451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Κυρ Δεκ 23, 2012 7:28 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ
Ευούλι έγραψε:αγαπη έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ
Γεια σου Αγαπούλι!Τι κάνεις κούκλα;Πώς πας από διάθεση;Λογικό είναι να έχει πέσει η κίνηση αυτές τις μερες!
καλη τυχη ευουλιιιιιιιι και προσοχη στο σιροπιασμα εγω εκει την πατησαΕυούλι έγραψε:Καλέ το χαμόγελό σου με τύφλωσε! Μπράβο Αγαπούλι!Να είσαι πάντα αισιόδοξη κοριτσάκι μου!Ολοι περνάμε τις μαύρες μας, αλλά να σκέφτεσαι τα σημαντικά και καθόλου αυτονόητα!Πως έχετε υγεία, αγάπη, τρελό πάθος (!) και δουλίτσα!
Σταυρούλα μου κάνε λίγη υπομονή αυτές τις μέρες!Πλησιάζει η αδειούλα σας!
Κοριτσάκια πάω να φτιάξω μελομακάρονα!Ευχηθείτε μου καλή τύχη για να μην πάνε τζάμπα τόσα υλικά!Μπορεί να μπω αργότερα!
γιαννααααααα με γεια το λαπτοπ τι καλο σαντα που εχειςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ 2ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΥΣΕΣ!!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΟΔΙΑΡΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΑΜΩΤΟ.....ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ?
ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ?
ΕΥΟΥΛΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΦΕΤΟΣ 1 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΟΧΙ?
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?
ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ
stauroulinaa έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΥΤ@Ν@Κ@!!! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ..!!
καραμελιτσα μη στεναχωριεσαι οπως ειπα και στη σταυρουλινα ηθελε να ερθει για χριστουγεννα η σιχαμενη να μην ειναι μονη αλλα τον αλλο μηνα δεν θα θελει να ξαναερθειkaramelitsa22 έγραψε:κοριτσακια μου!!καλησπερα!!!χθες ολη μερα ετρεχαααα, πηγα για ψωνια για να αγορασω δωρακια!!!και σημερα ειχε ερθει η κολλητη μου και φτιαξαμε κουραμπιεδες και σοκολατενια cookies!!!
κοριτσια βγηκεαν τελεια!!!εχω παθει την πλακα μου!!
Τα νεα μου λοιπον ειναι οτι τλκ η βρωμοαλεκα ηρθε χθες το πρωι...
στενοχωρηθηκα το ομολογω, αλλα ηταν η πρωτη φορα που δεν εκλαψα και δεν το πηρα τοοσο βαρια!ειμαι αποφασισεμνη να την διωξω μια και καλη!!!χαχαχαχ
τον επομενο μηνα θα ξεζουμιξω παλι τον αντρουλη μου (αλλο που δεν θελει και εκεινος)!!!
εσεις τι κανετε?
stauroulinaa έγραψε:ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΚΑΓΕΝ!!ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
andi82 έγραψε:καραμελιτσα μη στεναχωριεσαι οπως ειπα και στη σταυρουλινα ηθελε να ερθει για χριστουγεννα η σιχαμενη να μην ειναι μονη αλλα τον αλλο μηνα δεν θα θελει να ξαναερθειkaramelitsa22 έγραψε:κοριτσακια μου!!καλησπερα!!!χθες ολη μερα ετρεχαααα, πηγα για ψωνια για να αγορασω δωρακια!!!και σημερα ειχε ερθει η κολλητη μου και φτιαξαμε κουραμπιεδες και σοκολατενια cookies!!!
κοριτσια βγηκεαν τελεια!!!εχω παθει την πλακα μου!!
Τα νεα μου λοιπον ειναι οτι τλκ η βρωμοαλεκα ηρθε χθες το πρωι...
στενοχωρηθηκα το ομολογω, αλλα ηταν η πρωτη φορα που δεν εκλαψα και δεν το πηρα τοοσο βαρια!ειμαι αποφασισεμνη να την διωξω μια και καλη!!!χαχαχαχ
τον επομενο μηνα θα ξεζουμιξω παλι τον αντρουλη μου (αλλο που δεν θελει και εκεινος)!!!
εσεις τι κανετε?
εγω ειμαι η μαχη χαρηκα πολυ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης