Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!και Φαιη μου μου αρεσουν πολυ κ τα δυο ονοματα..πολυ ομως..οσο για τα προσοντα της μικρης μου, τι να σου πω?εγω απο τν υπερηχο λιγα πραγματα σκαμπαζω.. Rolling Eyes

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κοριτσια ολα καλα!εχει γυρισει κιολας δεν ειναι πια ισχιακος οχι οτι μας πειραζε στη καισαρικη αλλα να!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 654316 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 654316
τελεια Φιλιτσα!με ημερομηνια τι ειπατε τελικα?8?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ημερομηνια την αλλη Παρασκευη!αλλα αφου δεν υπαρχει θεμα βαρους νομιζω εκει στις 15 λογικα,,,θα δουμε!και ζωνη καναμε σημερα...καλα πως δεν με πηρε ο υπνος ενας θεος ξερει!!παω να ξαπλωσω μην δω 200 σελιδες οταν γυρισω...Λουκια αναλεβε!!!!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Λουκία!! Φιλίτσα μια χαρά την έκανε την τουμπίτσα του το μπεμπέ super!! Very Happy

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παω να ετοιμάσω να φάμε, τα λέμε σε λίγο Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 417472

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λουκια μ οσο για τη κοιλια σ π τωρα φαινεται δε παιζει ρολο,θα γυρισει θα δεις.εμενα ολοι με περνανε οτι ειμαι 6 το πολυ 7 μηνων.εχω μικρη κοιλια κ εχει γυρισει απο καιρο Wink ποτε μην ανχωνεσαι Very Happy

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα Φιλιτσα, την δινουμε επομενως αλλο την ημερομηνια σου.. Razz Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 654316
μην φοβασαι, θα τροχονομευσω παλι!αντε, καλη ξεκουραση!

καλη ορεξη Φαιη μου..νωρις τρωτε ε?μια χαρα..

Μαρινακι μου ετσι θελω να ελπιζω κ εγω..ενταξει, δεν με αγχωσε ο γιατρος απλα δεν το ειχα σκεφτει ποτε το ενδεχομενο να μην παρει θεση κ καπως μου εκατσε..κ ξερω, οντως δεν εχει σημασια η μικροκοιλια!απλα, εκανα ενα σωρο σκεψεις χτες!ενταξει, χαλαρα!κι εσενα μικρουλα η κοιλια σου ε?

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

για 7 μηνων λενε ολοι οτι ειμαι κ οταν λεω ειμαι 9 με κοιτανε περιεργα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να ετρωγε ο καλος μου κιμα...μαλλον μακαρονια με κοκκινη σαλτσα οπως παντα θα κανω.αν κ ενα σπετσοφαι δε θα με χαλαγε καθολου!Τωρα που ειπε η Λουκια για λουκανικοπιτα μου ηρθε!Εχω μηνες να φτιαξω λουκανικακια!

Α!Εχουμε κ νεα απο τη Σμαρω!Η μπουμπου κοιμαται ολη μερα κ χαιρεται τη νυχτα!Ολη νυχτα αγκαλιτσες κ ζιζακι κ χαρουλες ειναι! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 35468

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη σας χαλαει καθολου η μικρη κοιλιτσα.Τι να πουμε κ εμεις που δεν μπορουμε να στριψουμε???με κοιτανε ολοι με εκπληξη!Δεν ξερω τι σκεφτονται.Μαλλον πως δεν εχω σκασει ακομη! Laughing

Οσο για τις καρεκλες Φαιη μου αν ειναι σκληρες κ εγω δεν τις αντεχω.Θελω να εχουν μαξιλαρακι!Κ στο σπιτι βολευομαι μονο ξαπλα στον καναπε κ το λαπτοπ διπλα.εχω κοντα ενα μηνα να κατσω κανονικα στο γραφειο στο σταθερο υπολογιστη.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα Μαρινακι!μια απο τα ιδια!να φανταστεις στον 5ο ολοι λεγαν οτι τους ελεγα ψεματα οτι ειμαι εγκυος..χα, χα!δικιο εχει η Δωρα..

αχ, τι ωραια τα νεα της Σμαρως..ποσο χαιρομαι οταν ακουω οτι ο θηλασμος στις μανουλες παει καλα..!!!

κ μακαρονια με κοκκινη σαλτσουλα κ μπολικο τριμμενο τυρακι μια χαρα ειναι!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω σπανακορυζο εχω...
φαιη ποσο υπεροχα ονοματα!!!εμεις θελουμε η νεφελη ή ιοκαστη αλλα μαλλον θα εχουμε προβλημα με αυτο και δεν ξερω τι αν κανουμε..πφφφ
και εγω 2 εβαλα αυτη τη βδομαδα!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κ απο μενα!παλι ειχα πρωινο ξυπνημα πηγα κ στο ικα πηγα να αλλαξω κ ενα ρουχο στην αθηνα περασα κ απο τα πρεναταλ αλλα δεν εχει πανες αγκαλιας που εψαχνα...τι αλλο α κ σουπερ μαρκετ κ στο φιναλε εδωσα κ εναν καυγα με τον δικο μου κ εβαλα κ τα κλαματα μετα... Sad γενικα σημερα νιωθω πολυ χαλια!νιωθω πολυ κουρασμενη οτι κλεινουν τα ματια μου...κ νιωθω οτι καιω παντου!να ναι που στεναχωρεθηκα η με τριγυρναει κ τιποτα;

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραια τα νεα απο την Σμαρω! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 - Σελίδα 2 328109

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ορμονες ειναι Ελενιτσα μου!Κ εγω ετσι ημουν μεχρι προχθες!θα περασει θα δεις...Πανουλες αγκαλιας ψαξε σε συνοικιακο μαγαζι με λευκα ειδη ή με παιδικα-βρεφικα.

Σοφακι υγρα ειναι τα κιλα.Μεγαλωνει κ η μπεμπα σου βεβαια τωρα οποτε λογικο ειναι!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατερινα μου καλα ειναι τα 1500αν ειναι ολα μεσα!
λιγα λιγα τα θυμαμαι!
Φιλιτσα μου μια χαρα ο μπεμπης! οποτε την δεινουμε την ημερομηνια οπως ανεφερε κ η Λουκια. καμμια για 8/1?
Φαιη μου ωραια τα ονοματα!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenhtsa έγραψε:καλησπερα κ απο μενα!παλι ειχα πρωινο ξυπνημα πηγα κ στο ικα πηγα να αλλαξω κ ενα ρουχο στην αθηνα περασα κ απο τα πρεναταλ αλλα δεν εχει πανες αγκαλιας που εψαχνα...τι αλλο α κ σουπερ μαρκετ κ στο φιναλε εδωσα κ εναν καυγα με τον δικο μου κ εβαλα κ τα κλαματα μετα... Sad γενικα σημερα νιωθω πολυ χαλια!νιωθω πολυ κουρασμενη οτι κλεινουν τα ματια μου...κ νιωθω οτι καιω παντου!να ναι που στεναχωρεθηκα η με τριγυρναει κ τιποτα;

εγω θα ελεγα οτι εισαι ματιασμενη Ελενη μου Very Happy αλλα μπορει κ που στεναχωρεθηκες.α το κλαμα το εχω συνεχεια εγω κ τωρα τελευταια κλαιω κ με λυγμους χωρις να ξερω το λογο Shocked Shocked

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenhtsa έγραψε:κατερινα μου καλα ειναι τα 1500αν ειναι ολα μεσα!
λιγα λιγα τα θυμαμαι!
Φιλιτσα μου μια χαρα ο μπεμπης! οποτε την δεινουμε την ημερομηνια οπως ανεφερε κ η Λουκια. καμμια για 8/1?

να την παρω εγω την 8/1;;μ αρεσει πολυ κ συμφερει.1 εβδομαδα νωριτερα ζηταω.δε ζηταω πολλα.....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο το σπανακορυζο..

οσο για τα ονοματα Σοφακι αφου σας αρεσουν τοσο, να κανετε αυτο που θελετε εσεις, κανεναν μην ακουσετε!

καλως την Ελενιτσα..γεματη η μερα σου ε?μην στεναχωριεσαι μωρε, ολες μαλωνουμε με τα παληκαρια μας..ειναι κ οι ορμονες στην μεση..
κι εγω προχτες το βραδυ που κρυωνα καιγανε τα ματια μου..μηπως την αρπαξες τιποτα με ολες αυτες τις δουλειες..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="doritaki"][b]ορμονες ειναι Ελενιτσα μου!Κ εγω ετσι ημουν μεχρι προχθες!θα περασει θα δεις...Πανουλες αγκαλιας ψαξε σε συνοικιακο μαγαζι με λευκα ειδη ή με παιδικα-βρεφικα.

το ξερω!με την εγκυμοσυνη εχω γινει πολυ πιο ευαισθητη! ωρες ωρες νιωθω οτι δεν γινομαι κατανοητη απο τον δικο μου κ νευριαζω σε...κλαματα! να θελει αυριο παλι να κανουμε τραπεζι στους γονεις του κ γονεις μου κ ενω αρχικα συμφωνησα αν κ νιωθω τοσο κουρασμενη παλι ετοιμασιες τον ειδα που ειχε αγχωθει ποσα φαγητα να φτιαξουμε ποσο κρασι κ να γινει κ αυτο κ το αλλο...κ ενταξει δεν αντεξα αλλο!

ναι θα κοιταξω κ αλλου..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mimaaa88 έγραψε:
elenhtsa έγραψε:καλησπερα κ απο μενα!παλι ειχα πρωινο ξυπνημα πηγα κ στο ικα πηγα να αλλαξω κ ενα ρουχο στην αθηνα περασα κ απο τα πρεναταλ αλλα δεν εχει πανες αγκαλιας που εψαχνα...τι αλλο α κ σουπερ μαρκετ κ στο φιναλε εδωσα κ εναν καυγα με τον δικο μου κ εβαλα κ τα κλαματα μετα... Sad γενικα σημερα νιωθω πολυ χαλια!νιωθω πολυ κουρασμενη οτι κλεινουν τα ματια μου...κ νιωθω οτι καιω παντου!να ναι που στεναχωρεθηκα η με τριγυρναει κ τιποτα;

εγω θα ελεγα οτι εισαι ματιασμενη Ελενη μου Very Happy αλλα μπορει κ που στεναχωρεθηκες.α το κλαμα το εχω συνεχεια εγω κ τωρα τελευταια κλαιω κ με λυγμους χωρις να ξερω το λογο Shocked Shocked

ναι παιζει κ το ματι πολυ...αχ κ εσυ κλαμα ε;
ολοι στο κλαμπ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε Ελενιτσα μου καντε το το τραπεζι αφου θελει ο καλος σου αλλα φτιαξτε λιγα κ καλα, να μην παιδευεσαι κ εσυ..εξαλλου δικοι σας ανθρωποι ειναι..

Μαρινακι δικια σου η ημερομηνια..αλλα κατα εναν περιεργο λογο, δε σε εχω να γεννας νωρις.. scratch

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mimaaa88 έγραψε:
elenhtsa έγραψε:κατερινα μου καλα ειναι τα 1500αν ειναι ολα μεσα!
λιγα λιγα τα θυμαμαι!

να την παρω εγω την 8/1;;μ αρεσει πολυ κ συμφερει.1 εβδομαδα νωριτερα ζηταω.δε ζηταω πολλα.....

αν ειναι μονο μια εβδομαδα...θα συζητησω κ με την επι του θεματος Λουκια κ θα σου πουμε...Λουκια study αδεια δεν ειναι ακομα;να την κλεισουμε;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι παρτην εσυ!

Ελενιτσα μου τι τα θελετε τα τραπεζια???Εμενα δεν ερχεται καν η μανα μου να αλλαξουμε το χρονο μαζι για να μην με αναστατωσει κ με κουρασει.Κ εννοειται οτι αν ερχοταν θα μαγειρευε αυτη.Δεν υπαρχει λογος στην κατασταση σου να τραπεζωνεις.Νομιζω οτι ο καθενας μπορει να καταλαβει πως δεν εισαι σε φαση για τετοια.Ξανασκεφτειτε το...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις