1 Παλινδρομιση κ δυσκοιλιοτητα Σαβ Δεκ 08, 2012 5:20 pm
Pitsipopaki2012
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κ συγνώμη εκ τω προτέρων για το μεγάλο κείμενο. Αντθμετωπιζω μεγάλο πρόβλημα κ δε βρίσκω λύση. Αν κάποια μανούλα μπορεί να με βοηθήσει η η ιατρός μας. " σταμάτησα να τον θηλαζω στις 15 μερες. Κ ενώ ηταν όλα καλα. Ξεκινάμε almiron κ το παιδι στουμπωσε.δεν έκανε κακα του. Ο παιδιατρος τότε λέει novalac it. Του έπεφτε τόσο βαρύ το έβγαζε ρουκέτες, τυροποιημενο κ στην κοιλιτσα του γινόταν χαμός. Ενώ τα κακά του ηταν κάπως καλύτερα. Μιλάμε με το γιατρο μας ξανα έχει παλινδρομιση λέει. Να πάρουμε το s26gf. Οντως δεν έβγαζε γουλια!!! Εκανε όμως κοπρολιθους το παιδι. Σα της κατσικας. Κάθε 3 μερες. Κ μετα σχηματικα οπωσ ενωσ ενηλικα, με αιμα. Κ φυσικα καναμε κ ραγαδεσ. Να ουρλιαζει κ να αναγκάζομαι κάθε φορά να του λυγίζουν τα ποδαρακια κ μόλις έβγαιναν λιγο τα τραβούσα εγω. Ενας μήνας πέρασε. Να επιμένετε στο γάλα αυτο έλεγε. Μεχρι που του είπα σε παει άλλο. Βρες μου λύση κ μας παρέπεμψε σε Γστρ για παιδάκια. Η οποία μας έδωσε δυο γάλατα. (Είμαστε ήδη στο 5ο). Ενα ειδικό κ ένα κανονικό. Καθώς κ θεραπεία με epadorel για 6 εβδομάδες. τι ειδικό γάλα μας ενοχλούσε κ τώρα πίνουμε μόνο το αλλο. Το frisolac. Το θέμα ειναι πως το παιδι μου βγάζει συνέχεια. Ποτε με φορά όταν τον έχω στο πλάι ποτε αφού φάει. Κ στάνταρ δυο ώρες μετα το φαγητό. Εγω αυπνη απο πάνω του κ φυσικά στο κρεβατι μασ δίπλα του. Τα κακα του ειναι κάθε δυο μερες τώρα. Φυσιολογικά. Να προσθέσω πως το γάλα μας ειναι πάντα κατα μισή κουτάκια λιγότερο κ με κιντερτε. Τα βραδιά ειναι πολυ ανήσυχος. Χτυπιέται. Πετάγεται. Κ κανει ένα περίεργο ήχο σα να χλιμιτριζει. Το τράβηξα βίντεο να το στείλω στην ιατρό διότι δε μπορω να το εξηγήσω. Φοβάμαι πολυ. Κουράστηκε πολυ. Φοβάμαι να κοιμηθώ τα βραδιά. Τις προάλλες έβγαλε πάλι κ πνιγικε στον υπνο του καθωσ κοιμαται ανασκελα όσο κ να τον στριμωξω στο πλαι γυριζει. πετάχτηκα λοιπον τον πήρα το χτυπουσα στην πλάτη λιγο πιο δυνατά κ φώναζα στον άντρα μου δεν αναπνέει πέθανε.εκεινος με σκουνταγε κ ξύπνησα κ τον ρωτουσα τι έγινε. Δε θυμαμαι τιποτα. Κοινομουν. Φανταστειτε. Θέλω να πω νιώθω πως μου έχει γίνει εμμονή. Φοβάμαι να κοιμηθώ. Δε θέλω να γυρίσω στη δουλεια Μου κ δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν να μου τον κρατήσει. Σας παρακαλω βοηθήσετε με. Φοβάμαι. Κ ίσως να είμαι υπερβολική. Ειναι το πρώτο μου βλέπετε... Ευχαριστω κ συγνώμη για το τεράστιο κείμενο. [justify]