551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:10 pm
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧ!!!!"ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!" ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟΟΟ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marichui έγραψε:Δυστυχως Αφρούλα η κατασταση στην Ελλαδα γεννα τετοια συναισθηματα..Κι εγω ενιωθα έτσι πολύ καιρό, πλέον είμαι καλύτερα και προσπαθω να μείνω έτσι...
αφρουλα έγραψε:Η' "ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ?" Η' "ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!" ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ Η ΜΑΝΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟ!
fourfouraki έγραψε:Τσα!
ένα - δύο - ένα - δύο ακούγομαι??
Σας ομιλώ από την όμορφη Θεσσαλονίκη!!!! (παναγίτσα μου τι ψόφο κάνει εδώ πάνω... έγινα και πρωτευουσιάνα τρομάρα μου...)
Προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα αλέκας... φτου φτου μακριά από εμάς... Αλλά πονάει λίγο η κοιλίτσα που και που... μια σαν πόνους περιόδου, μια σουβλίτσες... έχω πάρει μαζί μου και το θερμόμετρο, οπότε αύριο κανονικότατα ξυπνητήρι και μέτρημα!!!
Καλό βράδυ σε όλες!
boubou έγραψε:καλημερα Ελενη!! τι κανεις κουκλα μου? μακαρι να σχολασετε νωριτερα!!εγω κλασικα 4 σχολαω και σημερα!!
πωπω δν μπορω να ανοιξω τα ματια μου!!τι νυστα ειναι αυτη????? μαλλον φταινε τα κρασακια που κοπάνησα χθες γιατι κοιμηθηκα νωρις σχετικα με αλλες φορες!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης