151 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Πεμ Φεβ 07, 2013 3:44 am
Lamara
Πανταχού παρούσα!
pantelidio έγραψε:Γεια σας και από μένα.
Με λένε Οξάνα, και είμαι καινούργια στην παρέα σας.θα γεννήσω στις 21/06
Γεία σου Οξάνα. Καλώς ήρθες και με το καλό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pantelidio έγραψε:Γεια σας και από μένα.
Με λένε Οξάνα, και είμαι καινούργια στην παρέα σας.θα γεννήσω στις 21/06
Lamara έγραψε:irini24 έγραψε:Maria eva τωρα που το λες..δεν το ειχα παρατηρησει..αλλα και μενα οταν κουραζομαι πολυ με τον μικρο η το σπιτι τοτε πετρωνει. Υπομονη βρε κοριτσια θα περασει ο καιρος. Και εγω παντως λαμαρα ουτε ντεπον και τωρα σερνομαι απο κρυωμα και το θελω και δεν μπορω να το παρω!! χιχιχι! Τελειως αναποδες ειμαστε πια!!
Εγώ γιατί νόμιζα ότι μπορούμε να πάρουμε ντεπον αν χρειαστεί??? κάπου το έχω ακούσει.
Ας τα να πάνε.
Κορίτσια εργάζεστε??? Έλεγα θα πηγαίνω στην δουλειά μέχρι κ τελευταίες εβδομάδες... αλλά είδη απο τώρα κουράζομαι στο γραφείο... θέλω να κάτσω στο σπιτάκι μουυυυ
pantelidio έγραψε:ναι, είναι το πρώτο παιδάκι μου!! Ο γιατρός μου είπε, έχουμε αγοράκι!
είμαι καλα! Δεν είχα ζαλαδες, τιποτα! Εσυ???dorto99 έγραψε:pantelidio έγραψε:ναι, είναι το πρώτο παιδάκι μου!! Ο γιατρός μου είπε, έχουμε αγοράκι!
Κι εμενα το πρωτο μου ειναι κ ειναι αγορακι-το κολοκυθακι μου!!!
Πως πας μεχρι τωρα-εχεις ευκολη εγκυμοσυνη?
dorto99 έγραψε:Lamara έγραψε:irini24 έγραψε:Maria eva τωρα που το λες..δεν το ειχα παρατηρησει..αλλα και μενα οταν κουραζομαι πολυ με τον μικρο η το σπιτι τοτε πετρωνει. Υπομονη βρε κοριτσια θα περασει ο καιρος. Και εγω παντως λαμαρα ουτε ντεπον και τωρα σερνομαι απο κρυωμα και το θελω και δεν μπορω να το παρω!! χιχιχι! Τελειως αναποδες ειμαστε πια!!
Εγώ γιατί νόμιζα ότι μπορούμε να πάρουμε ντεπον αν χρειαστεί??? κάπου το έχω ακούσει.
Ας τα να πάνε.
Κορίτσια εργάζεστε??? Έλεγα θα πηγαίνω στην δουλειά μέχρι κ τελευταίες εβδομάδες... αλλά είδη απο τώρα κουράζομαι στο γραφείο... θέλω να κάτσω στο σπιτάκι μουυυυ
Κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να παιρνω depon αν χρειαστει αλλο που εγω δεν εχω παρει καθολου μεχρι τωρα
Εγω δεν δουλευω,ειαι ανεργη απο τον Σεπτεμβρη(Τοτε εμεινα εγκυος)Απο τη μια λεω καλυτερα γιατι δεν χρειαζεται να κουραζομαι η να βγαινω με τον ασχημο καιρο εξω αλλα απο την αλλα κι ολη μερα στο σπιτι να καθομαι δεν παλευεται με τιποτα.Lamara αν δεις οτι κουραζεσαι πολυ παρε αναρρωτικη-αν βεβαια μπορεις,τουλαχιστον να ξεκουραστεις λιγες μερες
eleni2526 έγραψε:κοριτσια με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας!!!!εγω ειμαι πλεον στις μανουλες ιουνιου ιουλιο 2012!!!!!
και εγώ πεταω στα συννεφα. Πότε έχεις Υπερηχογράφημα β-επιπέδου? Θα το κάνω στο τέλος Φεβρουαρίου. το περειμένω!!! Θελω να δω αγοράκι μου.dorto99 έγραψε:Τωρα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα κ πεταω στα συννεφα
pantelidio έγραψε:και εγώ πεταω στα συννεφα. Πότε έχεις Υπερηχογράφημα β-επιπέδου? Θα το κάνω στο τέλος Φεβρουαρίου. το περειμένω!!! Θελω να δω αγοράκι μου.dorto99 έγραψε:Τωρα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα κ πεταω στα συννεφα
Μπράβο!!!!!dorto99 έγραψε:Την Τριτη προχτες το καναμε.ολα ηταν πολυ καλα ευτυχως και ο μπεμπουλης μας πολυ ομορφος κ ζωηρουλης
dimitrav έγραψε:Kαλησπέρα κορίτσια τι κάντε?Δεν σας διάβασα ακόμη...πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι,πήγαμε για την Β' επιπέδου κ για ψώνια....Λοιπόν τα νέα μας ο μπέμπης μας είναι 554 γραμμάρια....κ η γιατρός μας είπε ότι είναι λίγο μεγαλύτερος για τον μήνα του...Πάντως όλα πήγαν καλά κ είναι μια χαρά το ζουζούνι μου!!!Πήγα κ ψώνησα μπουκάλια,πιπίλες,πετσέτες για το μπάνιο,σελτεδάκια,πάνες και ένα σωρό πράγματα!!!!Αχ ήταν πολύ όμορφος....(κουκουβάγια... ) !!!Αυτά τα νέα μου...Εύχομαι κ στα υπόλοιπα κορίτσια να πάνε όλα καλά στον υπέρυχο!!!Φιλιά πολλά κ καλό βράδυ!!!
dimitrav έγραψε:Kαλησπέρα κορίτσια τι κάντε?Δεν σας διάβασα ακόμη...πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι,πήγαμε για την Β' επιπέδου κ για ψώνια....Λοιπόν τα νέα μας ο μπέμπης μας είναι 554 γραμμάρια....κ η γιατρός μας είπε ότι είναι λίγο μεγαλύτερος για τον μήνα του...Πάντως όλα πήγαν καλά κ είναι μια χαρά το ζουζούνι μου!!!Πήγα κ ψώνησα μπουκάλια,πιπίλες,πετσέτες για το μπάνιο,σελτεδάκια,πάνες και ένα σωρό πράγματα!!!!Αχ ήταν πολύ όμορφος....(κουκουβάγια... ) !!!Αυτά τα νέα μου...Εύχομαι κ στα υπόλοιπα κορίτσια να πάνε όλα καλά στον υπέρυχο!!!Φιλιά πολλά κ καλό βράδυ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης