676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Δευ Δεκ 24, 2012 8:49 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marichui έγραψε:Μακάρι Μάχη μου για όλα τα κορίτσια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marichui έγραψε:Μακάρι Μάχη μου για όλα τα κορίτσια!!!
τονια τωρα ειδα οτι εισαι εγκυοςtoniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΑΧ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΦΙΛΕΣ...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ...
σευχαριστω πολυ πολυ μακαρι να ερθει συντομαtoniach29 έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!
marichui έγραψε:Ναι Τονια μου δυστυχως εχει πολλη ησυχια!!! Δεν πειραζει λογικα παραμονη πρωτοχρονιας θα εχει πιο πολυ κέφι!!!
andi82 έγραψε:μαρακι μου εγω νομιζα οτι εκει γερμανια γιορταζουν πολυ εντονα τα χριστουγεννα
μα τοσο ξενερωτοι????
πριν 3 βδομαδες που βρεθηκα μοναχο και ινσμπρουκ μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφα κα ειδικα στον πεζοδρομο εκεινα τα μικρα σπιτακια που πουλουσαν διαφορα ηταν τελεια
marichui έγραψε:Αν και στους περισσότεορυς Έλληνες δεν αρεσει η αγορα είναι καλή, όμως εχθες την ξήλωσαν
Οπότε σήμερα είναι ΟΛΑ κλειστα και ΟΛΟΙ σπίτια.
αγαπη έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΛΙΣΗ ΜΗΤΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΗΣΗ ΜΗΤΡΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ
γκρινιαρα έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!
μπηκα για να σας ευχηθω!!!
καλα χριστουγεννα με υγεια και ευτυχια!!!
ολες οι εγκυουλες να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλιτσα οπως η παναγια τον θεανθρωπο...
οι υπολοιπες ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να μας ευλογησουν με ενα μωρακι!!!
μη χανετε το κουραγιο σας...φτανει να εχουμε την υγεια μας και ολα γινονται...
με πολλη πολλη αγαπη η γκρινιαρα σας!!!!
σας αγαπω πολυ και δεν εχω παψει ουτε λεπτο να σας σκεφτομαι απο τη μερα που εφυγα!!!
καλα ειναι δυνατον??????γιατι τοσο νωρις????ακομα χριστουγεννα δεν ηρθαν πρωτοχρονια ελεοςmarichui έγραψε:Ναι απο χθες το βραδυ
Δεν πειραζει, θα παιξουμε κανενα χαρτακι
toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!
μπηκα για να σας ευχηθω!!!
καλα χριστουγεννα με υγεια και ευτυχια!!!
ολες οι εγκυουλες να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλιτσα οπως η παναγια τον θεανθρωπο...
οι υπολοιπες ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να μας ευλογησουν με ενα μωρακι!!!
μη χανετε το κουραγιο σας...φτανει να εχουμε την υγεια μας και ολα γινονται...
με πολλη πολλη αγαπη η γκρινιαρα σας!!!!
σας αγαπω πολυ και δεν εχω παψει ουτε λεπτο να σας σκεφτομαι απο τη μερα που εφυγα!!!
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης