Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:35 am

????????

Επισκέπτης
Daenerys έγραψε:
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έβλεπα σε ένα θέμα για το μάτιασμα συμβουλές για καρφιά στη τσέπη ή ακόμα και download links ειδικών προσευχών κατά του ματιάσματος.

η κοπελα μπορει να ειχε την καλυτερη διαθεση και να αναρωτιεται οντως, ομως αυτο που ειπε δεν ευσταθει, ο τροπος που το παραθετει ειναι επιεικως απαραδεκτος
υπαρχει μια προσευχη ενος Αγιου για τη βασκανια, και μια μαμα πραγματικα ανησυχη, τι επρεπε να κατσω να την γραψω? εχω ξεχασει και τα αρχαια μου, πανε χρονια ρε παιδια.......

27Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:38 am

Daenerys

Daenerys
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Δεν ανέφερες το όνομά μου καλή μου αλλά για εμένα μίλησες εφόσον εγώ άνοιξα το θέμα και για την arco iris εφόσον μου έδειξε το site με την προσευχή.
Κι εγώ σε μια παρόμοια με την δική σου οικογένεια έχω μεγαλώσει οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι έχεις χάσει επεισόδια. Είναι ένα forum όπου συζητάμε, ανταλάσσουμε απόψεις, κάνουμε φιλίες ή και αδιαφορούμε για κάποια θέματα ή άτομα.
Δεν θα σου απαντήσω άλλο, θεωρώ ότι στόχος του θέματός σου ήταν να με προσβάλεις και το έκανες πολύ καλά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί όσον καιρό είμαι μέλος του forum αυτού δεν έχω προσβάλει, δεν έχω θίξει ούτε έχω κατηγορήσει κάποιο θέμα. Αν κάτι δεν μου αρέσει δεν το συζητώ. Και μαζί σου δεν θα καταδεχτώ να κάνω διάλογο. Είναι ωραία μέρα η σημερινή για εμένα καθώς γιορτάζει ο γιος μου για πρώτη φορά και δεν θα επιτρέψω σε ένα πικρόχολο πλάσμα να μου την χαλάσει.
Την καλημέρα μου λοιπόν και καλή συνέχεια!!!

Να το πω άλλη μια φορά. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν. Το θέμα με το μάτιασμα το ανέφερα γιατί έτυχε να είναι και το τελευταίο που διάβασα. Και όπως είπα και στο αρχικό ποστ όλα τα θέματα μια χαρά είναι, απλά εγώ απορώ με κάποιες απαντήσεις που δίνονται. Επομένως δεν θίγω καν εσένα που ανέβασες το θέμα.

Ήθελα να ήξερα όλες όσες λέτε οτι υπάρχουν καλύτερα θέματα να διαβάσετε, γιατί εξακολουθείτε να μπαίνετε σε αυτό το θέμα και συνεχίζετε το κράξιμο. Σε καμία περίπτωση δεν έβρισα καμία από εσάς και δεν νομίζω οτι καμία από εσάς έχει το δικαίωμα να με λέει πικρόχολη ή οτιδήποτε άλλο επειδή ανέβασα ένα θέμα που δεν της αρέσει. Στο post μου αναφέρθηκα σε θέματα και δεν στόλισα καμιά σας με κοσμητικά επίθετα, όπως πολύ άνετα έκανες εσύ.

28Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:39 am

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα συμφωνήσω με την κοπέλα παραπάνω...μια άποψη είπε η κοπέλα χωρις να θέλει να κρίνει κάποιον συγκεκριμένα..μην πέσουμε να την φάμε!!!
και ειδικά με το θέμα με τις εκτρώσεις..οκ είμαστε ενα σιτε με μαμάδες κ κυρίως με κοπέλες που παλευουν να κάνουν ενα μωράκι αλλα ... δεν παυει να πρέπει όταν μια κοπέλα ζητάει βοήθεις για αυτό να την δίνουμε κ οχι να πεφτουμε να την φάμε όπως έχω δεί να γίνεται...το καλύτερο ειναι η πρόληψη αν δεν είσαι έτοιμη να το κάνεις αλλα όταν συμβεί καλύτερα να λέμε τα πράγματα σταράτα κ να της λέμε να ζητήσει βοήθεια απο γονεις κ σωματεία - δεν ξέρω πως να τα πω- παρα να την κράζουμε.. κ θα προτιμούσα να γίνει έκτρωση - οσο χάλια κ να ακούγεται - παρα να γενηθεί κάποιο παιδάκι κ να το πετάξουν στο δρόμο..δεν ειναι χειρότερο αυτο? κοιτάξτε γυρω μας πόσα παιδιά υποφέρουν- κ δεν λέω για την έλλειψη χρημάτων - λέω για τα παιδακια που δεν τα θέλουν κ τα κακοποιούν με διαφορους τρόπους..
Για να μην παρεξηγηθω, καταλαβαίνω πολλέσ κοπέλες πως πρέπει να νοιώθετε, καταλαβαίνω πως η καθεμία μας έχει μια άλλη άποψη κ δεν γίνεται να συμφωνούμε όλες κ ειλικρινα το λέω ..έχετε γίνει όλες φίλες μου πια..
απλά ας προσπαθούμε να μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο...

29Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:42 am

????????

Επισκέπτης
οσον αφορα το προσωπο μου δεν ειπα κανενα κοσμητικο για τη θεματοθετρια
για να ειμαι ακριβης μαλιστα κι εγω οταν ειδα το καρφι στο θεμα της ak fassa ενα σοκ το επαθα δεν θα το εκανα ποτε
σε πολλα συμφωνω με την κοπελα και δεν κραζω κανεναν
απλα ειπα οτι δεν ηταν λινκ ξεματιασματος ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
στο κατω κατω οι εκτρωσεις και οι γεννες και οσα λεει ειναι πολυ πιο καυτα θεματα απο το ματι οπου δεν εγινε και κανενας χαμος πια

30Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:43 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό με τα πόδια κορίτσια δεν το έχω δει γιατί σε τέτοια θέματα δεν μπαίνω καν. Ούτε πιστεύω πως η καισαρική είναι του διαβόλου! Αν έτσι μόνο μπορεί να γεννήσει η κοπέλα, εκείνη να είναι καλά και το μωράκι της και τι σημασία έχει αν έχει τομή ή όχι? Ο καθένας μας τα βλέπει τα πράγματα αλλιώς και όντως, το "παιδίατρος-επιστήμονας" μου έκατσε βαρύ. Αν τώρα η κοπέλα που άνοιξε αυτό το θέμα ήθελε να μας βάλει πάλι σε αυτήν τη συζήτηση για να μας διαβάζει να διαφωνούμε, δεν θα της κάνω το χατήρι. Απέδειξε ότι είναι μια κοπέλα που δεν έχει τι να κάνει σήμερα και είπε να ρίξει δόλωμα να δει τι θα πιάσει. Αν είχε το θάρρος να μου απευθύνει ευθέως το λόγο ίσως και να έκανα διάλογο μαζί της. Αλλά απλά αδαφορώ.

31Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:47 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ και ομολογω το σκεφτηκα αλλα ενεκα που εισαι νορμαλ στις συζητησεις σου απ οτι βλεπω και ενεκα οτι το ελεγα δευτερη φορα οτι το παιδι της ειναι πολλλλυ μικρο για τετοια κολπα, το ειπα πιο πολυ γιατι την ειδα την κοπελα οτι στεναχωρεθηκε πολυ απ τον ειδικο- επιστημονα και οχι για να θιξω εσενα
ποτε οταν γραφω δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν, κουβεντα κανουμε, αλλα να πω και την αληθεια αυτο που ειπα δεν το θεωρω τοσο βαρυ οσο το "ανοιξες τα ποδια σου" και τα αλλα που ειπες πιο πανω
κανενα προβλημα απο μενα και αν δειτε στα πιο πολλα καυτα θεματα μαλλον τον πυροσβεστη κανω!
Προφανώς και δεν ήταν βαρύ αυτό που είπες. Και φυσιολογικό ήταν να στενοχωρηθεί η ak.fassa αλλά καμιά μας δεν της είπε να πάει σε γιατρό γιατι το παιδι είναι προβληματικό αλλά γιατι εμεις αυτό θα κάναμε (κι εγω, αν μου πεις κάτι για τα παιδια μου εκτος του ότι είναι όμορφα, έξυπνα, φανταστικα κλπ, θα σε αγριοκοιτάξω λιγουλακι στην αρχή, πως να το κάνουμε!!!)

32Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 1:57 am

????????

Επισκέπτης
[quote="vacky"]Και φυσιολογικό ήταν να στενοχωρηθεί η ak.fassa αλλά καμιά μας δεν της είπε να πάει σε γιατρό γιατι το παιδι είναι προβληματικό αλλά γιατι εμεις αυτό θα κάναμε quote]

ειχα γραψει και αυτο χτες
.............
δε νομιζω οτι καμια κοπελα ηθελε να πει οτι το παιδακι σου ειναι "προβληματικο" ακριβη μου, σα μανουλα βεβαια σου κακοφανηκε να βλεπεις για αγχη μεταδιδομενα κλπ αλλα νομιζω οι κοπελες με καλη διαθεση σχολιασαν...........

αλλα μαλλον δεν το προσεξε κανεις........

33Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 2:01 am

Daenerys

Daenerys
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ak.fassa έγραψε:
Απέδειξε ότι είναι μια κοπέλα που δεν έχει τι να κάνει σήμερα και είπε να ρίξει δόλωμα να δει τι θα πιάσει. Αν είχε το θάρρος να μου απευθύνει ευθέως το λόγο ίσως και να έκανα διάλογο μαζί της. Αλλά απλά αδαφορώ.

Μα τόση ώρα σου μιλάω και εξακολουθείς να μονολογείς αναφερόμενη σ'εμένα. Έτσι αδιαφορείς; Συνεχίζοντας να γράφεις σε αυτό το θέμα;

34Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 2:05 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="arco iris"]
vacky έγραψε:Και φυσιολογικό ήταν να στενοχωρηθεί η ak.fassa αλλά καμιά μας δεν της είπε να πάει σε γιατρό γιατι το παιδι είναι προβληματικό αλλά γιατι εμεις αυτό θα κάναμε quote]

ειχα γραψει και αυτο χτες
.............
δε νομιζω οτι καμια κοπελα ηθελε να πει οτι το παιδακι σου ειναι "προβληματικο" ακριβη μου, σα μανουλα βεβαια σου κακοφανηκε να βλεπεις για αγχη μεταδιδομενα κλπ αλλα νομιζω οι κοπελες με καλη διαθεση σχολιασαν...........

αλλα μαλλον δεν το προσεξε κανεις........
το προσέξαμε βρε συ Very Happy

35Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 2:06 am

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι να πω........κι εγω εκλαμβανω το θέμα της κοπέλας ..θετικά...οτι δλδ δεν το εγραψε με σκοπο να προκαλεσει και χανουμε παλι την ουσια του θεματος...

εγω απο τα γραφομενα εχω βγαλει το εξης συμπερασμα...

δεκτα ολα τα θεματα του κοσμου .....ομως μπορουμε να μην ειμαστε τοσο ευθικτες???ναι οκ υπαρχουν και τρολ που κανουν αναρτησεις για να προκαλουν...εμεις ομως συμπεριφερομαστε σε πολλες κοπελς πλεον σαν να ειναι τρολ...

το προβλημα μιας κοπελας ,μπορει να ειναι επιθυμια της αλλης...τι να κανουμε τωρα???

η σωστη αντιληψη της μιας μπορει να ειναι καταδικαστεα...

κατι που εφω πιστευω , εσυ ΧΨΩ ανθρωπε να μην το πιστευεις...

ναι οκ...ειμαστε ανθρωποι και αυτο το φορουμ ειναι μια μικρη κοινωνια...θα υπαρχουν ολα αυτα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλες φορες συμπεριφερομαστε σαν να μιλουν για μας προσωπικα....
ηθελα η κοπελα να φερει ενα παραδειγμα...και μπορει σαν παραδειγμα να χρησιμοποιησει κατι που ειπα εγω...γιατι να την σκωτωσω????

εγω προσωπικα αποφευγω να απανταω...κι αν απαντησω μια φορα και σχολιαστει μετα δεν ξαναπανταω..νομιζω οτι χανεται η ουσια....

φιλικα και με καλη διαθεση !!

36Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 2:09 am

????????

Επισκέπτης
καλυτερα να ειμαστε λιγο πιο διαλλακτικες
εγω προσπαθω δεν ξερω αν τα καταφερνω
και οσες φορες με λυπει μια συμπεριφορα
λεω αν ειμασταν εξω για καφε θα μπορουσα να κανω παρεα με οοοολα αυτα τα ατομα?? οχι.....
αρα πρεπει να ανεχομαστε τη διαφορετικοτητα του αλλου και να σεβομαστε τα λεγομενα του καθε ανθρωπου
απλα θελει και τροπο να πεις καποια πραγματα, λιγο τακτ....για ολες μας το λεω

37Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 2:16 am

Daenerys

Daenerys
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Lida R έγραψε:τι να πω........κι εγω εκλαμβανω το θέμα της κοπέλας ..θετικά...οτι δλδ δεν το εγραψε με σκοπο να προκαλεσει και χανουμε παλι την ουσια του θεματος...

εγω απο τα γραφομενα εχω βγαλει το εξης συμπερασμα...

δεκτα ολα τα θεματα του κοσμου .....ομως μπορουμε να μην ειμαστε τοσο ευθικτες???ναι οκ υπαρχουν και τρολ που κανουν αναρτησεις για να προκαλουν...εμεις ομως συμπεριφερομαστε σε πολλες κοπελς πλεον σαν να ειναι τρολ...

το προβλημα μιας κοπελας ,μπορει να ειναι επιθυμια της αλλης...τι να κανουμε τωρα???

η σωστη αντιληψη της μιας μπορει να ειναι καταδικαστεα...

κατι που εφω πιστευω , εσυ ΧΨΩ ανθρωπε να μην το πιστευεις...

ναι οκ...ειμαστε ανθρωποι και αυτο το φορουμ ειναι μια μικρη κοινωνια...θα υπαρχουν ολα αυτα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλες φορες συμπεριφερομαστε σαν να μιλουν για μας προσωπικα....
ηθελα η κοπελα να φερει ενα παραδειγμα...και μπορει σαν παραδειγμα να χρησιμοποιησει κατι που ειπα εγω...γιατι να την σκωτωσω????

εγω προσωπικα αποφευγω να απανταω...κι αν απαντησω μια φορα και σχολιαστει μετα δεν ξαναπανταω..νομιζω οτι χανεται η ουσια....

φιλικα και με καλη διαθεση !!

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για την καλή σου διάθεση. Smile

38Έχω χάσει επεισόδιο; - Σελίδα 2 Empty Απ: Έχω χάσει επεισόδιο; Πεμ Δεκ 06, 2012 3:44 am

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vacky έγραψε:εγώ πάντως νομίζω ότι αυτό που λέει είναι ότι κολλάμε με τις απόψεις μας και συχνά πυκνά τρωγώμαστε και γινόμαστε επικρίτικές με το διαφορετικό ξεφεύγοντας από τα όρια της επικοδομοιτικής συζήτησης.Ασε που πολλές φορές έχουν γραφτεί εδω μέσα, άκρως προσβλητικά πράγματα κι αυτό δε μας τιμάει...

Θα συμφωνήσω με τη Vacky, απλά η κοπέλα δε το έθεσε μάλλον σωστά και παρεξηγήθηκε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις