Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου θα ερθει τοσο γρηγορα λιγο υπομονη και ασε και καμια δουλεια παρα πισω!!! ευτυχως που εχεις τον αντρουλη να σε βοηθαει οπου μπορει!!

εγω αρχιζω να συνειδητοποιω οτι ερχονται οι γιορτες και παλι θα δουλευω και ξενερωνω αλλα προσπαθω να το ξεπερασω, γιατι δν βγαινει και τιποτα!!

Ειρηνακι καλη συνεχεια!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΙΡΟΤΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΒΑΡΕΤΑ..
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ 2 ΓΕΝΑΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΝΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τονια μου αντιθετως..για τις γιορτες εχω πολυ ορεξη!! να δουλευω δν θελω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κανουμε υπομονη λοιπον ο καθενας για τους λογους του και ολα θα γινουν καλυτερα!!!

Σταυρουλινα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΛΑΡΩΝΩΩΩΩΩ!!!ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΛΑΡΩΝΩΩΩΩΩ!!!ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

σε ευχαριστω πολυ!!!καλη ξεκουραση σου ευχομαι!!!κ συντομα να μας πεις ευχαριστα!!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ (1Η ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ..ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ!!!ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ!!ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ!! Laughing Laughing Laughing

ΑΣΧΕΤΟ...ΚΑΝΩ "ΧΟΥ" ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΧΝΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!ΕΛΕΟΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σταυρουλα εχει κρυοοοοοοοοοοοο!!!!
εμενα θα παει σε λιγο ο νικος τον μικρο παιδιατρο μιας κ μας εκανε εχθες κ σημερα πυρετο...αλλαλ επειδη ειναι γιορτες ας ειμαστε ησυχοι

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙ...ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα καλε ποσο κρυο εχεις στο σπιτι?!!! αναψε κατι μην αρρωστησεις χρονιαρες μερες!!! η κουκουλωσου!!

εχουμε πιο μικρο κυκλο και δν προλαβαινουν να φανουν οι διαφορες!ασε που εγω αν δεις δν μετραω καθε μερα, γιατι μερικες φορες με λυπαται το παιδι μου και δν με ξυπναει πρωι πρωι και μετα δν μετραω για να μην χασω την μπαλα!

Τονια μου περαστικα στον μικρουλη!! και ο ανηψιος μου εχει βηχα!! πυρετο ευτυχως δν εκανε αλλα εχει ιοση!! και δν πηγαινουν και πουθενα!! εμεις θα του την φεραμε του καημενου ,οι συγγενεις που παμε εκει, παρολο που κανεις δν φαινεται να εχει κατι!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστωωωω!!
μαλλον φερνει ο αλεξ ιωσεις απο το σχολειο..χαχα!!!αλλα ειναι βολικος ο μικρος δεν γκρινιαζει ευτυχως!!!

χμμμ θελω κατι γλυκο πειραζει/???

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εφυγα πριν λίγο απότομα γιατί προέκυψε μια δουλίτσα...Επέστρεψα δριμύτερη όμως! Smile
Τόνια μου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κούκλα μου!Προσπάθησε να μην κουράζεσαι και να είσαι ήρεμη όσο γίνεται και όλα θα πάνε καλά! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 417472
Ελλούκο τι κάνεις;

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΟΜΠΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΣΑΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Ή ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Mad ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑ...

ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ..!!ΑΧΑΑ!! Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τονια μου την μπεμπα ρωτα αν την πειραζει!!χιχιιχιχ

Σταυρουλα μου εγω ειμαι πολυ μακρια ακομη για συμπτωματα!! αυτο που παρατηρησα διαφορετικο ειναι οτι αυτη τη φορα δν εχω κατακρατηση που να την νιωθω με πρηξιματα τουλαχιστον και το στηθος μου για την ωρα δν ποναει!! ενω αλλες φορες μετα την ωορρηξια γινομαι ολοκληρη τουμπανο !! ειδομεν Rolling Eyes Rolling Eyes
σε καταλαβαινω με την σομπα γιατι κι εγω μια χρονια δν ειχα θερμανση στο σπιτι και ημουν με μια αλογονου ολο τον χειμωνα!!ψοφος!!!

Ευουλι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 3 379767

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΟΜΠΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΣΑΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Ή ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Mad ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑ...

ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ..!!ΑΧΑΑ!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Πω!Και καταφέρνει η σόμπα να ζεστάνει όλο το σπίτι;!Οταν θες να κάνεις μπάνιο τι κάνεις; Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου η μπεμπα εαν φαει γλυκο τετοια ωρσ θα με ταραξει στην καουρα..οποτε φανταζομαι οτι τρωω κατι γλυκο..δεν εχω παρει γραμμαριο βεβαια αυτο δεν με χαλαει...

ευουλι μου τι κανεις?καλη ξεκουραση κ σε εσενα!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλούκο η αλογόνου είναι ακόμα χειρότερη!Ζεσταίνει μόνο τοπικά!
Ασχετο, αλλα μιας και εισαι εξπέρ στα τεστ ωορρηξίας, μπορείς να μου πεις πόσες μέρες συνήθως βλέπεις αχνή γραμμή πριν σκουρύνει;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ελλη μου η μπεμπα εαν φαει γλυκο τετοια ωρσ θα με ταραξει στην καουρα..οποτε φανταζομαι οτι τρωω κατι γλυκο..δεν εχω παρει γραμμαριο βεβαια αυτο δεν με χαλαει...

Ευχαριστώ!!! Smile Να μας βάλεις καμία φώτο με την κοιλίτσα σου!Δεν σε έχουμε δει καθόλου εγκυούλα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
toniach29 έγραψε:ελλη μου η μπεμπα εαν φαει γλυκο τετοια ωρσ θα με ταραξει στην καουρα..οποτε φανταζομαι οτι τρωω κατι γλυκο..δεν εχω παρει γραμμαριο βεβαια αυτο δεν με χαλαει...

Ευχαριστώ!!! Smile Να μας βάλεις καμία φώτο με την κοιλίτσα σου!Δεν σε έχουμε δει καθόλου εγκυούλα!

θα βαλω θα βαλω!!! Very Happy Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ..ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΡΕΧΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΣΙΤΣΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ!!! Laughing Laughing Laughing Ε ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ..ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟ!!!!! Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ..ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΡΕΧΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΣΙΤΣΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ!!! Laughing Laughing Laughing Ε ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ..ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟ!!!!! Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Χαρά στο κουράγιο σου!Είμαι πολύ κρυουλιάρα απ'ό,τι κατάλαβες! Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια το φανταστηκα γι αυτο σου το ειπα!!κι εμενα μονο κατι τετοιο θα με γλυτωσει απο τα γλυκα χαχα

Ευουλι ετσι ειναι..απο την μια μερια με εκαιγε και απο την αλλη κρυωνα !!ασε δραμα!!!
με τα τεστ ωορρηξιας σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα!!! εμενα ανεβαινει σταδιακα η ορμονη οποτε μπορει να αρχισει να φαινεται δευτερη γραμμη και 4μερες πριν και να σκουραινει σταδιακα...και την επομενη της ωορρηξιας ξεθωριαζει σχεδον αμεσως!! ενω η κουνιαδα μου εβλεπε δευτερη γραμμη μονο 2 μερες πριν την ωορρηξια !!και μετα τιποτα!

Σταυρουλα αυτα ειναι!!!εγω για να μην κρυωνω στο μπανιο πρεπει να τρεχει πανω μου κανα τεταρτο ζεματιστο νερο και οι ατμοι να ζεστανουν το δωματιο Laughing Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σταυρουλα γιατι δεν παιρνετε ενα αεροθερμο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις