Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
79 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 79 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ??ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ Ε??ΔΕ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Sad Sad Sad ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ..

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!NORTH POLE!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΠΟΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ? Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα Σταυρουλα μεγιεεεεες!!! ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλυτερα οικονομικα ,να κανουμε κι εμεις δωρακια!!!αν κι εγω μονο ενα "δωρο"εχω στο μυαλο μου πλεον που να με νοιαζει ουσιαστικα!!

Αχ Γιαννα μου δν μπορω να θυμηθω αν μας εχεις πει για την φιλη σου!! εχει κολλησει το μυαλο μου!!!ελπιζω παντως να ειναι συντομα ΠΟΛΥ καλα!!!! εμενα τα οικογενειακα με μονο τις δικες μας οικογενειες μου αρεσουν..οταν μαζευεται ολο το σοι μερικες φορες βαριεμαι , αλλα στο τελος καλα περναμε!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΟΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ!

ΑΣΧΕΤΟ ....ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΛΑΠΤΟΠ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝΕ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου κι εμεις με τα οικονομικα παρολο που δν εχουμε , δν καθομαστε να μυζεριαζουμε, ολο και κατι θα παρουμε αν το θελουμε για να μας φτιαχνει την διαθεση οπως ειπες κι εσυ!!! εγω βεβαια μας κοροιδευω σπαταλους, αλλα απο το να ζω μονιμως στερημενη και να μην κανω τπτ και να ειμαι χαλια, το προτιμω!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αα Σταυρουλα μεγιεεεεες!!! ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλυτερα οικονομικα ,να κανουμε κι εμεις δωρακια!!!αν κι εγω μονο ενα "δωρο"εχω στο μυαλο μου πλεον που να με νοιαζει ουσιαστικα!!

Αχ Γιαννα μου δν μπορω να θυμηθω αν μας εχεις πει για την φιλη σου!! εχει κολλησει το μυαλο μου!!!ελπιζω παντως να ειναι συντομα ΠΟΛΥ καλα!!!! εμενα τα οικογενειακα με μονο τις δικες μας οικογενειες μου αρεσουν..οταν μαζευεται ολο το σοι μερικες φορες βαριεμαι , αλλα στο τελος καλα περναμε!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γιαννα μου κι εμεις με τα οικονομικα παρολο που δν εχουμε , δν καθομαστε να μυζεριαζουμε, ολο και κατι θα παρουμε αν το θελουμε για να μας φτιαχνει την διαθεση οπως ειπες κι εσυ!!! εγω βεβαια μας κοροιδευω σπαταλους, αλλα απο το να ζω μονιμως στερημενη και να μην κανω τπτ και να ειμαι χαλια, το προτιμω!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΛΛΗ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΘΕΛΕΙ 1000ε.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μη το πειτε αν ειναι να γλυτωσετε την μουρμουρα και να σας το βγαλουν ξινό!!
ειναι θεμα υγειας με την φιλη σου ε?? ειναι τοσο σοβαρο που λες οτι μονο με ενα θαυμα θα γινει καλα? Sad Sad ελπιζω να γινει αυτο το θαυμα!!!!

εγω συναχωθηκα γμτ και ειμαι λες και κλαιω αφου τρεχουν τα ματια μου περισσοτερο απο την μυτη μου..τι στο καλο?!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ !!!ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΙ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νταμν ιτ!! ηρθε το αφεντικο μου!!!!

αυτο θα ειναι Γιαννα μου εχεχε

τελικα ο αντρας μου δν θελει να παει για ψωνια, οποτε θα πεταχτω μονη μου μεχρι το Μανγκο να δω για τα τζιν και μετα σπιτι!!! και νομιζα θα κανουμε βολτουλα αλλα βαριεται!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗ.ΠΑΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΙ!!!ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 654316

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΡΙΒΕΙΣ?
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 Cleaning-the-toilet

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AXAXAXA!!ΓΙΑΝΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝ ΣΟΥ!!! Very Happy Very Happy

ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΛΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ! Shocked

ΑΧ ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΔΩΡΟ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ?ΣΟΥΡΤΟΥΚΕΥΟΥΝ????ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΩ Razz Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 New-year-baby-smiley-emoticon

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα Χριστουγεννα
Το Θείο Βρέφος να φέρει στις καρδιές μας Ειρήνη και Αγάπη

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 39356320728535935442417

ευχομαι του χρονου τετοια μερα να χαιρομαστε και εμεις της γιορτες με τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας η Παναγιτσα ειναι και εκεινη μητερα προσευχομαι να μας αξιωσει ολες τις γυναικες να ζησουμε και εμεις το θαυμα της μητροτητας
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 40758328338601504201818

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ...ΜΟΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ!! Mad Mad Mad Mad ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ??? ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ???? ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ santa santa ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΗΣΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 379767

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ Κ ΑΥΡΙΟ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ....ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 379767

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΟΥΟΥ!!ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΡΑΟΥΛΗ!!
ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ? Shocked Shocked ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ.ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OXI EMENA ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ??ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ>?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:OXI EMENA ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ??ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ>?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 - Σελίδα 26 417472

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 26/11 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 23/12 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟ 28 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ 26/1/2013 ΛΟΓΙΚΑ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ) ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΟΥΛΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις