651 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 Τρι Δεκ 04, 2012 1:22 pm
art86
Πρωταγωνιστής!!
ναι ναι ξερω...χχαχαχαχαχ.και εγω χαζευω και αλλα πραγματαfourfouraki έγραψε:εδώ είμαι... αλλά κάνω άλλα 200 πράγματα συγχρώνως....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι ναι ξερω...χχαχαχαχαχ.και εγω χαζευω και αλλα πραγματαfourfouraki έγραψε:εδώ είμαι... αλλά κάνω άλλα 200 πράγματα συγχρώνως....
Meno Palaio Faliro.Eida oti kapxia koritsia na pane paraskevi gia kafe??? Na me parete mazi sas?eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολινάκι μου δε συγχίζομαι αλλά στεναχωριέμαι...δεν αναγνωρίζει όσα έχω κάνει γιαυτόν 4 χρόνια που του κάνω ιδιαίτερα και μάλλον παραπήρε θάρρος και μου μίλησε πολύ άσχημα.
Ελλη μου Μίλησα με τον πατέρα σου στο τηλ του έλεγα όλη την κατάσταση και ότι το παιδί δε θέλει να διαβάζει και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δεν υπάρχει κάτι που έμεινε να κάνω εγώ.. μιλούσα μόνη μου 5 λεπτά.Οταν σταμάτησα μου απάντησε θα το συζητήσω μαζί του και θα σας πω...ο άνθρωπος ήταν αρκετά προβληματισμένος..
Να κάνεις μελομακάρονα..για το καλό και για να κερνάς..
Ψωμί με μερέντα;;;
Φουρφουράκι κουκλάκι το παιδί σας!!!
Σταυρούλα το ποδήλατο με βοηθητικές;;;χαχαχα!!!ζουρλήηηη!!!το μαξιλάρι σούπερ ε;;;;;εμ άμα τα λέμε!
Αρτεμις και η γιαγιά μου έκανε μελομακάρονα τι το θελε πάει η δίαιτα..3 έφαγα..ως τώρα..
Ελλη να στείλω και σε εσένα;;;
Γιάννα τι εννοείς δεν έχεις δοκιμάσει μελομακάρονα;;;;;;;;;;;;;πλάκα με κάμεις;;;;;;;;;;;εγώ σε μια μέρα πέρσυ έφαγα 1 ΚΙΛΟ με σοκολάτα!!μόνη μου
Τατιάνα καλώς ήρθες στην παρέα μας!λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες...εύχομαι να έρθουν μόνο καλύτερες στιγμές!!!Αθήνα πού μένεις;;κέντρο;
Αφρούλα κατακράτηση είναι βρε..αφού προσέχεις!Ακου εκεί όρκα...ε είσαι τρελή!9 μηνών θα πας για μπάνιο;;;;
Αρα να κάνω μόνο πριν την ωορρηξία εγώ να τον έχω σίγουρο το μπέμπη;;; κι εγώ το ξέρω αυτό το κόλπο αλλά δεν πιάνει όπως μου είπε μια γνωστή μου με τρία κοριτσάκια
Αρτεμις είσαι εντελώς τρελή...τώρα ρωτάς την Αφρούλα τι μωρό θα κάνεις..καλά δεν παίζεσαι!!χαχαχα!!!!!!!!γιαυτό σαγαπάμε!
Ευούλι να κάνεις μελομακάρονα!!!να μυρίσει το σπίτι γιορτινά!!
Αγάπη
καλωσ το αγαπακι.τι κανεισ κοριτσακι μουeirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολινάκι μου δε συγχίζομαι αλλά στεναχωριέμαι...δεν αναγνωρίζει όσα έχω κάνει γιαυτόν 4 χρόνια που του κάνω ιδιαίτερα και μάλλον παραπήρε θάρρος και μου μίλησε πολύ άσχημα.
Ελλη μου Μίλησα με τον πατέρα σου στο τηλ του έλεγα όλη την κατάσταση και ότι το παιδί δε θέλει να διαβάζει και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δεν υπάρχει κάτι που έμεινε να κάνω εγώ.. μιλούσα μόνη μου 5 λεπτά.Οταν σταμάτησα μου απάντησε θα το συζητήσω μαζί του και θα σας πω...ο άνθρωπος ήταν αρκετά προβληματισμένος..
Να κάνεις μελομακάρονα..για το καλό και για να κερνάς..
Ψωμί με μερέντα;;;
Φουρφουράκι κουκλάκι το παιδί σας!!!
Σταυρούλα το ποδήλατο με βοηθητικές;;;χαχαχα!!!ζουρλήηηη!!!το μαξιλάρι σούπερ ε;;;;;εμ άμα τα λέμε!
Αρτεμις και η γιαγιά μου έκανε μελομακάρονα τι το θελε πάει η δίαιτα..3 έφαγα..ως τώρα..
Ελλη να στείλω και σε εσένα;;;
Γιάννα τι εννοείς δεν έχεις δοκιμάσει μελομακάρονα;;;;;;;;;;;;;πλάκα με κάμεις;;;;;;;;;;;εγώ σε μια μέρα πέρσυ έφαγα 1 ΚΙΛΟ με σοκολάτα!!μόνη μου
Τατιάνα καλώς ήρθες στην παρέα μας!λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες...εύχομαι να έρθουν μόνο καλύτερες στιγμές!!!Αθήνα πού μένεις;;κέντρο;
Αφρούλα κατακράτηση είναι βρε..αφού προσέχεις!Ακου εκεί όρκα...ε είσαι τρελή!9 μηνών θα πας για μπάνιο;;;;
Αρα να κάνω μόνο πριν την ωορρηξία εγώ να τον έχω σίγουρο το μπέμπη;;; κι εγώ το ξέρω αυτό το κόλπο αλλά δεν πιάνει όπως μου είπε μια γνωστή μου με τρία κοριτσάκια
Αρτεμις είσαι εντελώς τρελή...τώρα ρωτάς την Αφρούλα τι μωρό θα κάνεις..καλά δεν παίζεσαι!!χαχαχα!!!!!!!!γιαυτό σαγαπάμε!
Ευούλι να κάνεις μελομακάρονα!!!να μυρίσει το σπίτι γιορτινά!!
Αγάπη
ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΚΙΑ
EnVy26 έγραψε:Αχ σε ευχαριστω τοσο πολυ φουρφουρακι ! Ειναι αργα για να παρω τωρα τον γιατρο για κατι που δεν ειναι σιγουρο... θα επαναλαβω αυριο το πρωι παλι το τεστ και θα τον παρω αμεσα τηλεφωνο να δουμε τι θα κανω!!
Η προγεστερονη με φοβιζει που ειναι τοσο χαμηλη λογικα θα επρεπε να ειχε ανεβει, συγνωμη αν σας ζαλιζω κοπελιες με τα δικα μου αλλα δεν εχω κανενα να μιλησω !!!!!
Exeis p.meirini7 έγραψε:Τατιάνα σου στέλνω πμ!
εγω σασ θελω ολεσ το βραδακι..εισαι η πιο ομορφη και γλυκια παρειτσα...FOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΥΣΤΑΞΑ!! ΑΜΑΘΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΤΩΜΑ.
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Ε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης