26 Απ: περπατησαμεεεεεεε !!! εσεις ποτε??? Παρ Ιαν 18, 2013 1:15 am
dashka
Σιωπηλή δύναμη
και ο δικος μας ο μικροσ περπατισε 10 μηνων και τωρα που ειναι 11 τρεχει !!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!elsa1 έγραψε:κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!!
elsa1 έγραψε:κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!!
ξερεις τι με παραξενευει?οτι κατεβαινει απο τα κρεβατια ανεβαινει στον καναπε περπαταει γυρω γυρω απο του καναπεδεσ αλλα για να αφησει τα χερια τησ και να φυγει ουτε λογος..δεν προσπαθει καν ουτε να σηκωθει..εν το μεταξυ τα χερια μου εχουν φυγει απο την πολυ αγκαλια!!ααα ξεχασα να πω οτι προχθες αφησε για λιγο τα χερακια της αλλα με το που καταλαβε οτι δεν κρατιεται τρομαξε και χτυπησε στα χειλια της και ετρεξε λιγο αιμα!!!λες να πηρε φοβο??????aggeliki5579 έγραψε:elsa1 έγραψε:κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!!
Μην ανησυχεις κοριτσι μου...κι εγω το ιδιο ενιωθα αλλα τελικα 17 μηνων περπατησαμε..απλα το καθε παιδακι δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο...το καθενα οταν νιωσει ετοιμο θα το κανει στην ωρα του..μην ανησυχεις καθολου..
ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΣΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥxrysaki! έγραψε:ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 16 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ..ΕΛΣΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ..Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ..
xrysaki και εμενα ολα αυτα τα κανει αλλα για να αφησει τα χερια της ουτε λογος .τι να πω.προχθες ειχαμε παει και στη γιατρο για εμβολιο και της ειπα τον προβληματισμο μου και μου ειπε οτι ειναι τεμπελια αυτο...καποια στιγμη θα περπατησει και να μην την πιεζω για να κανει βηματα .στο σπιτι καθε μερα ειμαστε χερι χρι και περπαταμε περπαταμε περπαταμε....αλλα μονη της οχι!xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΧ ΕΛΣΑ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 16 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΘΕΤΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
MagdalineK έγραψε:Ego tha sumfoniso me tin Efi pantos. Perito na agxoneste manoules mou. Tha erthei i ora k meta otan tha trexei k eseis apo piso gia na min xtupisei tha sas do ti super gumnastiki tha kanete
Pantos mena i dikia mou perpatisei 12,5 minon. Genika ta mora pou mpousoulane polu "tempeliazoun" genikotera na perpatisoun. Emena eno stekotan k skeftotan na kanei bima meta ligeze ta podarakia siga siga k mpousoulage grigora!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης