176 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 Δευ Δεκ 03, 2012 1:03 pm
anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...art86 έγραψε:Ε ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ..ΑΧ ΔΙΨΑΩ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ,,,ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΡ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ....???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙanypomoni έγραψε:ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΩ????ΧΑΧΑΧΑart86 έγραψε:ε τρελοκομειο εσυ μην βιαζεσαι να χαρεισ..και τι με λεει ο τρελος ο Γρ..ηταν στον μπανιο οταν συζηταγαμε και ειχε στησει αυτη-κοτσομπολα-και ακουγε..και μου λεει μην συγχηζεσαι παιδι κουβαλασ..και γελαει .ειναι ντηπ για ντηπ..αλαλ για αυτο τον λατρευω.ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙanypomoni έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΤΟΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΓΩ Κ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ.....ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ...art86 έγραψε:ε ειχα λιγες μερουλες και καταλαβαινεις...FOTINI28 έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσακια μου σασ ελειψα??αχαχαχ
λοιπον ευχομαι αυτο το νεο θεματακι μασ να γεμισει με εγκυουλεσ και θετικα τεστακια.......στην οικοδεσποινα μασ ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσηνη......
ποιεσ ειστε ακομα εδω???????
ηπια καφε ,φυγαν τα κοριτσια ..μιλησαμε καισε εντονο τονο γτ πιασαμε μια συζητηση περι αμβλωσεων ,και γιαναμε ψιλο κωλοσ ζουζουνισα και με τον καλο μου και να μαι
ΠΑΛΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΕΣ???? ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ?
η αληθεια ειναι οτι πονουσα κατα την επαφη ..
να ρωτησω κατι ασχετο η απειρη διψα ειναι συμπτωμα..εγω νερο γενικα δεν πινω και τωρα θελω τουλαχιστον 2 λιτρα τη μερα γ να ξεδιψασω