Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αρτ25 γτ ξανα κανεις την καμπυλη?εγω ξερω μια φορα την κανεις.εβαλα και μαλακτικο ναι μηπως να τα ξανα βαλω με πιο πολυ μαλακτικο?εβαλα ενα καπακι Rolling Eyes .για το επιδομα μια κουω οτι θα το κοψουν μια οχι ξερω και γω,θα παρω να ρωτησω για σιγουρα

μονο με απορυπαντικο τα ειχες πληνει στην αρχη;

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αρτ25 γτ ξανα κανεις την καμπυλη?εγω ξερω μια φορα την κανεις.εβαλα και μαλακτικο ναι μηπως να τα ξανα βαλω με πιο πολυ μαλακτικο?εβαλα ενα καπακι Rolling Eyes .για το επιδομα μια κουω οτι θα το κοψουν μια οχι ξερω και γω,θα παρω να ρωτησω για σιγουρα

Δεν ξέρω αν την ξανακάνω απλά την έκανα πριν 2 μήνες εγώ και επειδή βλέπω ότι την κάνουν τώρα οι μανούλες ρώτησα μην άλλαξε κάτι

Και εγώ ένα καπάκι βάζω...Μου κάνει εντύπωση γιατί το χρησιμοποίησα πριν μια βδομάδα για την ξαδέρφη μου και μόλις μπήκε ο άντρας μου στο σπίτι με ρώτησε αν έπλυνα ρούχα του μπέμπη...

όσο για το επίδομα τοκετού δεν παίρνει κανείς στο χέρι τίποτα ( εκτός αν γεννήσεις σπίτι) έβαλαν σχετικό θέμα τα κορίτσια το πρωί με το λινκ του ΕΟΠΥ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκατουλες με το επιδομα θα δουμε τοτε για σιγουρα.εβαλα ενα καπακι απορρυπαντικο και ενα μαλακτικο

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευα έβαλες και το απορρυπαντικό στον κάδο με την μπάλα?μήπως φταίει αυτό?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι να φταει δεν καταλαβα?σε ενα πλαστικο διαφανο σαν καπακι μεγαλο εβαλα το απορρυπαντικο

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και το έβαλες στον κάδο με τα ρούχα η στο συρτάρι?
Μου κάνει εντύπωση που δεν σου μυρίζει και σκέφτομαι.....

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tι κάνετε κορίτσια?Όλες καλά?Εγώ πήγα σήμερα στη γιατρό μου είναι φίλη μου κ φεύγει σήμερα από εδώ κ πάει Γιάννενα Sad κ με πήρε να πάω για τελευταία φορά να με δεί...ο μπέμπης ζυγίζει 915γραμμάρια.. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα!!Πάντως εδώ κ 3 μήνες μόνο προς τα κάτω είναι,πάντα το κεφάλι κάτω,δεν έχει αλλάξει καθόλου μέρος!!Από κιλά έχω πάρει 8 μέχρι τώρα είμ,αι στην 26η εβδομάδα κ μου φαίνονται πολλά..Κ εγώ το προδέρμ θέλω να πάρω!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:Tι κάνετε κορίτσια?Όλες καλά?Εγώ πήγα σήμερα στη γιατρό μου είναι φίλη μου κ φεύγει σήμερα από εδώ κ πάει Γιάννενα Sad κ με πήρε να πάω για τελευταία φορά να με δεί...ο μπέμπης ζυγίζει 915γραμμάρια.. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα!!Πάντως εδώ κ 3 μήνες μόνο προς τα κάτω είναι,πάντα το κεφάλι κάτω,δεν έχει αλλάξει καθόλου μέρος!!Από κιλά έχω πάρει 8 μέχρι τώρα είμ,αι στην 26η εβδομάδα κ μου φαίνονται πολλά..Κ εγώ το προδέρμ θέλω να πάρω!

γεια σου δημητρα μια χαρα ο μπεμπης σου εγω πηγα εχθες στο γιατρο ειμαι στους 24 εβδ. και ειναι 545γρ μου φανικε λιγο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.Απο κιλα εχω παρει 5

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
dimitrav έγραψε:Tι κάνετε κορίτσια?Όλες καλά?Εγώ πήγα σήμερα στη γιατρό μου είναι φίλη μου κ φεύγει σήμερα από εδώ κ πάει Γιάννενα Sad κ με πήρε να πάω για τελευταία φορά να με δεί...ο μπέμπης ζυγίζει 915γραμμάρια.. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα!!Πάντως εδώ κ 3 μήνες μόνο προς τα κάτω είναι,πάντα το κεφάλι κάτω,δεν έχει αλλάξει καθόλου μέρος!!Από κιλά έχω πάρει 8 μέχρι τώρα είμ,αι στην 26η εβδομάδα κ μου φαίνονται πολλά..Κ εγώ το προδέρμ θέλω να πάρω!

γεια σου δημητρα μια χαρα ο μπεμπης σου εγω πηγα εχθες στο γιατρο ειμαι στους 24 εβδ. και ειναι 545γρ μου φανικε λιγο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.Απο κιλα εχω παρει 5
Καλησπέρα Γιάννα μου εμένα 554γρ ήταν στις 22,5 αλλά να έρεις μπορεί πιο μετά να πάρει πιο πολλά..δεν παίζει ρόλο ακόμα πόσο είναι μην αγχώνεσε!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:
yianna76 έγραψε:

Καλησπέρα Γιάννα μου εμένα 554γρ ήταν στις 22,5 αλλά να έρεις μπορεί πιο μετά να πάρει πιο πολλά..δεν παίζει ρόλο ακόμα πόσο είναι μην αγχώνεσε!!

δεν αγχωνομαι γιατι ο γιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Δήμητρα απ'ότι βλέπω τα δικά μας τα μωράκια πήγαίνουν μαζί!!!
Κι εμένα γύρισε προς τα κάτω 3 μέρες μετά τη β΄επιπέδου κ έμεινε εκει.
Αχχχχ κι εγώ +9 περίπου είμαι.. Άρχισαν να πρίζονται τα ποδια μόλις κουραστώ....
Ποια είναι η άλλη η κοπέλα που έχει ΠΗΤ μαζί μας? Δώρα νομίζω λέει η υπογραφή σου.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ έχω ΠΗΤ 22\6 αλλα΄ο μπέμπης δεν γύρισε ακόμα.
Τούμπες κάνει για την ακρίβεια Very Happy

Μια πανω μια κάτω...αφήστε τα...

το Σάββατο (23 βδομάδα) ήταν 441 γρ
αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι οκ.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:Εγώ έχω ΠΗΤ 22\6 αλλα΄ο μπέμπης δεν γύρισε ακόμα.

και εμενα δεν εχει γυρισει πιστευω ακομα ειναι νωρις εγω εχω πητ 18/6

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:

Επειδή πάω με καισαρική 15/6 θα μπώ το πιθανότερο....μαζί θα είμαστε!
Που είπαμε γεννάς?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:
yianna76 έγραψε:

Επειδή πάω με καισαρική 15/6 θα μπώ το πιθανότερο....μαζί θα είμαστε!
Που είπαμε γεννάς?

στι Γαια εσύ;

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στο Ρέα
¨ελεγα μην είμαστε και γειτόνισσες Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:Στο Ρέα
¨ελεγα μην είμαστε και γειτόνισσες Very Happy

μακαρι να ειμασταν Very Happy

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ρεα συγγρου δεν ειναι το καινουριο?τελος παντων θα τα ξανα πλυνω και βλεπουμε.εγω στην 22,3 εβδομαδα το μωρο ηταν 530 γρ και εγω ειχα παρει 9 κιλα Shocked Shocked .μια χαρα εισαστε εσεις ......... Laughing

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστα Εύα και εγώ μέχρι τώρα 10 κιλά έχω πάρει αλλα΄δεν μπορώ να κόψω το φαι Embarassed
Είχα μάθει και όλη μέρα δουλειά ακι βόλτες και τώρα μέσα στο σπίτι....
Έκοψα και το κάπνισμα και αν δεν είχα και το φορουμ να μιλάμε θα έτρωγα πάλι....

Ναι το καινούργιο είναι. Καλό είναι γέννησε η κουνιάδα μου τον Αύγουστο αλλα΄όχι σαν το Λητώ

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:το ρεα συγγρου δεν ειναι το καινουριο?τελος παντων θα τα ξανα πλυνω και βλεπουμε.εγω στην 22,3 εβδομαδα το μωρο ηταν 530 γρ και εγω ειχα παρει 9 κιλα Shocked Shocked .μια χαρα εισαστε εσεις ......... Laughing

εγω προσωπικα δεν μπορω τα απορυπαντικα που τα βαζεις μεσα στο πλυντηριο εγω χρησιμοποιω με το συρταρι.
αυτο δεν μπορεις να το βαλεις το συρταρι αντι για μεσα;για να το δοκιμασης

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:το ρεα συγγρου δεν ειναι το καινουριο?τελος παντων θα τα ξανα πλυνω και βλεπουμε.εγω στην 22,3 εβδομαδα το μωρο ηταν 530 γρ και εγω ειχα παρει 9 κιλα Shocked Shocked .μια χαρα εισαστε εσεις ......... Laughing

εγω προσωπικα δεν μπορω τα απορυπαντικα που τα βαζεις μεσα στο πλυντηριο εγω χρησιμοποιω με το συρταρι.
αυτο δεν μπορεις να το βαλεις το συρταρι αντι για μεσα;για να το δοκιμασης

Μπορείς αλλα΄νομίζω ότι επειδή είναι πολύ αραιό θα χάνεται στις σωληνώσεις και θα πρέπει να βάζεις πιο πολύ
Εγώ στον κάδο το έβαλα και μύρισε και το σπίτι και τα ρούχα της μικρής.

Έχω χρησιμοποιήσει και άλλα ( αρκάδι περσιλ) αλλά δεν μου άρεσαν
Το πλανετ δεν το πήρα αλλά το είχα δοκιμάσει για τα δικά μας ρούχα και δεν καθάρισαν Crying or Very sad

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για το πλανετ το εχω ακουσει και εγω οτι δεν καθαριζει

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε τοτε θα χρησιμοποιησω το υγρο να μην παει χαμενο μπορει να το βαζω στο συρταρι και μετα θα παρω σκονη μπας και ειναι καλυτερη.το ρεα ειναι πολυ καλο μου ειπαν.εγω ειχα κοψει το τσιγαρο 3 μηνες πριν μεινω εγκυος μετα απο 15 χρονια ε.....και την παλεψα.και τωρα ουτε να το μυρισω δεν θελω.δεν νομιζω να το ξανα αρχισω(ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ)καλα ειναι χωρις αυτο.ουτε βρωμαει το σπιτι και γω ειμαι καθαρη Very Happy

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα!!! Καιρό είχα να μπω και διάβαζα μισή ώρα τα μηνύματα Very Happy
Χαίρομαι πάρα πολύ για όλες σας που είχατε καλά αποτελέσματα στον Β επιπέδου! Εμείς τον κάναμε σήμερα το πρωί!!!! Η μικρή μας (επιβεβιαώθηκε πλήως ότι είναι κορίτσι) δεν έδειξε καλή διαγωγή και όλο έκρυβε το κεφάλι της στον πλακούντα. Αναγκάστηκε ο γιατρός να με σηκώσεις να πάω wc, να φάω μια σοκολάτα(δεν με χάλασε!!)και να περπατήσω. Η μικρή όμως ανεπιδεκτη μαθήσεως, συνέχισε το κρυφτούλι και έτσι οι 3D φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές!!! Κατά τα άλλα είναι ήδη 502 γρ. και όλα τα βρήκε φυσιολογικά ο γιατρός. Επόμενο ραντεβού 26/3! Εκείνη την εβδομάδα (26η) θα κάνω και καμπύλη ζαχάρου!
Την τρίτη κορίτσια ήρθε το βρεφικό στρώμα που είχαμε παραγγείλει. Όταν το είδα ομολογώ ότι έβαλα τα κλάματα! Ήταν το πρώτο πράγμα που μπήκε σπίτι για το μωρό. Τέλη του μήνα περιμένουμε τα έπιπλα και πλεόν μπορώ να πω ότι ήρθε η ώρα να βγω για ψώνια, με τη λίστα στο χέρι όμως, γιατί νομίζω ότι θα ξεφύγω αλλιώς!!!!!Καλό Μήνα να έχουμε απο αύριο!!!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμένα μου αρέσει που έκοψα το τσιγάρο αλλα΄ τρώω Embarassed

Το μόνο που με φοβίζει με το μαιευτήριο είναι η επισκληρίδιος να είναι τζιμάνι η αναισθησιολόγος

Και εμένα ο μπέμπης κρυφτούλι έπαιζε Very Happy Very Happy Very Happy
Και περίμενα πως και πως να τον δω....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις