176 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Κυρ Δεκ 23, 2012 11:23 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Φαιη μου θα ειναι η πιο χαρουμενη γιορτη της ζωης σου αυτη!!!!τι καλα..!θα χει να το λεει κι η μπουμπου οτι φανηκε τα Θεοφανεια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mimaaa88 έγραψε:filitsaki έγραψε:εμενα δεν το βλεπω να μου περνει τπτ...
δεν πειραζει .θα αρκεστω σε ενα ταψακι κανταιφι!!!!!!
κ με παστουλες πολυ ευχαριστημενη θα ημουν εγω.αλλα 3-4 θα τις ηθελα εσυ εκμεταλευσου το ζαχαροπλαστειο σας για δωρακι
loukia_84 έγραψε:Φαιη μου θα ειναι η πιο χαρουμενη γιορτη της ζωης σου αυτη!!!!τι καλα..!θα χει να το λεει κι η μπουμπου οτι φανηκε τα Θεοφανεια!!
fey11gr έγραψε:Δώρα ακούω και λιγουρεύομαι.Mirantzela με γεια σας!!!!
Πόπο και εγώ θέλω για δώρο μια καινούρια Canon που έχει βγεί γιατί τον Σεπτέμβρη μας έκλεψαν την ώρα που κοιμόμασταν όλο τον επαγγελματικό μας φωτογραφικό εξοπλισμό κάπου στα 8000 ευρώ και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει
loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:Δώρα ακούω και λιγουρεύομαι.Mirantzela με γεια σας!!!!
Πόπο και εγώ θέλω για δώρο μια καινούρια Canon που έχει βγεί γιατί τον Σεπτέμβρη μας έκλεψαν την ώρα που κοιμόμασταν όλο τον επαγγελματικό μας φωτογραφικό εξοπλισμό κάπου στα 8000 ευρώ και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει
πλακα κανεις?κι εμεις κλαιγαμε που μας κλεψαν την handycam κ τα 3d γυαλια..δεν ειχαμε κ τιποτα αλλο..κι εμας σεπτεμβρη μπηκαν..
loukia_84 έγραψε:mimaaa88 έγραψε:filitsaki έγραψε:εμενα δεν το βλεπω να μου περνει τπτ...
δεν πειραζει .θα αρκεστω σε ενα ταψακι κανταιφι!!!!!!
κ με παστουλες πολυ ευχαριστημενη θα ημουν εγω.αλλα 3-4 θα τις ηθελα εσυ εκμεταλευσου το ζαχαροπλαστειο σας για δωρακι
σοκολατινες ομως..!και με μια λαμαρινα γαλακτομπουρεκο συμβιβαζομαι εγω!!!γεια σου Μαρινα..εγω δεν σε εχω πετυχει ποτε εδω τριγυρω..μπηκα τελευταια στο παρεακι!
fey11gr έγραψε:loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:Δώρα ακούω και λιγουρεύομαι.Mirantzela με γεια σας!!!!
πλακα κανεις?κι εμεις κλαιγαμε που μας κλεψαν την handycam κ τα 3d γυαλια..δεν ειχαμε κ τιποτα αλλο..κι εμας σεπτεμβρη μπηκαν..
Άστα να πάνε ακόμα προσεύχομαι μπας και βρουν τα πράγματα. Ήταν μεγάλο σοκ γιατί φαντάσου κοιμόμασταν μερικά μέτρα πιο πέρα ούτε καν είχαμε κλείσει πόρτα και δεν πήραμε πρέφα τπτ!!!! Ας μας έπαιρναν οτιδήποτε άλλο, καναπέδες, τηλεοράσεις αλλά όχι αυτά!!
Εσάς τους εντόπισαν;
Sofki έγραψε:Φαιη ποσο να σε βαλω ειπαμε?
loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:Δώρα ακούω και λιγουρεύομαι.Mirantzela με γεια σας!!!!
Άστα να πάνε ακόμα προσεύχομαι μπας και βρουν τα πράγματα. Ήταν μεγάλο σοκ γιατί φαντάσου κοιμόμασταν μερικά μέτρα πιο πέρα ούτε καν είχαμε κλείσει πόρτα και δεν πήραμε πρέφα τπτ!!!! Ας μας έπαιρναν οτιδήποτε άλλο, καναπέδες, τηλεοράσεις αλλά όχι αυτά!!
Εσάς τους εντόπισαν;
οχι βεβαια..κ επειδη ο δικος μου ειναι του επαγγελματος δεν υπαρχουν κ πολλες ελπιδες..στο λεω να μην περιμενετε κι εσεις..τωρα αν κατσει κ κανουν κανα λαθος(γιατι ειναι επαγγελματιες, δεν παιζουν) τυχεροι θα ειστε!ηταν κ μεγαλης αξιας τα δικα σας..να λες καλα μονο που δεν σας πειραξαν..ή που δεν ξυπνησατε, τρελο σοκ θα παθαινατε..
fey11gr έγραψε:loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:loukia_84 έγραψε:fey11gr έγραψε:Δώρα ακούω και λιγουρεύομαι.Mirantzela με γεια σας!!!!
Εσάς τους εντόπισαν;
οχι βεβαια..κ επειδη ο δικος μου ειναι του επαγγελματος δεν υπαρχουν κ πολλες ελπιδες..στο λεω να μην περιμενετε κι εσεις..τωρα αν κατσει κ κανουν κανα λαθος(γιατι ειναι επαγγελματιες, δεν παιζουν) τυχεροι θα ειστε!ηταν κ μεγαλης αξιας τα δικα σας..να λες καλα μονο που δεν σας πειραξαν..ή που δεν ξυπνησατε, τρελο σοκ θα παθαινατε..
Ναι κ εμείς της δουλειάς είμαστε. Δε με νοιάζει να τιμωρηθούν να βρουν τα πραγματάκια μας σε καμιά γιάφκα τι καλά που θα ήταν!!
Όσο για το ότι δεν ξυπνήσμε ναι, μάλλον τυχεροι στην ατυχία μας...
filitsaki έγραψε:ηρθα!δεν πιστευω να γεννησε καμια?????
γαλακτομπουρεκο??????
Mirantzela! έγραψε:Καλε, λιγο ελειψα να φαω, 2 σελιδες γραψατε??? Ε, μπηκε η Λουκια, λογικο κι επομενο!!
Τι εχω χασει?Ποιος αλλος ειναι φωτογραφος? Ή ο,τι να ναι καταλαβα???
elenhtsa έγραψε:κ εγω σελω λιγο...ενα μικρο κομματακι γιατι τσιμπησα κ κατι φουντουνακια κ ενα κομματι κουβερτουρα...η παλιολιχουδα
fey11gr έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Καλε, λιγο ελειψα να φαω, 2 σελιδες γραψατε??? Ε, μπηκε η Λουκια, λογικο κι επομενο!!
Καλώς την και πάλι! Ο σύζηξ και εγώ
Mirantzela! έγραψε:fey11gr έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Καλε, λιγο ελειψα να φαω, 2 σελιδες γραψατε??? Ε, μπηκε η Λουκια, λογικο κι επομενο!!
Καλώς την και πάλι! Ο σύζηξ και εγώ
Σοβαρα τωρα??? Κι ο δικος μου ο τρελος φωτογραφος ειναι!!! Ααααααα εχει και φατσουλα με φωτο?? Δεν το ειχα προσεξει!
Εγω γλυκο δεν ζηταω, γιατι εφαγα ενα ΚΟΛΑΣΙΜΟ πραγμα οταν ημουν εξω!!!! Μιλαμε για πολλη σοκολατα!!Πολλη ομως!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης