Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε: να σου πω ρε δημητρα για το μωρο οταν ερθει σπιτι τα εχεις παρει ολα η οχι,τι χρειαζεται να εχουμε εδω,επειδη για καιρο δεν θα βγουμε εξω εμεις οι μανουλες πρπει να ειμαστε εξοπλισμενες για πες τι χρειαζομαστε
Κοίτα μέχρι στιγμής έσω πάρει βραστήρα,θερμός,μπουκάλια,πιπίλες,επιθέματα για το στήθος,πανάκια από βαμβάκι αντι για μωρομάντηλα(θα τα βρέχω με νεράκι)πάμπερς κ ότι χρειάζεται για το ντύσιμο,σκούπισμα από ρούχα είμαι κομπλέ...Σαμπουάν κ απορρυπαντικά για το μωρό θα πάω να πάρω σε λιγο καιρό..Τώρα για μένα θα πάρω αμυγδαλέλαιο για το σώμα κ καμια κρέμα ενυδατική...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αμυγδαλαιο βαζε απο τωρα στην κοιλια και για στηθος και θηλες την fissan nipple .εγω σε λιγο θα παρω απολα

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αμυγδαλαιο βαζε απο τωρα στην κοιλια και για στηθος και θηλες την fissan nipple .εγω σε λιγο θα παρω απολα
Από τον 4ο χρησιμοποιώ την fissan nipple κ την fissan για τις ραγάδες για την κοιλιά!!Μου έδωσε μια γνωστ'η μου καμμιά 10αρια σωληνάρια δείγματα κ ακόμη έχω...

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
παιζει ρολο στη β επιπεδου ποσων εβδομαδων ειμαστε εγω 21+6 ημερων 470 γραμμαρια. Αλλα και παλι καθε παιδι ειναι διαφορτετικο και νομιζω δεν εχει σχεση με το βαρος γεννησης, τοσημαντικο ειναι να αναπτυσονται και να παιρνουν βαρος, καλυτερα να μην συγκρινουμε και να ακουμε το γιατρο μας(τα λεω για να τα ακουω και εγω, που διαβαζω διαφορα, η ακουω κατι ασχημο και νομιζω θα το παθω και εγω).Η δικια μου ειναι συνηθως ορθια και με κλωτσαει προς τα κατω και νομιζω οτι ειναι μεσα στο πιπι μου. Embarassed
Εγω εχω αρχισει να μαζευω διαφορα που βρισκω σε προσφορα,απορυπαντικα για το μωρο, τα καλλυντικα του αφρολουτρο-σαμπουαν-κρεμασυγκαματος κλπ, παμπερς,μωρομαντηλα. Ενταξει και αν χρειαστουμε κατι εχουμε και τους αντρες να μας το φερουν

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:παιζει ρολο στη β επιπεδου ποσων εβδομαδων ειμαστε εγω 21+6 ημερων 470 γραμμαρια. Αλλα και παλι καθε παιδι ειναι διαφορτετικο και νομιζω δεν εχει σχεση με το βαρος γεννησης, τοσημαντικο ειναι να αναπτυσονται και να παιρνουν βαρος, καλυτερα να μην συγκρινουμε και να ακουμε το γιατρο μας(τα λεω για να τα ακουω και εγω, που διαβαζω διαφορα, η ακουω κατι ασχημο και νομιζω θα το παθω και εγω).Η δικια μου ειναι συνηθως ορθια και με κλωτσαει προς τα κατω και νομιζω οτι ειναι μεσα στο πιπι μου. Embarassed
Εγω εχω αρχισει να μαζευω διαφορα που βρισκω σε προσφορα,απορυπαντικα για το μωρο, τα καλλυντικα του αφρολουτρο-σαμπουαν-κρεμασυγκαματος κλπ, παμπερς,μωρομαντηλα. Ενταξει και αν χρειαστουμε κατι εχουμε και τους αντρες να μας το φερουν
Εγώ στις 22 κ 5 την έκανα κ ήταν 540γρ...εμένα είναι με το κεφάλι όλο εκει κάτω κ το νιώθω πολύ έντονα...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο βαζε και γω βαζω κοιλια βαζω μονο αμυγδαλαιο τπτ αλλο,τα αλλα μου παν οτι δν κανουν κατι,βεβαια αν ειναι να ανοιξεις οτι κααι να βαλεις......τελος παντων.κανενα μηνα πριν την γεννα να παρετε για τις θηλες κρεμα medela με λανολινη,ειναι ενα και ενα για να σκληρυνει καπως και να μη ματωνει με τον θηλασμο,αλλα θλει να προετοιμαστει πιο πριν για να σκληρυνει

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
kakao_28 έγραψε:
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ???ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ 31/1 ΗΤΑΝ 390ΓΡ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ 480ΓΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ 450ΓΡ Shocked Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 606100 ...ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΜΕΝΑ???ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ???

Μη σκας! Έκανα 31/1 και ήταν 450gr και ξαπήγα στη γιατρό στις 5/2 τυχαία και έιχα φτάσει στα 580gr είναι περίοδος που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, βλέπεις διαφορα από μέρα σε μέρα. Μια χαρά είναι ο μπεμπούλης σου!!

Εγώ σήμερα κορίτσια έκανα καμπύλη ζαχάρου. Ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά!
Αλλά ρε κορίτσια πραγματικά δύσκολη εξέταση..... Δεν ξέρω πως άντεξα 3 ώρες.....

σε ποια εβδομαδα την κανεις αυτη την εξεταση;και τι διαδικασια εχει; για να προετοιμαζομαι Rolling Eyes

Γίνεται στις 24-25-26wk.
Την προηγούμενη μέρα τρώς στις 18:00 μια πάστα και στις 20:00 κάτι ελαφρύ. Γιαούρτι με 2 φριγανίες μου είπε εμένα να φάω.
Την ημέρα της εξέτασης δεν τρώς τίποτα και πηγαίνεις σου παίρνουν αίμα και σου δίνουν γλυκόζη με νερό. ΑΠΑΙΣΙΟ!!! Το πίνεις και κάθε μια ώρα δίνεις αίμα και ούρα. Για 3 ώρες.
Συμβουλη μου: μην πιείτε πολύ νερό από το σπίτι γιατί με τη γλυκόζη πίνεις 2-3 ποτήρια και τόσο πολύ νερό και γλυκό είναι για το στομάχι... Τις πρώτες 2 ώρες δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα...
Και αν έχετε πάρ'τε και κανα βιβλίο μαζί σας, δεν περνάνε ευκολα 3 ώρες....

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:κακαο στην καμπυλη η γλυκοζη πινετε η ειναι απαισιο?

απο τι μου εχουν πει ειναι απαισιο γιατι ειναι πολυ γλυκο

Τι λιώνουν σε νερό. Στην αρχή πίνετε. Αλλά πίζει σε δευτερόλεπτα και όλο σου προσθέτουν νερό και ανακατεύουν και ξαναπίνεις. Εμένα στο τέλος έμεινε ένα χοντράδι κ μου είπε να το δαγκώσω με τα δόντια σαν καραμέλα. Εκεί ήταν το σόου....

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια ξέρω πως στο μασούτη έχει 40% το babyplanet έως τις 9/2 όποια ενδιαφέρει... Εμένα μου φαίνετε πολύ καλή προσφορά, λέω να πάρω 2-3.
Από πάμπερ κτλ νομίζω πως είμαι καλυμμένη για το 40ήμερο.

Το μόνο που έχω βάλει πάνω στο δέρμα μου στην εγκυμοσύνη είναι η κεραλοιφή. Την παίρνω από μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ και βάζω κάθε μέρα στην κοιλιά μου, στο πρόσωπο και τα χέρια μου.
Μου είπαν κάποιες μανούλες πως την έβαζαν και στο στήθος και στο ποπουδάκι του μωρού και είπα προς το παρόν να μην πάρω κάτι άλλο για το στήθος. Νομίζω πως θα είναι καλύτερη από τις χημικές του εμπορίου.

Κάτι τελευταίο: μου απάντησε η ckicco πως μετά τη γέννα στέλνουν ότι είναι να στείλουν και παίρνουν τα στοιχεία από το νοσοκομείο

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας!!!!!!
Βλέπω φτάσατε στα ψώνια για τα καλά, αυτό με τα φαγητά καλό, ποτέ δεν το σκέφτηκα, εμείς είμαστε πολλά άτομα τα αγόρια μου είναι και φαγανά καμιά φορά μαγειρεύουμε και 2 φορές άρα η κατάψυξη για μένα θα είναι λύση για 5 μέρες βαριά.
Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια έχετε σκοπό να μείνετε 40 μέρες σπίτι;

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα, τι μου κάνετε? Smile
Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσουμε τα πονάκια που έχω κάτω στην κοιλιά κ όπως είπε κ η dimitra πονάω όταν προσπαθώ να αλλάξω πλευρό κ να περπατήσω ενώ πριν καθόμουν. Δεν ξέρω να ενοχλήσω τον γιατρό ή να περιμένω ως την Τετάρτη που έχω την β’ επιπέδου ??? Rolling Eyes
Όσο για τα φαγητά, πάντα βάζω κ κάτι στη κατάψυξη για την δύσκολη ώρα της βαρεμάρας Very Happy . Για την περίοδο της γέννας δεν το είχα σκεφτεί. Μπράβο σας Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 587529 ! αν και είμαι σίγουρη ότι μαμά κ πεθερά δεν θα μας αφήσουν έτσι…. Respect

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mom boys έγραψε:Γεια σας!!!!!!
Βλέπω φτάσατε στα ψώνια για τα καλά, αυτό με τα φαγητά καλό, ποτέ δεν το σκέφτηκα, εμείς είμαστε πολλά άτομα τα αγόρια μου είναι και φαγανά καμιά φορά μαγειρεύουμε και 2 φορές άρα η κατάψυξη για μένα θα είναι λύση για 5 μέρες βαριά.
Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια έχετε σκοπό να μείνετε 40 μέρες σπίτι;

40 μέρες στο σπίτι? μες στο καλοκαίρι? εγώ δεν το νομίζω. Όλο κ καμιά βόλτα θα βγω τις ώρες που το ζουζούνι μου θα είναι με τον μπαμπά κ θα κοιμάται. Εκτός κ αν δω ότι δεν γίνεται αυτό.. το παιδί με χρειάζεται…
Εγώ γιατί ξέρω ότι 40 μέρες δεν κάνει το παιδί να βγει κ όχι η μαμά?

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω αν δω οτι κοντευω να τρελαθω απτις ορμονες θα παρω το μωρακι και το μπαμπα μας και θα κανω καμια βολτιτσα, νομιζω ουτε το μωρο υπαρχει προβλημα να βγει απλα να μην ερχεται σε επαφη με κοσμο να το φιλανε,να το πιανουν και τετοια.Διαβασα σε ενα αρθρο οτι καλυτερα ειναι να παμε μια βολτα να γεμισουμε μπαταριες παρα να καθομαστε σπιτι και να τρελαινομαστε.Παλια οταν γεννουσε μια γυναικα μαμαδες,θειες,ξαδερφες, βοηθουσαν στο σπιτι και τη μητερα να θηλασει αναγκαστικα αφου δεν ειχε αλλη επιλογη και ηταν πολυ πιο ευκολα τα πραγματα με τοση βοηθεια, αποτι σημερα που ολοι κοιτανε την παρτη τους και λενε πολυ ευκολα δωσε ξενο να εισαι σιγουρη. Επισης οι αρρωστιες στα παιδια ηταν περισσοτερες και η θνησιμοτητα σε μεγαλο ποσοστο αφου δεν υπηρχε ιατροφαρμακευτικη υποστηριξη και γιαυτο το λογο εμεναν μεσα 40 μερες.Αν βρω το αρθρο θα το ανεβασω να το δειτε...Εγω ειμαι υπερ του μητρικου θηλασμου και αν δεν μπορω θα καλεσω συμβουλο θηλασμου, μακαρι να τα καταφερουμε!!

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Anna_K έγραψε:Εγω αν δω οτι κοντευω να τρελαθω απτις ορμονες θα παρω το μωρακι και το μπαμπα μας και θα κανω καμια βολτιτσα, νομιζω ουτε το μωρο υπαρχει προβλημα να βγει απλα να μην ερχεται σε επαφη με κοσμο να το φιλανε,να το πιανουν και τετοια.Διαβασα σε ενα αρθρο οτι καλυτερα ειναι να παμε μια βολτα να γεμισουμε μπαταριες παρα να καθομαστε σπιτι και να τρελαινομαστε.Παλια οταν γεννουσε μια γυναικα μαμαδες,θειες,ξαδερφες, βοηθουσαν στο σπιτι και τη μητερα να θηλασει αναγκαστικα αφου δεν ειχε αλλη επιλογη και ηταν πολυ πιο ευκολα τα πραγματα με τοση βοηθεια, αποτι σημερα που ολοι κοιτανε την παρτη τους και λενε πολυ ευκολα δωσε ξενο να εισαι σιγουρη. Επισης οι αρρωστιες στα παιδια ηταν περισσοτερες και η θνησιμοτητα σε μεγαλο ποσοστο αφου δεν υπηρχε ιατροφαρμακευτικη υποστηριξη και γιαυτο το λογο εμεναν μεσα 40 μερες.Αν βρω το αρθρο θα το ανεβασω να το δειτε...Εγω ειμαι υπερ του μητρικου θηλασμου και αν δεν μπορω θα καλεσω συμβουλο θηλασμου, μακαρι να τα καταφερουμε!!

Anna αυτό ξέρω κ εγώ. Οτι για όλους τους παραπάνω λόγους δεν κάνει το παιδί να βγει. Αυτό δεν αφορά την μαμα.

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Lamara περίμενε μέχρι την Β' κ βλέπεις αν κ δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό σήμερα είμαι καλύτερα!!Άρα είναι της εγκυμοσύνης τα χαζά...Πάντως ούτε κ εγώ σκοπεύω να μείνω μέσα 40 μέρες αλλά όχι χωρίς το μωρό...΄Καμμιά θαλασσα για βολτίτσα θα είναι ότι πρέπει!!Η συνυφάδα μου που γέννησε κ αυτή 8 ιουνίου πέρυσι ΄πήγαν διακοπές σε δικό τους σπίτι κ μέχρι κ την μπέμπα την έκανε μπάνιο στη θαλασσα!!
Άρα δεν παθαίνουν τίποτα τα μικράκια μας!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα καλα εισαστε.σιγα μην κατσω 40 μερεςμεσα στο καλοκαιρι θα σαλταρω,θα δειξει τοτε δεν νομιζω να αντεξω παντως θαβγω με το νινι παρεα.η γλυκοζη χαλια ε?πως θα την κανουμε γμττττ.λεω να παω λητω σημερα να ριξω μια ματια...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χθες ειχε κωλοκαιρο και σημερα χαρα θεου.υπεροχη μερα Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 215994

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:χθες ειχε κωλοκαιρο και σημερα χαρα θεου.υπεροχη μερα Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 215994
Εδώ σε μας έτσι κ έτσι...δεν έχει ήλιο αλλά δεν είναι κ βροχερός ο καιρός!!Άντε όταν γυρίσεις από τα Λητώ να μας πείς αν είδες τίποτα καλό!!!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι θα σας πω.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια.Ποσο ζηλευω εσας που ειστε στην Αθηνα που εχετε τοσες επιλογες για τα ψωνια σας.Εγω χτες παλι εκανα καταθεση στο mothercare-εφεραν και την καλοκαιρινη collection κ τελικα δεν καταφερα να κρατηθω!!!!!
Παντως ουτε εγω νομιζω πως θα κατσω κλεισμενη μεσα στο σπιτι για 40 μερες.
Αχ βρε κοριτσια δεν περναει ο καιρος που θα ξαναδω το μπεμπακι μου-σε περιπου 10 μερες ξαναεχουμε ραντεβου στον γιατρο.Τωρα θα πρεπει να ξανακανω καποιες εξετασεις-γεν.αιματος κ θυροειδη και τοξοπλασμα(τις δυο τελευταιες τις εκανα παλι πριν δυο μηνες περιπου ,ηταν καλες αλλα ο γιατρος μου ειπε να τις ξανακανω)

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άσχετο.. σκέφτομαι συνέχεια για το τι καλά θα ήταν αν ήταν κάποια από σας κοντά σε μένα..
Να βγαίναμε για καφέ να τα λέγαμε από κοντά.
Μια χαρά – τέλεια περνάω κ με τις φίλες μου… αλλά άλλα κοινά θα είχαμε με κάποια που είναι κ αυτή έγκυος Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 215994 .
Θα πηγαίναμε στα μαγαζιά, θα ψωνίζαμε, θα χαζεύαμε βιτρίνες… αχ..!!! Rolling Eyes Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 13 272517 ε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto γτ κανεις εξετασεις για θυροειδη και τοξοπλασμα εχχεισ προβλημα?εγω εχω υπερθυροειδισμο και παιρνω χαπια 2 χρονια τωρα?καθε μηνα κανω αιμα ταλαιπωρια.πφφφφφφ.lamara ωραια θα ηταν αλλα ειστε μακρια οι περισσοτερες γμτ.απο το σουφλι ειναι ο αντρας μου συνηθως τα κανοκαιρια ανεβαινω στα μερη σου.πεσρι ημουν αλε-λη για καφε.χχχχχχ.καλοκαρι η πασχα θα ανεβουμε συνηθως,ειναι και μακρια ρε γμτ δεν ειναι ευκολο,τα πεθερικα μου μενουν εκει.να ρωτησω ρε κοριτσια ξερετε αν κανει να παιρνουμε βιταμινες lanes εκτος απο αυτ που μας εχει δωσει ο γιατρος λεω.τις πολυβιταμινες εννοω lanes

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποια εχει facebook?????/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις