901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Τετ Δεκ 26, 2012 5:45 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrysaki! έγραψε:ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ..
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ..ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ..Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.
xrysaki! έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΠΑΡΤΗΝ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..
xrysaki! έγραψε:ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!
αγαπηαγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕΣ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ
andi82 έγραψε:αγαπηαγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕΣ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ
τι κανεις κουκλιτσα μου?πως περασες εχθες?
και γω οπως παντα ολα αυτα που ειπες και συ κοριτσακι μου οικογενειακα με φιλους ηταν πολυ ομορφα και φαγητο αρκετο μπορω να πωαγαπη έγραψε:andi82 έγραψε:αγαπηαγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕΣ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ
τι κανεις κουκλιτσα μου?πως περασες εχθες?
μαχη μου καλα περασα χτες και προχτες οικογενειακα οπως παντα τραπεζωματα οπως παντα καλη παρεα οπως παντα γλεντι κεφι και χορος οπως παντα γενικα ξεσαλωσαμε εσυ πως περασες κοριτσακι μου???
\marichui έγραψε:Αγαπούλα μου τι κάνεις;;; Είσαι καλά; Επιτέλους σε πετυχαίνω!!! Πώς τα πέρασες; Σου έστειλα και ΠΜ. Του χρόνου σου εύχομαι Χριστούγεννα με το μπεμπάκι σου!!!
Μάχη χρόνια πολλά! Η Ευα θα πήγαινε στους δικους της...Οποτε μαλλον καλοπερναει! Ναι περίμενε στις 24, μακάρι να μην της ήρθε!
εσυ μαρακι μου 6/1 δεν περιμενεις?αντε μακαρι να μας πει ευχαριστα νεα μακαρι μακαριmarichui έγραψε:Μάχη μου όντωε έχω τον αντρούλη μου πάλι καλά!!! Ελπίζω του χρόνου να είμαι Ελλάδα...Αχ λιώνω και μόνο που το σκέφτομαι.
Κι εγω νομιζα θα έμπαινε το Ευάκι, δεν πειράζει...Μακάρι όντως να μας πει ευχάριστα.
Αντε είπαμε μια μια να βγαίνει από τη λίστα!!!
μακαρι μακαρι θα κανουμε παρτυ στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πραγματικαmarichui έγραψε:Μάχη μου στη λίστα έβαλα το μέγιστο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου το έχουν πει 3-4 γυναικολόγοι απλα έχω λίγο μεγαλύτερο κύκλο. Συνήθως 31-33 μέρες. Σπάνια λίγο μεγαλύτερο. Έτσι έβαλα 35 μέρες στη λίστα....
Κανονικά με βάση την ωορηξια που τη μέτρησα με τεστάκι πρέπει στις 3 Ιανουαρίου να μου έρθει. Κ αν δεν έρθει επειδή είμαι ανυπόμονη μάλλον θα το κάνω το τεστάκι...
Μακάρι να είναι θετικό και να κρατήσει!
αγαπη έγραψε:ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ 10 ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΜΑΜΑ ΦΥΣΗ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης