντελο, εισαι καραμοντελο .... μονο και μονο επειδη εισαι φιλη μου θα δεχτω να ξαναδω φωτο σου , αλλιως δεν θα ξαναβλεπα για να μην συγχυζομαι !!!!!!! SmileSmileSmile:Smile ...και καλα βρε, εισαι που εισαι πετσι και κοκαλακι, ποσα κιλα εχεις παρει και ολο για τα κιλα λες ??????? οεεοοοο??????

επισης το τσικο της παρεας ειναι πολυ φατσα ...Σοφακι για σενα λεωωωωωωωωωωω...και η κοιλιτσα σου μια χαρα στρογγυλη ειναι , μιας και περιμενεις και κοριτσακι...(οπως λεγανε και οι παλιες )

μαρακι περαστικα σου , πες στοναντρα σου να σε τριψει ...εμενα καθε μερα μου τριβει αυχενα και ποδαρακια SmileSmileSmile:Smile...και μετα το μασαζ στριβω το κεφαλι μου και κανει ολο κρατς κρατς ....αλλα νιωθω μια ανακουφιση , δε λεγεται !!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις