426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Πεμ Νοε 29, 2012 4:04 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΑΡΤΕΜ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙΙΙ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΠΑΝΥΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑΣ..............Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ...stauroulinaa έγραψε:ΡΕ ΑΡΤΕΜ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙΙΙ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα επειδη ξερω οτι συμεριζεστε την αγωνια μου σας λεω πως μολις με ενημερωσε ο γιατρος οτι περιμενω ενα υγιεστατο κοριτσακι!Σας ευχαριστω ολες σας!
stauroulinaa έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ;;;;~!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΑΩ!!
Τόνια μου προσπάθησε να ηρεμησεις θα ερθριωο γιατρος και θα σου πει τι ΠΡΈΠΕΙ να ΚΆΝΕΤΕ.ελπίζω να μην είναι ΤΊΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΌ.αμάν μωρεtoniach29 έγραψε:κοριτσακια θα βαλω τα κλαμματα...ο μικρος γλυστρισε κ μαλλον εβγαλε τον ωμο.,.ερχεται ορθοπαιδικος....θα σας ενημερωσω....τη σκατομερα
EYXOMAI NA MHN EINAI TPT....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!toniach29 έγραψε:κοριτσακια θα βαλω τα κλαμματα...ο μικρος γλυστρισε κ μαλλον εβγαλε τον ωμο.,.ερχεται ορθοπαιδικος....θα σας ενημερωσω....τη σκατομερα
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑΚΙ ΜΟΥΚΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ..ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΝΤΑΝ Κ ΕΜΕΙΝΑΝ....ΤΛΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ 1 2 ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ..ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΤΠΤ.....]αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ? ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΝΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΟΛΑ (ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?
LindakiS έγραψε:Τονιααααα που επεσε;;; Γμτ!!! Περαστικα κουκλιτσα μου μη κλαις! μπορει να του το βαλει στη θεση του με ενα κρακ και ενα θελει μονο ναρθηκα!! Θα περασει!
Ωχουυυ....Χρυσααα ζηλευωωωωω...
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ .ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΗΚΩΘΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑmarichui έγραψε:Τόνια περαστικά!!! Να γίνει καλά γρήγορα..
Ψηφίζω μαξιλαρωτό και πόδια στο ταβάνι...
Σίγουρα αυτά από μόνα τους δεν αρκούν αλλά δεν κάνει κακό να ενισχύεις τις πιθανότητές σου..
XrysaB έγραψε:Καλε τι το συζητατε ΕΓΏ έβαλα καιψτπν ΑΝΤΡΟΥΛΗ στο κόλπο και προχθές που σηκώθηκαν ΓΙΑΤΊ δεν ήταν γόνιμες μου ΛΈΕΙ τι σηκωθηκες;βάλε κανένα μαξιλαρι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης