1 Η χήρα πεθερά μου!!! Παρ Δεκ 21, 2012 3:50 am
nmilioni
Σιωπηλή δύναμη
Είμαι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια, αρραβωνιασμένη ήμουν 6 χρόνια, σύνολο γνωριμίας με τον άντρα μου 11 χρόνια. Την πεθερά μου την γνώρισα καλά μετά τον γάμο, η καλύτερη πεθερά του κόσμου, προς τα έξω, όσο είχε ανύπαντρο τον κουνιάδο μου καλά ήταν ασχολιόταν με εκείνον και είμασταν ήσιχοι. Παντρεύτηκε και αυτός και από τον Αύγουστο τα έχω δει όλα, καταρχήν δεν θέλει την άλλη νύφη γιατί δεν ήταν για τον γιο της, τον πρίγκιπα "κεφτέ", ενώ εγώ για τον άλλο γιο ήμουν η ιδανική, η καλή κοπέλα, του επιπέδου, με καλή δουλειά και καλή οικογένεια. Δεν μπορώ όμως άλλο, έχω αρχίσει και χάνω τον ευατό μου, πνίγομαι και θέλω να φύγω, να χωρίσω, δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, σχολάμε από την δουλειά και πάμε πρώτα από εκεί να αφήσουμε τον κουνιάδο μου, γιατί μένει δίπλα και φυσικά καθόμαστε καμιά ώρα να την δούμε, φεύγουμε πάμε σπίτι και δεν προλαβαίνουμε να μπούμε μέσα, παίρνει τηλέφωνο να μιλήσει με τον άντρα μου, της λέει πχ. θα κοιμηθώ λίγο, πάρε με να με ξυπνήσεις σε καμιά ώρα. Και φυσικά πέρνει να τον ξυπνήσει, όπου το σηκώνω εγώ και του λέω να την πάρει πίσω. Κάθε μισή ώρα θα πέρνει τηλέφωνο και φυσικά στις 6 για να μας ξυπνήσει..... έλεος!!! Πάμε στους γονείς μου μία Κυριακή για φαγητό και λυσάει να πέρνει κάθε λίγο και λιγάκι. Όλοι μας οι φίλοι τον κοροϊδεύουν και μου λένε να ετοιμάσω βαλίτσες. Τα ίδια κάνει και στην άλλη νύφη, χειρότερα βέβαια γιατί μένουν στην ίδια αυλή. Ο εργολάβος που έχτισε το καλοκαίρι το σπίτι του κουνιάδου μου, μου είπε περαστικά μου και να είναι και γρήγορα, δεν έχει γνωρίσει πιο υποκρίτρια γυναίκα. Εχθές ο δικός μου ο μπουταλοκεφτές, έκλεισε την πόρτα για να μιλήσει με την μανούλα και τον άκουσα να της λέει "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ"......
Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω???? Και εγώ και συνηφάδα μου δηλαδή, τα έχουμε δει όλα!!!!
Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω???? Και εγώ και συνηφάδα μου δηλαδή, τα έχουμε δει όλα!!!!