1 Εμβολιο..τα φωτα σας Πεμ Δεκ 27, 2012 5:42 am
newmum
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια πρεπει να κανω στο μωρο μου το πρωτο του εμβολιο, infarin hexa, ξερετε αν το γραφουν? θα παω σε παιδιατρο και μου ειπε να το αγορασω και ειναι πανακριβο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ.ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?
Maryanastasia έγραψε:κ παίρνουν ομως κανονικά επίσκεψη???
Maryanastasia έγραψε:Αρα μου γράφει τα εμβόλια αλλά μου παίρνει επίσκεψη...ε τι να το κανω καλε αυτό!!
στο κέντρο μάνας και παιδιου κλέινω ραντεβού και απλά πάω και του κάνουν εκεί εμβόλιο?
εγώ που τους φοβάμαι του ΙΚΑ είμαι υπερβολική???
κοιταξε η δικη μας παιδιατρος παιρνει 30-20ε επισκεψη εγω ακομα μπορω κ τα δινω καθε μηνα κ για οσο μπορω στο ιατρειο της θα πηγαινω ειναι ομως κριμα για αλλες μανες που δεν εχουν να τις ξεπετανε...ισμηνη έγραψε:η δικη μας παιδιατρος ειναι κ στο ικα εμεις παμε στο ιατρειο της οπου πληρωνουμε επισκεψη κανονικα αλλα οχι εμβολια μας τα εχει γραψει ολα!!!
απο αλλες γυναικες που εχουν την ιδια κ πανε στο ικα μου εχουν πει οτι τις ξεπεταει κανονικοτατα ενω στο ιατρειο εμας μας κραταει 30-40 λεπτα κ το ξετιναζει το παιδι...τι να πεις ελλαδισταν πρεπει να λεγεται αυτη η χωρα...[/quote
αει γεια σου αυτο φοβαμαι κ εγω κ λέω να την σκάσω την επίσκεψη...
ισμηνη έγραψε:κ πως εκατσες ρε συ σε αυτον τον γιατρο 2 χρονια???ειναι πολυ σημαντικο να θυμαται το παιδι σου οταν το βλεπει παει να πει οτι δινει προσοχη στην εξεταση...
τεσπα αυτος θα χασει σιγουρα οχι εσυ...απο παιδιατρους αλλο τπτ κ καλους μαλιστα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης