Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:gt υπομονή 1-2 μέρες και μετά κάνε ένα τεστ!στελλούλα μου, η μικρή μόνο...η μεγάλη...ψίχουλα!σε ξενοδοχείο με το παιδί δίπλα,αν γίνει κάτι με την 1 φορά την 11η μέρα με το άγχος του παράνομου...θα βγάλω τον superman! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πείς Wink Wink Wink Wink

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stelloula έγραψε:Αν έχεις υπομονή περίμενε μέχρι την ημέρα που περιμένεις περίοδο..
Αν όμως θες να μαθεις γρήγορα, πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό (και μην πεις τπτ και σε κανένα αν δεν θες) και κάνε μια β-χοριακή...Αν είσαι σίγουρα θα δείξει...μακάρι βρε κορίτσι μου να έχεις θετικό αποτέλεσμα ...
Προσπαθείτε καιρό?

Θα προσπαθησω να κρατηθω λιγο ακομα... Θα παω να παρω ενα τεστακι για να το κανω την κυριακη.
Ειμαστε σε προσπαθειες γυρω στους 7 μηνες. οχι εντατικα τρελα γιατι οι υποχρεωσεις κ η δουλεια του δε μας το επιτρεπουν αλλα με το που βρισκουμε ευκαιρια...τσουπ..την κανουμε την τσιριτσατζουλα μας.
αχ μακαρι αυτη τη φορα να ειναι το τυχερο μας...
Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 403793 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 403793 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 403793

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:gt υπομονή 1-2 μέρες και μετά κάνε ένα τεστ!στελλούλα μου, η μικρή μόνο...η μεγάλη...ψίχουλα!σε ξενοδοχείο με το παιδί δίπλα,αν γίνει κάτι με την 1 φορά την 11η μέρα με το άγχος του παράνομου...θα βγάλω τον superman! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κοριτσακι μου ποτε μη λες ποτε..
Την προηγουμενη φορα που εμεινα εγκυος (παλλινδρομησε ομως) εγινε με μια κ μονο κ αυτη μισοτελειωμενη ...
Στο ευχομαι αγαπη μου συντομα να εχεις κ το δευτερο μπεμπουλινο σου
Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316

ioanna_io

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

Προσπαθούμε και εμείς με τον άντρα μου για μωράκι και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Αν και είμαι ακόμα στις γόνιμες μέρες, από χτες με πονάει πολύ η κοιλιά μου χαμηλά. Άλλη φορά τόσο πόνο δεν ξαναείχα ούτε καν τις μέρες που περίμενα να μου έρθει περίοδος.
Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω να χαίρομαι ή είναι πολύ νωρίς ακόμα???!!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 536304
Ανυπομονώ!!!!

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna_io έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

Προσπαθούμε και εμείς με τον άντρα μου για μωράκι και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Αν και είμαι ακόμα στις γόνιμες μέρες, από χτες με πονάει πολύ η κοιλιά μου χαμηλά. Άλλη φορά τόσο πόνο δεν ξαναείχα ούτε καν τις μέρες που περίμενα να μου έρθει περίοδος.
Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω να χαίρομαι ή είναι πολύ νωρίς ακόμα???!!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 536304
Ανυπομονώ!!!!
καλησπερα!!!
Εφοσον εισαι στις γονιμες ακομα αυτο που νιωθεις ειναι περισσοτερο πιθανο να ειναι η ωορηξια σου... Επομενως εισαι στην καλυτερη φαση να του δωσεις να καταλαβει... χιιχιχιχ...
εκμεταλευσου αυτες τις μερες στο επακρο!!!!! Και σου ευχομαι πολυ πολυ συντομα να εχεις τα αποτελεσματα που θες!!!!

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ιωάννα!!!
Δεν νομίζω ότι εμφανίζονται συμπτώματα τοοοοσσσσοοο γρήγορα είναι μάλλον πόνοι απο τη ωορρηξια!!!
Προσπαθείτε καιρό;;;
Και εμείς προσπαθούμε για το δεύτερο!!!
Ποτέ δεν περιμένεις περίοδο;;;
Εγώ 5 Ιουνίου!!!!
Εχουμε ακόμα μέρες και εγώ στις γόνιμες μου είμαι...

ioanna_io

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
BOBO ακριβώς τον ίδιο κύκλο έχουμε!
Και εγώ 5 Ιουνίου ΔΕΝ περιμένω να μου έρθει περίοδος!!!! χιχιχιχ

Στο δεύτερο μήνα προσπάθειας είμαστε.
Ανυπομονώ πολύ είναι η αλήθεια Rolling Eyes Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 328109

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ ωραία είμαστε ακριβώς μαζί εγώ βέβαια έχω κύκλο 30 ημερών δεν ξέρω εσύ;;;
Μακάρι ο Μάιος να είναι γουρικος και να τα καταφέρουμε!!!!

ioanna_io

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εγώ 30 ημερών κύκλο έχω.
Εμείς βέβαια προσπαθούμε για το πρώτο μας μωράκι.
Άντε μακάρι να είναι και για τις δυο μας γούρικος!!!

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε τι σύμπτωση....
Ποτε ειναι εσένα γόνιμες μέρες;;
Εγω αυτο τον μήνα έκανα τεστ ωορρηξιας και βγήκε έντονο την Δευτέρα άρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη λογικα ειναι οι καλές μέρες!!
Κορίτσια μετα την επαφή πόση ώρα μένετε ξαπλωμενες;;
Παίζει ρόλο τελικα;;;

ioanna_io

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν έχω κάνει βέβαια τεστ ωορρηξίας! Φοβάμαι να μην αγχωθώ!
Οπότε μετρώντας μόνο τις ημέρες και οι δικές μου είναι οι ίδιες ακριβώς. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Όσο για πόση ώρα εγώ με τον γιατρό μου που το συζήτησα μου είπε καμιά ωρίτσα να κάθομαι ξαπλωμένη.
Τώρα παίζει ή δεν παίζει ρόλο τι να πω... Μάλλον είναι ανάλογα τον οργανισμό, δεν ξέρω.

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια και από εμένα...
Ελπίζω να είστε όλες καλά...
Ιωάννα καλωσόρισες στην παρέα...

gt πώς είσαι?

ΒΟΒΟ, τώρα αρχίσει η αναμονή για σένα και την Ιωάννα, ε? Άντε βρε κορίτσια στις 6 Ιουνίου να μας πείτε τα ευχάριστα.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316

Amazona, γυρίσατε? Όλα καλά? Η μικρή τι λέει?

Εγώ καλά, αν και λίγο πεσμένη από διάθεση...έχω την αίσθηση ότι το "προσπαθούμε για παιδί" είναι πιο πολύ "προσπαθώ για παιδί"...δεν βλέπω τον καλό μου να το έχει παρει και τόσο ζεστά το θέμα...ή όταν δείχνει τον αντίστοιχο ενθουσιασμό με εμένα είναι σε μέρες που είτε είμαι πριν την περίοδο ή αμέσως μετά..τώρα που πλησιάζουν οι κρίσιμες μέρες, τον βλέπω λίγο αλλού...δεν ξέρω...μπορεί να είναι και της φαντασίας μου...πάντως με έχει ρίξει λίγο το θέμα αυτό....
Τελος πάντων...να μην σας ψυχοπλακώνω πρωί πρωι..Πίνω καφεδάκι στο γραφείο και περιμένω να αρχίσει σε λίγο ο πανικός... Very Happy Very Happy

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Stelloula καλημέρα μην ανησυχείς έτσι ειναι οι άντρες μυστήρια τρένα!!!
Δεν πειράζει καμία φορα ίσως να ειναι κ καλύτερα να ειναι ο ένας λίγο πιο χαλαρός!!!!
Εσένα οι γόνιμες ειναι τώρα;;;
Ποτε δεν περιμένεις;;;
Εμένα οι γόνιμες λογικα πέρασαν
19-20-21-22-23 ηταν οι κρίσιμες μέρες
Τώρα δεν ξέρω εινσι καλο να συνεχίσουμε ή οχι ...
Διάφορα λέγονται ....έχω ακούσει οτι αν εχει γίνει ήδη κατι δεν κάνει καλο να έρχομαι σε επαφή ....
Δεν ξέρω αν ισχύει...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BOBO έγραψε:Stelloula καλημέρα μην ανησυχείς έτσι ειναι οι άντρες μυστήρια τρένα!!!
Δεν πειράζει καμία φορα ίσως να ειναι κ καλύτερα να ειναι ο ένας λίγο πιο χαλαρός!!!!
Εσένα οι γόνιμες ειναι τώρα;;;
Ποτε δεν περιμένεις;;;
Εμένα οι γόνιμες λογικα πέρασαν
19-20-21-22-23 ηταν οι κρίσιμες μέρες
Τώρα δεν ξέρω εινσι καλο να συνεχίσουμε ή οχι ...
Διάφορα λέγονται ....έχω ακούσει οτι αν εχει γίνει ήδη κατι δεν κάνει καλο να έρχομαι σε επαφή ....
Δεν ξέρω αν ισχύει...

Μακάρι να έχεις δίκιο βρε ΒΟΒΟ... οι γόνιμες μέρες μου λογικά είναι από 28 έως και 30, αλλά το επικινδυνο 10ημερο Ξεκίνησε από χθες...
Ξέρω ότι δεν κάνει να έρχεσαι σε επαφή όταν έχει γίνει η εμφύτευση και μετά...κάνε όμως καλύτερα ένα τηλ στο γιατρό να τον ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη...Τώρα πρέπει να παραμείνεις ήρεμη και χαλαρή και να μην πολυσκέφτεσαι το αποτέλεσμα (λέμε τώρα...)...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κι από μένα!bobo μην ανησυχείς,δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τις επαφές μετά την εμφύτευση...τουλάχιστον η κόρη μου που πιάστηκε μάλλον νωρίς δεν έπαθε τίποτα.χαλάρα τώρα και όποτε σας έρθει!στελλούλα μου,οι άντρες σκέφτονται και εκφράζονται τελείως διαφορετικά από εμας.μπορεί να αγχώνεται στις γόνιμες και να μην σου το λέει!συζήτησε το ήρεμα για το πως νιώθει όταν δεν θα είσαι στις γόνιμες φυσικά!εμείς έχουμε μαλώσει πολλές φορές για το θέμα της διάθεσης τον 1,5 χρόνο που προσπαθούμε.ερχόταν στιγμές που ένιωθα ότι τον "κυνηγάω" και θέλω μόνο εγώ να προσπαθήσουμε.μιλήσαμε και το ξεκαθαρίσαμε και μου είπε ότι αγχώθηκε κι εκείνος....οι περισσότεροι που είναι στην αναμονή για αυτό το θέμα βιώνουν ανάλογα.όλα θα πάνε καλά.φτιάξε ατμόσφαιρα,περάστε καλά με φίλους και θα έρθει το θαυματάκι!
εμείς καλά,επιστρέψαμε,αρχαίο δράμα η μικρή στο βενιζέλος,κλάματα κτλ...κρίμα να μην γίνεται η "δουλειά" με το τηλ.... Laughing Laughing Laughing πάω για ιούνιο! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 215994 δεν το βάζουμε κάτω λέμε!!!

ioanna_io

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σ ευχαριστώ stelloula!

Αναμονή χωρίς άγχος γίνεται?
Να δούμε πως θα τα καταφέρω! Όλο κάνω διάφορα για να μην αφήνω το μυαλό μου να σκεφτεί και μόλις κάθομαι τσουπ κατευθείαν! Μ αρέσει που το παίζω και άνετη ότι δεν το σκέφτομαι!
Και εγώ νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να έρθουμε σε επαφή μετά την εμφύτευση. Πως θα γίνει να γνωρίζουμε την σωστή μέρα της εμφύτευσης για να σταματήσουμε?
Εμείς πάντως λέμε άλλη μια επαφή και σήμερα και μετά να περιμένουμε λίγο.

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια αφου λετε να μην το σκεφτομαστε, πως να μην εχουμε επαφες μετα; Ας πουμε οτι εγω συλλαμβανω την 18η μερα που ειναι και η τελευταια γονιμη. Αν ο καλος μου θελει αγαπουλες την 19η ή 20η τι θα του πω; "Α, μπορει να εμεινα έγκυος οποτε δεν κάνει;" Θελω να πω οτι ειναι και θεμα τυχης μαλλον...

tzoutzouki

tzoutzouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stelloula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από εμένα...
Ελπίζω να είστε όλες καλά...
Ιωάννα καλωσόρισες στην παρέα...

gt πώς είσαι?

ΒΟΒΟ, τώρα αρχίσει η αναμονή για σένα και την Ιωάννα, ε? Άντε βρε κορίτσια στις 6 Ιουνίου να μας πείτε τα ευχάριστα.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 654316

Amazona, γυρίσατε? Όλα καλά? Η μικρή τι λέει?

Εγώ καλά, αν και λίγο πεσμένη από διάθεση...έχω την αίσθηση ότι το "προσπαθούμε για παιδί" είναι πιο πολύ "προσπαθώ για παιδί"...δεν βλέπω τον καλό μου να το έχει παρει και τόσο ζεστά το θέμα...ή όταν δείχνει τον αντίστοιχο ενθουσιασμό με εμένα είναι σε μέρες που είτε είμαι πριν την περίοδο ή αμέσως μετά..τώρα που πλησιάζουν οι κρίσιμες μέρες, τον βλέπω λίγο αλλού...δεν ξέρω...μπορεί να είναι και της φαντασίας μου...πάντως με έχει ρίξει λίγο το θέμα αυτό....
Τελος πάντων...να μην σας ψυχοπλακώνω πρωί πρωι..Πίνω καφεδάκι στο γραφείο και περιμένω να αρχίσει σε λίγο ο πανικός... Very Happy Very Happy

Stelloula και εμείς μια από τα ίδια!!! ΜΕ εκφραζεις απόλυτα όπως τα γράφεις!!! Και εγω έχω τα θέματα μου!!! Πώς να έρθει το πολυπόθητο όταν οι επαφές γίνονται καθε Σαβατο και αυτό με κυνηγητό!!! Ώρες ωρες σκέφτομαι και εγω να τα παρατήσω αλλα από την άλλη με πιάνει το παράπονο!!! Ας μη σας ψυχοπλακώσω και άλλο!!!!

tzoutzouki

tzoutzouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να ρωτήσω κάτι???Από την στιγμή που βλέπυμε (αν είναι αυτά τα περιβόητα egg-white υγρά της ωορρηξίας) τι περιθώριο έχουμε για επαφή???Εννοω μόνο την ίδια την επόμενη την μεθεπόμενη???? Έχω διαβάσει αρκετά αλλά δεν έχω καταλάβει!!!! Sad

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια όχι άγχος!και μιλάει η προσωποποίηση του άγχους....τζουτζούκι από όσο έχω παρατηρήσει με τα τεστ ωορρηξίας πρέπει τα υγρά αυτά να είναι 24-48 ώρες πριν την ωορρηξία.όλα αυτα βέβαια στο περίπου γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ...τι καλά στην κόρη μου,ούτε ασπράδια ήξερα ούτε εμφυτευσεις...γιαυτό και πέτυχε!τώρα.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 679259 ευτυχώς ή δυστυχώς αυτόν τον μήνα δεν έχει αγωνια...

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάλι ηρθε η ακατανομαστη στην ωρα της και πάλι νωρίτερα!! Το συζητησαμε με τον αντρα μου και αυριο θα παρω τον γιατρο τηλ να δουμε τι θα μας πει... Αν εχουμε κατι να το παλεψουμε κι αν δεν εχουμε τοτε θα χαλαρωσουμε!

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν πειράζει tzeni ....ποτέ σου είχε έρθει τον προηγούμενο μήνα;;;;

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!τζένη μην στεναχωριέσαι!...κάνε ότι εξετάσεις σου πει ο γιατρός και μετά χαλάρωσε!εύχομαι όλες να είναι καλές! Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια και από εμένα...
Είμαι home alone (ο καλός μου δουλεύει) και είπα να δω τι κάνετε...

Τζενάκι, πάρε το γιατρό σου να του μιλήσεις...πιστεύω ότι μπορεί να σε ηρεμήσει και να σε κατευθύνει...και όλα θα πάνε μια χαρά...

Τζουτζουκι, το θέμα με τους άντρες μας μάλλον θέλει υπομονή...εγώ ξύπνησα χθες με μουτρα και επειδη το κατάλαβε γιατί ήμουνα έτσι, με κυνηγουσε...

ΒΟΒΟ, Amazona τι νέα...Πώς είστε?

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Χθες και προχθές είχα τις γνωστές λευκές εκκρισεις...και σήμερα από το πρωί έχω μια ενόχληση χαμηλά αριστερά...και πώς μου ήρθε και έβαλα θερμόμετρο (τώρα το απόγευμα) και έδειξε 37,4...μου φάνηκε πολύ για να είναι ανεβασμενη θερμοκρασία λόγω ωορρηξίας...ή μήπως όχι? Τώρα είμαι στη 14η μέρα του κύκλου κύκλο από 29 έως και 31 ημέρες...

tzoutzouki

tzoutzouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Stelloula αυτό για τους αντρες ξαναπέστο!!! Εμείς όλα τα χαμε πάτησε και μια αρρώστια και πάνε οι γόνιμες!!! Όπώς λέει και η amazona τουλάχιστον δεν θα έχουμε άγχος για καθυστέρηση!!! Πάμε για Ιούνιο!!!Bobo αυτὀ με την εμφύτευση ούτε να το σκεφτεσαι!!! Όσο το ζητάει ο καλός σου ντού Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 39 215994 !!!΅Εγώ έτσι την πάτησα τον Απρίλιο (αυτός ήθελε και εγω φοβόμουν μη τυχόν και γίνει τίποτα) και τὠρα τον κηνυγάω!!! Άσε βρε sτelloula εγώ με τα υγρά έχω παραμπερδευτεί!!! Τα είδα την 12η και τη 19η μέρα!!! Μάλλον δεν τα γλιτώνουμε τα τεστακια της ωορρηξίας!! Άντε ρε κορίτσια να αρχίσουν τα ευχαριστα να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις