226 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 Δευ Δεκ 03, 2012 2:16 pm
vasoula25
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια σας αφήνω πάω για νάνι τα λέμε το πρωί
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ?
ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΟ ΕΙΝΑΙ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟΥ!!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ?
boubou έγραψε:αα εσυ εχεις και ρομαντικο αντρα!!!εγω..που τετοια τυχη!
κι εγω φετος κλεινω τα 30 αλλα δν με νοιαζει καθολου... αν και το μονο που εχω καταφερει απο αυτα που ηθελα να εχω πετυχει μεχρι τοτε ειναι να ειμαι παντρεμενη
Αφρουλα θα συνηθισεις και με τις βελονες και με ολα τωρα 9 μηνες!!
Τονια μου ελπιζω να βρεθει τροπος να το ξεπερασεις κι αυτο και να συνεχισεις ηρεμα μεχρι την ωρα που η κορη σου θα ομορφυνει την αγκαλια σου!!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ? ΕΧΟΥΝ ΟΞΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ? ΚΛΩΤΣΑΕΙ?
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
boubou έγραψε:αφρουλιτακι γλυκο κι εγω αν δν ηξερα το κολπο με τις θερμοκρασιες θα ηλπιζα αλλα τωρα αφου μου δειξαν οτι ο δρομος παει προς τα εκει!!! ...παλι καλα γιατι ετσι τρωμε την μιση ηττα με την θερμοκρασια και την αλλη μιση οταν ερχεται η σιχαμενη..οποτε μιση μιση παλευεται καλυτερα
Τονια μου τι καλη που εισαι!! Δν προλαβαινω καρδια μου!!Τα κλεινω την Δευτερα!! απ οτι φαινεται παρεα με την αλεκα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης