Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
325 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 325 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

dashka

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και ο δικος μας ο μικροσ περπατισε 10 μηνων και τωρα που ειναι 11 τρεχει !!!!! Smile

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!! Sad

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελσα μην ανησυχεις ο δικος μου 16 μηνων περπατησε

nanou87

nanou87
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μπραβο σας!! περπατησαμεεεεεεε !!! εσεις ποτε???  - Σελίδα 2 50580 κλα τρεξιματα λοιπον!!ειναι πολυ παραξενο που το βλεπεις ξαφνικα να περπαταει γιατι δεν μπορεις να συνηδειτοποιησεις οτι μεγαλωνει αφου την στιγμη της γεννας την θυμασαι σαν χτες!!εμας 8 μηνων μπουσουλησε κ 12μ περπατησε!!τωρα που ειναι 16 τρεχει κ σκαρφαλωνει πανω στις καρεκλες κ στα κρεβατια κ τον κυνηγαμε!!! Smile

nanou87

nanou87
elsa1 έγραψε:κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!! Sad
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΠΡΙΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ !!!

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elsa1 έγραψε:κοριτσια εγω εχω αρχισει να ανησυχω η δικια μου 15 μηνων και 19 ημερωω και ακομα τιποτα!!!!! Sad

Μην ανησυχεις κοριτσι μου...κι εγω το ιδιο ενιωθα αλλα τελικα 17 μηνων περπατησαμε..απλα το καθε παιδακι δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο...το καθενα οταν νιωσει ετοιμο θα το κανει στην ωρα του..μην ανησυχεις καθολου..

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
....... Shocked

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggeliki5579 έγραψε:

Μην ανησυχεις κοριτσι μου...κι εγω το ιδιο ενιωθα αλλα τελικα 17 μηνων περπατησαμε..απλα το καθε παιδακι δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο...το καθενα οταν νιωσει ετοιμο θα το κανει στην ωρα του..μην ανησυχεις καθολου..
ξερεις τι με παραξενευει?οτι κατεβαινει απο τα κρεβατια ανεβαινει στον καναπε περπαταει γυρω γυρω απο του καναπεδεσ αλλα για να αφησει τα χερια τησ και να φυγει ουτε λογος..δεν προσπαθει καν ουτε να σηκωθει..εν το μεταξυ τα χερια μου εχουν φυγει απο την πολυ αγκαλια!!ααα ξεχασα να πω οτι προχθες αφησε για λιγο τα χερακια της αλλα με το που καταλαβε οτι δεν κρατιεται τρομαξε και χτυπησε στα χειλια της και ετρεξε λιγο αιμα!!!λες να πηρε φοβο??????

aggeliki5579

aggeliki5579
Μπορει να πηρε λιγο φοβο αλλα τα μωρα μας,ξεχνανε ευκολα και γρηγορα...δεν υπαρχει περιπτωση να το θυμαται..εξαλλου δεν επεσε να χτυπησει ασχημα,ετσι δεν ειναι?
το παιδακι σου απλα θελει λιγο περισσοτερο χρονο απο αλλα παιδακια,απο την στιγμη που κρατιεται απο καρεκλες,καναπεδες,γυριζει γυρω γυρω ειναι θεμα ημερων να αφησει και τα χερακια της και να κανει τα πρωτα βηματακια...κι εμενα ο δικος μου σου λεω 17 μηνων περπατησε και ειχα σκασει,με επηρεαζαν και κατι μαλ....ς που ακουγα απο διαφορες του τυπου΄΄ακομη δεν περπατησατε?μηπως εχει καποιο προβλημα το παιδι?΄΄ ή ΄΄πω πω πολυ αργησε να περπατησει,καλα δεν ανησυχειτε?΄΄
ωσπου ενα ωραιο πρωι ακουω ενα ΜΑΜΑ και γυριζω το βλεμμα μου και τον βλεπω να πηγαινει απο την πολυθρονα στον καναπε μονο του..περιττο να σου πω οτι κοντεψα να λιποθυμησω απο την χαρα μου!
Παρολα αυτα,αναπολω λιγο αυτες τις ημερες γιατι τωρα δεν τον πιανεις με τιποτα...τωρα να δεις τρεξιμο αλλα και αγχος που τραβαω...μην αγχωνεσαι..απο μερα σε μερα θα βρει το θαρρος το μωρο σου και θα κανει τα βηματακια του..

xrysaki!

xrysaki!
ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 16 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ..ΕΛΣΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ..Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ..

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
περπατησαμεεεεεεε !!! εσεις ποτε???  - Σελίδα 2 215994 [quote="aggeliki5579"]Μπορει να πηρε λιγο φοβο αλλα τα μωρα μας,ξεχνανε ευκολα και γρηγορα...δεν υπαρχει περιπτωση να το θυμαται..εξαλλου δεν επεσε να χτυπησει ασχημα,ετσι δεν ειναι?
το παιδακι σου απλα θελει λιγο περισσοτερο χρονο απο αλλα παιδακια,απο την στιγμη που κρατιεται απο καρεκλες,καναπεδες,γυριζει γυρω γυρω ειναι θεμα ημερων να αφησει και τα χερακια της και να κανει τα πρωτα βηματακια...κι εμενα ο δικος μου σου λεω 17 μηνων περπατησε και ειχα σκασει,με επηρεαζαν και κατι μαλ....ς που ακουγα απο διαφορες του τυπου΄΄ακομη δεν περπατησατε?μηπως εχει καποιο προβλημα το παιδι?΄΄ ή ΄΄πω πω πολυ αργησε να περπατησει,καλα δεν ανησυχειτε?΄΄
ωσπου ενα ωραιο πρωι ακουω ενα ΜΑΜΑ και γυριζω το βλεμμα μου και τον βλεπω να πηγαινει απο την πολυθρονα στον καναπε μονο του..περιττο να σου πω οτι κοντεψα να λιποθυμησω απο την χαρα μου!
Παρολα αυτα,αναπολω λιγο αυτες τις ημερες γιατι τωρα δεν τον πιανεις με τιποτα...τωρα να δεις τρεξιμο αλλα και αγχος που τραβαω...μην αγχωνεσαι..απο μερα σε μερα θα βρει το θαρρος το μωρο σου και θα κανει τα βηματακια του....ευτυχως εμεις δεν ακουμε τετοιεσ βλακειουλεσ απο κανεναν..ειναι ολοι πολυ χαλαροι..εγω ειμαι αυτη που το σκεφτομαι συνεχεια!ποτε θα περπατησει....και οταν το αναφερω σε παπουδογιαγιαδεσ μου λενε ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ........

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 16 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ..ΕΛΣΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ..Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ..
ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΣΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ Razz

aggeliki5579

aggeliki5579
Και πολυ καλα σου λενε...σου λεω σε καταλαβαινω γιατι κι εγωτα ιδια ενιωθα και ημουνα να σκασω..αλλα ειναι αλλο τι θελουμε εμεις και αλλο τι θελει το μωρο...θα δεις οτι πολυ συντομα το αγγελουδακι σου θα περπατησει...δω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε..
ΧΑΛΑΡΩΣΕ

mariposa

mariposa
μπραβω!καλα τρεξιματα τωρα!χι,χι! Smile

Superb Mommy

Superb Mommy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πολλες κ καλες βολτες να εχετε!!!χεχεχε
Περπατοπιτα εφτιαξες?
Εμεις περπατησαμε 9 μηνων!!! 10 μηνων ημασταν απιαστες!! περπατησαμεεεεεεε !!! εσεις ποτε???  - Σελίδα 2 328109

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΒΗΜΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑ.....

xrysaki!

xrysaki!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΧ ΕΛΣΑ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 16 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΘΕΤΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην αγχωνεστε κοριτσια μου.Αλλα παιδακια περπατανε γρηγορα και αλλα θελουν τον χρονο τουs.Eμειs μπορει να περπατησαμε γρηγορα(11 μηνων) αλλα αργησαμε να κανουμε αλλα πραγματα.Απο την στιγμη που τα παιδακια σαs ειναι υγιη θα ερθει και η στιγμη που θα τρεχουνε(και μαζι μ'αυτα και εσειs)!!!!

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΧ ΕΛΣΑ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 16 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΘΕΤΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
xrysaki και εμενα ολα αυτα τα κανει αλλα για να αφησει τα χερια της ουτε λογος .τι να πω.προχθες ειχαμε παει και στη γιατρο για εμβολιο και της ειπα τον προβληματισμο μου και μου ειπε οτι ειναι τεμπελια αυτο...καποια στιγμη θα περπατησει και να μην την πιεζω για να κανει βηματα .στο σπιτι καθε μερα ειμαστε χερι χρι και περπαταμε περπαταμε περπαταμε....αλλα μονη της οχι!

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχου ,να σου ζήσει το μωράκι σου!Καλά χιλιόμετρα!!
Εμάς είναι 11 μηνών πηγαίνει παντού πίανοντας έπιπλα και τον έχω πετύχει που κάνει 2 βηματάκια μόνος και
"μπούμ " πέφτει με το πωπουδάκι του.
Πιστέυουμε σε κάνα μήνα ότι θα χει περπατήσει!!είδικά στη βάφτιση τον Μάϊο στάνταρ θα περπατάει!!
(απο 4 μηνών τον είχαμε όρθιο στον καναπέ στον αέρα ,τον προχωρούσαμε (οτι περπατάει )και εκέινο χαιρόταν τόσο πολύ!!
Να σε ρωτήσω ,όταν έκανε τα πρώτα βηματάκια μόνος του φόραγε ανατομικά παπουτσάκια η μόνο καλτσούλες?

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ego tha sumfoniso me tin Efi pantos. Perito na agxoneste manoules mou. Tha erthei i ora k meta otan tha trexei k eseis apo piso gia na min xtupisei tha sas do ti super gumnastiki tha kanete Smile
Pantos mena i dikia mou perpatisei 12,5 minon. Genika ta mora pou mpousoulane polu "tempeliazoun" genikotera na perpatisoun. Emena eno stekotan k skeftotan na kanei bima meta ligeze ta podarakia siga siga k mpousoulage grigora!!!!!!

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MagdalineK έγραψε:Ego tha sumfoniso me tin Efi pantos. Perito na agxoneste manoules mou. Tha erthei i ora k meta otan tha trexei k eseis apo piso gia na min xtupisei tha sas do ti super gumnastiki tha kanete Smile
Pantos mena i dikia mou perpatisei 12,5 minon. Genika ta mora pou mpousoulane polu "tempeliazoun" genikotera na perpatisoun. Emena eno stekotan k skeftotan na kanei bima meta ligeze ta podarakia siga siga k mpousoulage grigora!!!!!!

Χαχαχχαχα η ψυχούλα!!!και μένα έτσι κάνει ,σιγά σιγά λυγίζει τα ποδαράκια ,είναι πολύ προσεχτικός, κοινώς μαμίτσα χεχεχεχε!!
Θα βρώ μπελά στο καθάρισμα όταν μεγαλώσει θα μου λεει καθαριζε! σε όλο το πάτωμα ,άν βρεί μια κουκιδίτσα ,ένα τόσο δα μαυράκι ,θα πάει εκεί και θα το πηλατευει 5-10 λεπτά!χαχαχαχα

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε????εμεις ακομα να περπατησουμε και ειμαστε συνεχεια μπουσουλιτο και αγιος ο θεος!!! Razz πηγα βεβαια τωρα τελευταια στην παιδιατρο να την εξεταση και τησ ειπα οτι ακομα δεν περπαταει και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ειναι θεμα χρονου να "φυγει".......αντε να δουμε!!!!! περπατησαμεεεεεεε !!! εσεις ποτε???  - Σελίδα 2 534787

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΘΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η' ΑΡΓΑ! Cool

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις