Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
706 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 706 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Ασε Γιάννα έχω αγχωθεί με το θέμα της κουμπαριάς..και από την αρχή είπα ότι θέλω πολύ οικονομικά..στέφανα βρήκα από γνωστό με 100 ευρώ το πολύ!και καράφα ποτήρι θα αγόραζα από πολυκατάστημα και θα τα στόλιζα μόνη μου με στρασάκια...δηλαδή όλο και όλο είναι οι λαμπάδες και η εκκλησία..

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕ ΤΟ ΞΕΚΩΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?ΚΟΙΤΑ ΜΩΡΕ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΘΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini7 έγραψε:Ασε Γιάννα έχω αγχωθεί με το θέμα της κουμπαριάς..και από την αρχή είπα ότι θέλω πολύ οικονομικά..στέφανα βρήκα από γνωστό με 100 ευρώ το πολύ!και καράφα ποτήρι θα αγόραζα από πολυκατάστημα και θα τα στόλιζα μόνη μου με στρασάκια...δηλαδή όλο και όλο είναι οι λαμπάδες και η εκκλησία..
ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΟ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:Χρύσα μου είναι η κατακράτηση υγρών..και η Αφρούλα πήρε αλλά δεν είναι λίπος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΠΟΜΠΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Αρτεμις κα΄θε κύτταρο έχει συνολικά 46 χρωμοσώματα. ανα δύο είναι ίδια μεταξύ τους (δηλαδή έχουν επάνω τα ίδια γονίδια). Συνολικά δηλαδή έχουμε 23 ζευγη χρωμοσωμάτων σε κάθε κύτταρο (23Χ2=46)

Το ωάριο και το σπερματοζωάριο έχουν από 23 χρωμοσώματα, δηλαδή τα μισά...Οπότε όταν ενωθούν μας δίνουν το έμβρυο που έχει 46 χρωμοσώματα, μισά από τη μαμά και μισά από το μπαμπα. Πολλές φορές όμως γίνονται λάθη... Sad Sad Sad Και το ωάριο ή το σπαρματοζωάριο δεν έχουν 23 αλλά 24 ή 22 ή μπορεί και 46 (σπάνιο) οπότε όταν ενωθούν σχηματίζεται έμβρυο που δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Σπάνια γεννιούντα άτομα με τέτοιες ανωμαλίες, π.χ. Συνδρομο Down (τα άτομα έχουν σε όλα τα κύτταρα 3 φορές το χρωμόσωμα 21 γι αυτό λέγεται και τρισωμία 21). αν θέλετε μπορώ να βάλω και εικόνες...Ελπίζω να σε βοήθησα!!
ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ....

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ό

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:31 am, 1 φορά

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!

Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΕΥΑ ΩΧ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

ΧΡΥΣΑ ΝΤΟΝΤ ΓΟΡΙ.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙΣ!ΦΑΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕ ΤΟ ΞΕΚΩΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?ΚΟΙΤΑ ΜΩΡΕ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΘΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

marichui

marichui
Ειρήνη στο ακύρωσαν; Κρίμα, όντως οικονομικά τα βρήκες όλα...Μήπως να λέγατε κ κανεναν πολύ δικο σας σε περίπτωση που δε βρειτε καποιον άλλο;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
eirini7 έγραψε:Χρύσα μου είναι η κατακράτηση υγρών..και η Αφρούλα πήρε αλλά δεν είναι λίπος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΠΟΜΠΑ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΟΜΠΑ

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΠΟΜΠΑ

ΣΙΓΟΥΡΕΥΗΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ Ε?ΟΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ....

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα 1 μήνα πριν;;; Shocked Shocked εγκεφαλικό θα πάθαινα..

Μαράκι προς το παρόν θα το πούμε σε άλλους 2-3 φίλους και μετά βλέπουμε...

anypomoni

anypomoni
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΓΩ ΘΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787
ΧΡΥΣΑΚΙ ΤΡΩΓΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΜ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!

Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΕΥΑ ΩΧ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

ΧΡΥΣΑ ΝΤΟΝΤ ΓΟΡΙ.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙΣ!ΦΑΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!

ΔΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΡΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

marichui

marichui
Συγγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω καμία απλά ήθελα να δειξω ότι είναι τυχαίο και φυσικά μπορεί να μην ξανασυμβεί...Εξάλλου και σε εμένα έτυχε κ είχα τη βιοχημική αλλά τώρα πάλι θα ξαναξεκινησω ελπίζοντας όλα να πάνε καλά.... Smile Smile

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:Χρύσα 1 μήνα πριν;;; Shocked Shocked εγκεφαλικό θα πάθαινα..

Μαράκι προς το παρόν θα το πούμε σε άλλους 2-3 φίλους και μετά βλέπουμε...

ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΘΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΘΓΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΛΕΩ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ...ΘΥΜΑΣΤΕ Γ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ Μ ΠΟΙΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ...ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ...ΑΛΑΛ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΑΡΒΩΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΜΑΜΜ ΤΗΣ-ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ν ΡΘΕΙ..ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΧΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΝΑ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΓΡ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ Κ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Γ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΛΑΛ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Γ ΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ.....ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 2 ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΤ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο παιδ..ακουστε λογικη..χαχαχαχαχαχ δεν υπαρχει με καναν σκατα γ τον γαμο γ το παιδι μου οταν ερθει εκεινη η ωρα θα διαλεξω εγω εχω διαλεξει ηδη δλδ. η η κουμπαρουλα μου θα το βαφτισει και το εχω πει σε ολουσ ..και αμα δεν θελουν να μην ρθουν

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΠΟΜΠΑ

ΣΙΓΟΥΡΕΥΗΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 654316
ειμαιιιιιιιιιιιιιιι As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 215994

XrysaB

XrysaB
marichui έγραψε:Συγγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω καμία απλά ήθελα να δειξω ότι είναι τυχαίο και φυσικά μπορεί να μην ξανασυμβεί...Εξάλλου και σε εμένα έτυχε κ είχα τη βιοχημική αλλά τώρα πάλι θα ξαναξεκινησω ελπίζοντας όλα να πάνε καλά.... Smile Smile

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ.ΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε: ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΓΩ ΘΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787
κοιτα πισω βρε τρελοκομειο που δεν σε χαιρετισα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

anypomoni

anypomoni
ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΥΓΩ....!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes
ΠΟΛΛΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:36 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ Ε?ΟΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ....

ΚΑΛΑ ΕΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ?ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε: ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΓΩ ΘΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 534787
κοιτα πισω βρε τρελοκομειο που δεν σε χαιρετισα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΓΚΑΒΟΜΑΡΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ... As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 667478 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 24 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:κατάλαβα Χρύσα μου απλά το σκέφτομαι και από τη δική μου μεριά.Αν μου έλεγε κάποιος να τον παντρέψω θα ήθελα να το ξέρω 1 χρόνο πριν.να υπολογίσω τα χρήματα..
Αρτεμις δεν το σχολιάζω καθόλου...δεν έπρεπε να το δεχτείτε και εννοείται ότι θα σου βαφτίσει το παιδί όποιος θέλετε εσείς.Ο νονός είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο
η νονα του με την πεθερα μου ειανι 40 χρονια φιλεσ...εβαλε κ τα πεθερικα μ στη μεση μετα και δεν ηθελα να δωσω συνεχεια..τωρα βεβαια το εχω μετανιωσει αλλα εγινε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις