Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι.Το μεγαλυτερο αγχος μου για το γαμο ειναι αυτο κ οχι το αν θα κλαιει η μικρη κ δε θα μας αφηνει να γλεντισουμε.Σιγουρα παντα εχει γκρινιες κ κακεντρεχη σχολια απλα δε θα ηθελα να τα ακουσω απο φιλους.Οποτε μαλλον θα τους προειδοποιησω για το τι εχουν να αντιμετωπισουν κ αν θελουν θα το υποστουν.Θα τους βγαλω κ 1-2 μπουκαλια μπακαρντι κ ουσκι να πιουνε για να τα βλεπουν ολα ομορφα! Razz Razz Razz Razz

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η μικρη σιγουρα θα κουραστει εκεινη την ημερα, ασε που θα ειναι τοσο μικρουτσικο ακομη που μπορει και να κοιμαται κι ας παιζουν τα κλαρινα.

οσο για τουε φιλους, ναι ναι ναι ασε το ποτο να ρεει αφθονο, ησυχαζει τα πληθη!!!! θα πιουν και θα χορευουν τα παντα ολα.
και μετα πατε και για ενα πατσα...
εμεις ετσι καναμε με το παλικαρι μου, φυγαμε απο το γλεντι τελευταιοι, πηγαμε μαρτιου για πατσα με το νυφικο και το γαμπριατικο κοστουμι κανονικα, καπου στις 5 το πρωι και μετα ανεβηκαμε φιλυρο στο σπιτι μας!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν τρωω πατσα...Μονο καμια γιουβαρλοσουπα!Αλλα δυστυχως εδω τετοια ωρα δεν εχει τπτ ανοιχτο!Μετα τις 11 το βραδυ ουτε τσιγαρα δε μπορεις να βρεις!

discordia

discordia
ουτε κι εγω τρωω. κρεατοσουπα εφαγα. Το ειχε καημο ο καλος μου οτι ποτε δε του ειχα πει ναι να παμε για πατσα κι εκεινο το βραδυ ειπα να μη του χαλασω κανενα χατηρι κι ετσι πηγα.

Σοβαρα ε, πεφτει νεκρικη σιγη? κι εμεις εδω ετσι ειμαστε. μην πεινασεις αργα, θα τρως τα νυχια σου!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι χαλι ειναι.Μενει ενα περιπτερο ανοιχτο αλλα δε θυμαμαι μεχρι τι ωρα.Ισως 1?Για πιτογυρα κτλ μην ελπιζεις εκεινη την ωρα.Καποια στιγμη ανοιγει ενα μπουγατσατζιδικο αλλα δεν ξερω αν ειναι καθε μερα κ τι ωρα.Παντως μονο εκει βρισκεις να φας.Εμεις μαλλον θα φαμε μια κ καλη πρωινο στο ξενοδοχειο κ μετα θα παμε για υπνο!

Λοιπον λεω να ξαπλωσω σιγα σιγα...Θα τα πουμε αυριο.Αντε κανε κ εσυ μια προσπαθεια!Καληνυχτα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 850933

discordia

discordia
καλη σου νυχτα και καλη ξεουραση.
εμενα αρχιζει να με πιανει καουρα τωρα και τσατιζομαι....
τα λεμε αυριοοοο

ζωάκι

ζωάκι
Έλααα! Είμαι πρώτη;!
Καλημέρα λοιπόν από την πρώτη! Smile
την είδα πολύ νοικοκυρά σήμερα! Έχει και 10 λεπτά που έβαλα τα ρεβύθια στο φούρνο!
φτιαχνω αυτά http://cookthebook.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

Δεν είχα ύπνο όταν έφυγε ο σύζυξ κι έτσι είπα να προλάβω μερικά πράγματα..
Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο γιατί χθες μου την έκανε νωρίς νωρίς η ενδοκρινολόγος και με ταλαιπωρεί σήμερα..
Έχω κάμποσα πήγαιν' έλα ως το μεσημέρι που θα φάμε με τις φίλες..
Τα ρεβύθια είναι για τον καλό μου! Smile
Ξύπνησε κανενα κοριτσάκι;
Το δικό μου πάντως κοιμάται! Smile

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κορτσουδια!!!!Πρωτη ειμαι?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ζωιτσα!!!!Παλι βολτα στο νοσοκομειο?Καλο κουραγιο με τα πηγαινε-ελα!!!

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Καλημερα ζωιτσα!!!!Παλι βολτα στο νοσοκομειο?Καλο κουραγιο με τα πηγαινε-ελα!!!
Γεια σου Σοφάκι!!!
Ναι ρε γμτ!!
Αυτά συμβαίνουν άμα δεν μπορείς να μείνεις ως το τέλος στη δουλειά σου!! Καλά μπορεί να είχε δουλειά η γυναίκα, αλλά ήξερε ότι είμαι εκεί και θα πηγαινα.. τεσπα..
Θα πάω έτσι στα κλεφτά να μου γράψει αυτά που πρέπει..
Εσύ γιατί νωρίς νωρίς;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξυπνησα για να παω λαικη και για κατι αλλες δουλιτσες
Αχ εγω εχω αυριο γιατρο επιτελους!!!!!!!
10 βρακακια αρκουν για το μαιευτηριο? scratch scratch

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Ξυπνησα για να παω λαικη και για κατι αλλες δουλιτσες
Αχ εγω εχω αυριο γιατρο επιτελους!!!!!!!
10 βρακακια αρκουν για το μαιευτηριο? scratch scratch

Τι να πω κι εγώ η άπειρη!;;
Κοίτα για 3-4 μέρες πρέπει να είναι οκ με 2-3 την ημέρα.. Γι'αυτό εγώ σκέφτομαι σοβαρά τις πάνες ακράτειας!.. Σιχαίνομαι τα αίματα.. και περισσότερο με νευριάζουν με όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω στην πολύχρονη πορεία μου ως "γυναίκα" με περίοδο! Wink
Πάρε και κανένα βρακάκι έξτρα.. καλύτερα να χεις περισσότερα παρά να τρέχεις και να ψάχνεσαι! Smile

Καλά ψώνια! Ελπίζω να βρεις Λόλο ρόσο! Smile

Κι όταν γυρίσεις διάβασε κι αυτό αν δε βαριέσαι .. άσχετο με το θέμα μας βέβαια, αλλά σχετικό μετην όλη κατάσταση!
https://www.facebook.com/groups/196175230415271/permalink/503534769679314/

Ελπίζω να το ανοίγει σωστά!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα βρακακια μου μου κανουν ολα ακομα και οπως φαινεται θα μου κανουν μεχρι το τελος,αν δω οτι τελειωνουν τα βρακια στην κλινικη θα στειλω να μου φερουν κι αλλα...δεν μπορω να σκεφτομαι οτι θα μου μεινουν πανω απο 10 τετοια βρακια αμανατι μετα...παθαινω καταθλιψη ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 679259

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Τα βρακακια μου μου κανουν ολα ακομα και οπως φαινεται θα μου κανουν μεχρι το τελος,αν δω οτι τελειωνουν τα βρακια στην κλινικη θα στειλω να μου φερουν κι αλλα...δεν μπορω να σκεφτομαι οτι θα μου μεινουν πανω απο 10 τετοια βρακια αμανατι μετα...παθαινω καταθλιψη ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 679259

Χαχαχ!! Κι εμένα μου κάνουν ακόμα.. ούτως ή άλλως ήταν πάντα χαμηλά στην κοιλιά κι έτσι δε με ενοχλούν!
Αλήθεια, αυτά τα μίας χρήσης που τα βρίσκουμε; Δεν έχω δει ποτέ!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω ειχα δει στα mothercare οποτε λογικα θα εχει σε τετοια μαγαζια...και ισως και σε μαγαζια με ειδη νοοκομειου...υποθετω βεβαια

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!τι κανετε?
λοιπον Δωρα αφου αντεξα εγω τα κλαρινα στο γαμο μου πιστευω οτι ναι μπορει ο καθενας να τα αντεξει!και μιλαμε για βαρυ ηπειρωτικο κλαρινο αυτο που δεν ξερεις αν εισαι σε γαμο η αν πας τον μακαριτη....
Σοφακι 6-7 βρακακια φτανουν βεβαια μιλαω για καισαρικη.Ζωη ποτε δεν φανταστηκα οτι τα ρεβυθια μπορουν να γινουν στο φουρνο!

ζωάκι

ζωάκι
filitsaki έγραψε:καλημερα κοριτσια!τι κανετε?
λοιπον Δωρα αφου αντεξα εγω τα κλαρινα στο γαμο μου πιστευω οτι ναι μπορει ο καθενας να τα αντεξει!και μιλαμε για βαρυ ηπειρωτικο κλαρινο αυτο που δεν ξερεις αν εισαι σε γαμο η αν πας τον μακαριτη....
Σοφακι 6-7 βρακακια φτανουν βεβαια μιλαω για καισαρικη.Ζωη ποτε δεν φανταστηκα οτι τα ρεβυθια μπορουν να γινουν στο φουρνο!

Καλημέρα Φιλίτσα!!
Την είδες τη συνταγή; Πανεύκολη!! Γίνανε ήδη και είναι πολύ νόστιμα!! Λεμονάκι δεν έβαλα μόνο και το μετάνιωσα.. δεν πειράζει όμως, θα βάλουμε φρέσκο!!
Σας φιλώ κοράσες.. πάω φαρμακείο, νοσοκομείο, κολύμπι και μετά φαγητό με τα κορίτσια!!
Καλή σας μέρα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμενα!!!!τελικα σημερα εδω-προς το παρον τουλαχιστον-εχει συμπαθητικη μερα!!!εχω ανοιξει οοοοολα τα παραθυρα του σπιτιου και το απολαμβανω!!!

για το χτεσινο ζητημα του γαμου, κι εγω δωρα μου ανηκω στην κατηγορια των φιλων σου μαλλον... Rolling Eyes
εγω δεν ηθελα με τιποτα να εχω ζωντανα κλαρινα στον γαμο μου..τελικα, καθοτι ο αντρουλης μου ηπειρωτης, δωσαμε στον dj και μια προτεινομενη playlist(με αποσπασματα και απο ηπειρωτικα γλεντια-πανηγυρια) και ολα κυλησαν τελεια!!!
και τα σογια ευχαριστηθηκαν με το δημοτικο κομματι αλλα και οι φιλοι ξεσαλωσαν-κυριολεκτικα ομως-με το party που ακολουθησε!εννοειτε οτι αυτοι μειναν τελευταιοι!!!να φανταστειτε 7 το πρωι πεσαμε για υπνο, και ηταν και η μερα που αλλαζε η ωρα..αρα μια ωρα επιπλεον κεφιου!!!και να φανταστειτε οτι ο γαμος ηταν 6 η ωρα...!!!

αυτο που τελικα καταλαβα ειναι αυτο που ειπατε κι εσεις..σε πρωτη φαση ειναι να συμφωνησει το ζευγαρι, να βρεθει μια μεση λυση, κι εκεινοι με τη σειρα τους θα φροντισουν το γλεντι να το ευχαριστηθουν ολοι!!!

ο δικος μου δεν ειχε την παραμικρη ιδεα απο χορο..εκανε εντατικα μαθηματα μια εβδομαδα πριν τον γαμο και δεν μπορω να σας πω τι διθυραμβικα σχολια ελαβε...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, απλα!ειχαν μεινει ολοι με το στομα ανοιχτο!και φυσικα κι εγω μαζι..το καλο μου, ξερω για μενα εκατσε κι εμαθε.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 417472

κι επειδη οπως λεει ο λαος..εκλασε η νυφη, σχολασε ο γαμος..θυμηθηκα το ζητημα με τα κιλοτακια!!!!Σοφακι κι εγω νομιζω τα βρακακια που πηρες ειναι υπεραρκετα..εξαλλου αυτο που λες, θα σου μεινουν και αμανατι μετα.. Laughing Laughing Laughing Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσον αφορα τα ρεβυθια, ουτε εγω το ειχα φανταστει ποτε..αλλα εμενα με βολευει η χυτρα..τα πεταω ολα μεσα και ξεμπερδεψα!οσο να πεις χυλωνει και διαφορετικα..

εμεις σημερα περισσευματα παλι!σαλιγκαρια απο προχθες, φακες απο χθες και επειδη ειχα λιγες μελιτζανες ετοιμες τηγανισμενες στην καταψυξη, ετριψα λιγο τυρακι φετα, εβαλα κι απο πανω την σαλτσα που μου ειχε περισσεψει απο το μοσχαρακι και ο θεος βοηθος!δεν ξερω αν θα τρωγετε, αλλα ο φραγκοφονιας δεν πεταω τιποτα, οτι βγει!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tα εχει παιξει το κομπιουτερ μου!πηγα λαικη και ηρθα!σημερα θα ψησω σουβλακια!!!!

mpompiras

καλημερούδια ....

πωπωπωπ, μα τι υπνος ηταν αυτός σημερα ... μακάρι κάθε μέρα να ξυπνάω έτσι ... στις 10 παρά ξύπνησα κορίτισα ... τον αντρα μου ίσα που τον κατάλαβα όταν γύρισε , όπως και το πρωί ίσα που τον κατάλαβα που έφυγε για δουλειά ...1η φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο ... και ευτυχώς δεν είχα ανήσυχο ύπνο, ο γοφος μου ηρέμησε και ούτε καούρες είχα ... SmileSmileSmileSmile

σήμερα εγώ λέω να κάνω καλαμαράκια με σαλάτα χόρτα που έμεινε από χθες , μου την έδωσε η πεθερά ....

Δώρα και εγώ στο γάμο κλαρίνα θα έχω σίγουρα, βασικά αρέσουν πολύ σε μένα , δεν μπορώ να διανοηθώ γάμο χωρίς κλαρίνα !!!!! τωρα, καποιες στιγμες θα αλλαζει το ρεπερτοριο και για τους πιο νεαρους φιλους (τιμης ενεκεν το νεαρους , αφου οι φιλοι μας ειναι κοντα στην ηλικια μας ...χχοχοχοχοχο)

ο προβληματισμός μου εγκειται στο οτι εδω λενε αλλα τραγουδια σε γαμους και εμεις επανω εχουμε αλλα τραγουδια.. εδω θα γινει λιγο μπερδεμα, ειμαι σιγουρη σε αυτο.. επισης , επειδη στη Θρακη υπαρχει μιξη ρατσων, σε ολους τους γαμους βαζουμε και θρακιωτικα και ποντιακα, κατι που εδω δεν γνωριζουν μα,λλον ... αρα η επιλογη της ορχηστρας θα ειναι μεγαλο μανικι για μενα .. ο αντρας μου δεν ασχολειται με τιποτα απο αυτα, δεν χορευει ο ιδιος και αθ χρειαστει και αυτος εντατικα μαθηματα πριν το γαμο, ισα για τον 1ο χορο, δε νομιζω να ξανανεβει στην πιστα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Φιλιτσα, τι επαθε το πισι?σουβλακια διαβαζω...μμμ..εχω κι εγω στην καταψυξη πλακα πλακα, πως τα κανεις?γκριλ?

γεια σου κι εσενα υπναρου Ελενη, καλα εκανες!!!εγω παλι, ειχα ανησυχο υπνο..εβλεπα και κατι χαζα ονειρα, με επιασε και μια κραμπα στην δεξια γαμπα..σκ@τ@!!ασε που δυο μερες ξυπναω ιδρωμενη μεσα στη νυχτα..και το κεφαλι μου το πρωι βαρυ σαν μπαλα ποδοσφαιρου... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 26 911307 τεσπα, μη σας ζαλιζω!!

Ελενη κι εγω ετσι νομιζα για τον αντρα μου αλλα κωλο δεν εστησε κατω!αυτος χορεψε πιο πολυ απο εμενα να φανταστεις..το λεω κ ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει..η αληθεια ειναι οτι τα οργανα μου αρεσουν κι εμενα αλλα καθε τοπος εχει δικα του ακουσματα και ισως για καποιους κατανταει καπως μονοτονο..εμας ενταξει, καθοτι ρουμελιωτισσα , τα ακουσματα δεν ειναι βαρια αλλα οπως ειπε και η φιλιτσα αν δεν κανω λαθος, καθως ο συζυξ ηπειρωτης, εκει ειναι να πεφτεις στα πατωματα..πιο αργα κι απ τις χελωνες ενα πραγμα..

κατι θα βρεις.απλα θα δυσκολευτεις λιγο παραπανω...και θα πληρωσεις κ λιγο παραπανω... pale για ποτε λετε εσεις?

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου.. Λουκια ζηλευω τον καιρο σας εδω βρεχει.. Δωρα εμενα ο αντρας μου σερνει παντα πρωτος το χορο.. ειναι ποντιος και ηταν και σε χορευτικο.. εχει γυρισει με το χορευτικο ολο τον κοσμο μεχρι και Αμερικη στο Λος Ατζελες πηγε για να χορεψει.. Εγω παλι μικρασιατισα με μιξ απο θρακη.. Οποτε στο γαμο θα κανουμε ενα μιξ να το ευχαριστηθουν ολοι... και με τους φιλους μας λεμε αφου φυγει ο κοσμος να χτυπησουμε και κανενα κλαμπακι μετα... ετσι λεμε.. θα δουμε..

mpompiras

ναι , εχεις δικιο σε αυτό ...ο καθενας σε αυτο που εχει συνηθισει ...

εδω ειναι πιο ελαφρια απο τα δικα μας, τα οποια σιγουρα δεν ειναι γιαννιωτικα .. εκει τα παιζω ακομα και εγω, ειναι πολυυυυυυ βαρια ..

για τελος καλοκαιριου λεμε, ακομα δεν κλεισαμε φυσικα, γυρω στις 31 Αυγουστου με 7 Σεπτεμβρη

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.. Λουκια ζηλευω τον καιρο σας εδω βρεχει.. Δωρα εμενα ο αντρας μου σερνει παντα πρωτος το χορο.. ειναι ποντιος και ηταν και σε χορευτικο.. εχει γυρισει με το χορευτικο ολο τον κοσμο μεχρι και Αμερικη στο Λος Ατζελες πηγε για να χορεψει.. Εγω παλι μικρασιατισα με μιξ απο θρακη.. Οποτε στο γαμο θα κανουμε ενα μιξ να το ευχαριστηθουν ολοι... και με τους φιλους μας λεμε αφου φυγει ο κοσμος να χτυπησουμε και κανενα κλαμπακι μετα... ετσι λεμε.. θα δουμε..

γεια σου Λιτσακι, κοιτα κι εδω μια συννεφια την φερνει, λογικα θα βρεξει κιολας, αλλα εχει νοτια και δε με χαλαει ιδιαιτερα!
αχ...ποσο μ αρεσουν οι αντρες που ξερουν να χορευουν..τρελαινομαι!δεν ειναι πολυ ερωτεισιμοι ρε συ Λιτσα, μ αρεσει η λεβεντια που βγαζουν..!και τι ωραιο αυτο με το χορευτικο που λες, ωραια εμπειρια!
μια χαρα, τα δικα σας ακουσματα ειναι λιγο πολυ κοινα, φανταζομαι θα εχει και ατομα απο το χορευτικο που ηταν ο αντρας σου..χαμος θα γινει!κλαμπακι ε..?θα εχετε μονο ορχηστρα?οχι dj?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις