326 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Τετ Δεκ 05, 2012 1:11 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΛΕΕΙ!!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΟΛΥΤΙΚΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΛΕΕΙ!!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΟΛΥΤΙΚΑ!
art86 έγραψε:kοριτσια τι κανετε???????
θα σχολιασω μονο την φωτο με τον τραχηλο..δεν μπορεσα να το δω ολο...μου φαινεται εντελως παρατραβηγμενο κ κουλο...δλδ αμα ηθελε να παρακολουθησει τις αιμορροειδες της θα εβγαζε καθε μερα τον κωλο της.?ημαρτον παναγια μου...
φιλακια σε ολα τα κοριτσακια
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΣΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?EnVy26 έγραψε:art86 έγραψε:kοριτσια τι κανετε???????
θα σχολιασω μονο την φωτο με τον τραχηλο..δεν μπορεσα να το δω ολο...μου φαινεται εντελως παρατραβηγμενο κ κουλο...δλδ αμα ηθελε να παρακολουθησει τις αιμορροειδες της θα εβγαζε καθε μερα τον κωλο της.?ημαρτον παναγια μου...
φιλακια σε ολα τα κοριτσακια
AXAAXXAXAXAAXXAAXAXAX ΚΛΑΙΩ ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΚΟΚΚΑΛΟΣΟΥΝ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΑΜΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤboubou έγραψε:ουτε υποσυνειδητα?? πιστευω καταλαβαινεις τον εαυτο σου !! απλα επειδη εμενα μου εχει συμβει μονο σε στιγμες μεγαλου στρες να νιωθω να παλεται το εντερο μου και να μεταφερεται αυτο που ενιωθα και φρικαρα και καταλαβα πως πρεπει να ηρεμισω γι αυτο σε ρωτησα!!!
Αρτεμις αι στο καλο σου μαρη, νομιζα οτι εκανες τεστ εγκυμοσυνης!!!!
ΕΙΜΑΙ Ε???????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ...Τ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΕ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...........αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! ΑΗΔΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΣΟΥΝ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ? ΗΔΗ ΝΟΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!! ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟ!!!
ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΝΑ ΚΟΜΑΜΤΙ..ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑEnVy26 έγραψε:Δοξα το Θεο καλα ειμαι Αρτ!!
Πριν λιγο γυρισα απ τον ενδοκρινολογο που μου εγραψε καποιες ορμονικες και μολις εφτιαξα μια πιτσα γιατι το ριξα στη διαιτα αυτες τις μερες να κρατησω σιλουετα !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τετ Δεκ 05, 2012 1:27 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:αγαπη παλι σερφαρεις ??? δν μπορω να μπω απο τη δουλεια..θα δω μετα τι ειναι!!!
αγαπη έγραψε:χαχαχα και εγω δεν ξερω πολλα πραγματα περι ζωδιον αλλα το δικο μου και του αντρα μου αν τυχη θα το διαβασω και θα το ακουσω ασχετο οι σκορπινες ακουσα οτι ειναι σε περιοδο γονιμοτητας σημερα το ειπε η λιτσα πατερα εχουμε καμμια σκορπινα εδω????[/b]
art86 έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ε...ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ,
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟαγαπη έγραψε:boubou έγραψε:αγαπη παλι σερφαρεις ??? δν μπορω να μπω απο τη δουλεια..θα δω μετα τι ειναι!!!
ελλουκο μου ναι κανω ενα μινι σερφαρισμα με τσακωσες το προηγουμενο βιντεακι που ειχα ανεβασει με τον σπερμουλη και την σπερμουλα το ειχες δει????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης