251 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:30 pm
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια παω για νανι!!!φιλακια πολλα πολλα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mirantzela! έγραψε:Καληνυχτα Φιλιτσα μου!!Ονειρα γλυκα
Λουκια ειδες τι μας εκανε βραδιατικα η ατιμη η Φαιη? Εσκασε την βομβα του κορμου και πηγε για υπνο!Αναβει φωτιες και φευγει, καταλαβες???
NEKTY έγραψε:βρε κοριτσια βοηθηστε με λιγο γιατι ειμαι νεα στην παρεα σας . με ποιο τροπο μπορω να απενεργοποιησω την επιλογη να μην μου ερχεται μην στο κινητο καθε φορα που υπαρχει απαντηση στο φορουμ;
Mirantzela! έγραψε:Καληνυχτα Φιλιτσα μου!!Ονειρα γλυκα
Λουκια ειδες τι μας εκανε βραδιατικα η ατιμη η Φαιη? Εσκασε την βομβα του κορμου και πηγε για υπνο!Αναβει φωτιες και φευγει, καταλαβες???
loukia_84 έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Καληνυχτα Φιλιτσα μου!!Ονειρα γλυκα
καληνυχτα Φιλιτσα!!
αχ ναι βρε κοριτσια..να ορισουμε την λεξη σοκολατα ως απαγορευμενη..ξυπναει επικινδυνες ορεξεις..
Ελενιτσα μου κοτοπουλακι σουβλας εφαγα, πατατουλες, σαλατα, ντακο κ ελιοψωμακια της Σμαρως!ααααααα!κ εφαγα κ αρκετη μαγιονεζα..
Mirantzela! έγραψε:Γεια σου Δωρακι!!!
Ναι μωρε κι εγω αυτο λεω, τοσον καιρο αντεξαμε, κριμα ειναι. Ειναι ομως εγκεφαλικο το ολο θεμα...
Λουκια,μαρη,αφου το ξερεις οτι δεν μπορουμε να μην μιλαμε για γλυκα. Ποσο μαλλον να τα τρωμε. Αδυνατον...
Ναι οντως, η Ζωη που ειναι? Λετε να μας εκανε κι αυτη κανενα απροσμενο ανηψακι?
loukia_84 έγραψε:κι εγω εχω θεμα με το εντερακι μου τελευταια..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης