Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
404 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 404 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

????????

Επισκέπτης
δεν ξερω ας δει πως θα της φερθει

ουτως η αλλως δε θα της ζητησει να παει χωρις το παιδι της ελεος

καλα ξεμπερδεματα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη χρονια!!! ειπα να κανω το πρωτο καφε της χρονιας και να κατσω λιγο εδω. λοιπον κοριτσια αν μου πει να παω απλα δε θα παω με μια δικαιολογια. αλλα πριν ερθει εκεινη η ωρα θα τη ρωτησω τι ακριβως μου ειπε να μου το ξαναπει. τιποτα αλλο. οσο για το προβλημα της οπως ειπα δεν ειναι ακριβως ετσι. ειναι μια ιστορια που απλα επαναλαμβανετε και ειναι μπερδεμενο. τελος παντων εγω εννοητε ειμαι εδω και παλι οτι χρειαστει απλα επειδη με πληγωσε και σπανια το ζω αυτο αυτο μια φιλη εως καθολου θελω να τηε το πω. τιποτα αλλο.

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να της το πεις αγαπη μου....ετσι πρεπει...και ας την πειραξει....ολες οι σχεσεις πρεπει να ειναι ξεκαθαρες και ειλικρινεις..αν απο εκει και περα θελησει να κραταει μουτρα προβλημα της...δεν μπορεις να κανεις κατι ...εσυ την ψυχη σου θα την εχεις καθαρη!!!!

PINAKIII

PINAKIII
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω μεινει καγκελο που λενε..!
ο χριστος !!!ειναι σοβαρη???δε ντρεπεται λιγακι ????
κοπελα μου αστη τη γουρουνα!ακου εριξε ξυλο επειδη εχασε το παιδι τα παιχνιδια του!προβλημα τγης...να μην ξαναασχοληθεις...ασχετα αν ειναι φιλη κουμπαρα δεν ειναι ετσι...

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας έχει πει κανείς ότι όλες οι μαμάδες ,δεν είναι κομπλεξικές ;
Μαμάδες μπορεί να γίνουν όλες οι γυναίκες κατά βάση,κατά φύση και κατά Θεό !
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μερικές δεν θα είναι και βλαμμένες στο μυαλό !
Εγώ θα της έλεγα ότι δεν θα πήγαινα ξανά στο σπίτι της επειδή είναι αδύνατον να κάνω παρέα με μια ψυχασθενή που μάλλον χρειάζεται να πάει για νοσηλεία στο Δαφνί ή σε άλλο σχετικό νοσηλευτικό ίδρυμα και ως εκ τούτου το παιδί μου δεν θα το άφηνα ποτέ ξανά σε ένα τέτοιο σπίτι!
Αν χωρίζει ας μην έκανε πάρτυ .Ας χωρίσει πρώτα και μετά ας ξανακάνει πάρτυ όταν και εκείνη θα είναι ψυχολογικά καλά.
Ας μην τα ρίχνουμε όμως όλα στο ψυχολογικό και στην ψυχιατρική !
Μπορεί να είναι άλλοθι για τη συμπεριφορά της σε ένα μικρό παιδάκι;
Έχω την εντύπωση και δεν αποκλείω το γεγονός να ζηλεύει πολύ τις άλλες κοπέλες που είναι παντρεμένες.
Έχει τύχη κάτι παρόμοιο σε μια ξαδέλφη μιας φίλης μου που έγινε στη πορεία οξύθυμη επειδή εκείνη χώριζε και έβλεπε όλες τις άλλες να είναι χαρούμενες και ευτυχισμένες με τα παιδάκια τους και με τους άντρες τους.

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ κρίμα που φέρθηκε έτσι, στο παιδάκι της που το έδειρε κ σε σένα που είσαι δικός της άνθρωπος.......κ μάλιστα για έναν τόσο γελοίο λόγο!!!!!!!!

Αν χτυπάγαμε τα παιδιά μας κάθε φορά που χάνουν ένα παιχνίδι.......
Κι εγώ καμιά φορά μαλώνω τις κόρες μου που χάνουν/σπάνε τα παιχνίδια τους αλλά όχι κ να τις χτυπήσω.......το θεωρώ απαράδεκτο!!!!!!!!
Εχθές συγκεκριμένα πήγαμε στην νονά της μεγάλης μου για τα κάλαντα κ φεύγοντας διαπίστωσα ότι η μικρή μου (14 μηνών) είχε πάρει ένα παιχνιδάκι του μπέμπη! Φυσικά το επέστρεψα αμέσως αλλά τί έπρεπε να κάνω? Να την μαλώσω????? Ή να με κράξει η κουμπάρα μου???????? Αυτά είναι μικρότητες........συμβαίνουν αυτά με τα μικράκια!!!!!!!!

ΟΚ περνάει λούκι με τον χωρισμό αλλά αυτό δεν της δίνει άλλοθι να φέρεται έτσι.......Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα το συζητούσα μαζί της κ θα περίμενα να μου ζητήσει κ συγνώμη! Διαφορετικά θα ήμουν πολύ ψυχρή μαζί της στο μέλλον........

Μακάρι να λυθεί η παρεξήγηση εφόσον είναι τόσο αγαπημένο σου πρόσωπο!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna_41 έγραψε:Έχω την εντύπωση και δεν αποκλείω το γεγονός να ζηλεύει πολύ τις άλλες κοπέλες που είναι παντρεμένες.

.....................

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ ξέρω τι έγραψα !

95% ισχύσει αυτό !

Ο Α. που του το είπα πριν μερικά λεπτά,είπε ότι είναι σίγουρος 99% ,εγώ απλά αφήνω άλλο ένα 4% για ανθρωπιστικούς λόγους !

Μην συνερίζεστε ανθρώπους που έχουν προβλήματα και που προσπαθούν να τα εξισορροπήσουν με αντίμετρα τα οποία απλά επιτελούν το ρόλο της υποκρισίας και για να δείχνουν κάτι διαφορετικό και καλύτερο από το διαφορετικό και χειρότερο που αυτά τα άτομα βιώνουν.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοουσα οτι συμφωνω γενικα

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι βρε !
Το κατάλαβα ότι συμφωνείς.

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Στο θέμα μας τώρα!Μια συμβουλή!Μακριαααααααααα τετοιοι ανθρωποι δεν πρεπει να είναι κοντα μας!Απίστευτη κακία!

mama_neraida

mama_neraida
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και ερχομαι κι εγω τωρα η "κακια" της παρεας μετα απο τοσες μερες να σου πω τι θα εκανα αν μου συνεβαινε κατι παρομοιο!!!
Καλεσε την στο σπιτι σου για καφεδακι ή για τα γενεθλια του παιδιου σου (αν δεν τα εχεις κανει ακομα) και πες της...
"Ελα απο εδω για καφεδακι αν θες...Βεβαια θα εχω και τα δυο μου παιδια στο σπιτι, δεν ξερω αν σε ενοχλει..."Και συνεχισε την κουβεντουλα σαν να της ειπες κι εσυ κατι φυσιολογικο οπως αυτη...
Πω πωωω...Πραγματικα εμεινα με το στομα ανοιχτο οσο διαβαζα το ποστ σου!!!!!

nikolu

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
KRISTI 1 έγραψε:η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ειναι οτι μπορει επειδη εδειρε το παιδι της "εξαιτιας" του δικου σου να ενιωσε ασχημα και ενοχες και τυψεις και ξεσπασε σε σενα με αυτο τον τροπο.αν γενικοτερα δεν εχετε αλλα θεματα μεταξυ σας μιλησε της καποια αλλη μερα και μιληστε ηρεμα,κατα πασα πιθανοτητα θα τα βρειτε κ θα ειστε μια χαρα.αυτα..τα σχολια σου θα τα δω αυριο γιατι κουτουλαω..κοιμησου ησυχη...θα τα βρειτε κοριτσι μου.καληνυχτα.

soupermama ελα τωρα το λεει και το ονοματακι σου. μην καθεσαι και σκας γλυκεια μου. συμφωνω με την κριστι απο πανω.ισως απο τα νευρα της και τη στεναχωρια της φυσικα ξεσπασε σε σενα που εισαι φιλη της και σου εχει και το θαρρος. (τρελενομαι οταν ακουω να χτυπανε παιδακια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι η μόνη που δεν πιστεύω ότι χτύπησε στ' αλήθεια το παιδάκι της; Εγώ πιστεύω ότι ήταν τόσο παράλογο να σου μιλήσει άσχημα για το 'συμβάν', που έπρεπε να βρει μια τρανταχτή δικαιολογία για να το κάνει. Η δικαιολογία του ότι εξαιτίας σου (δήθεν) χτύπησε το παιδί της, κάνει και το συμβάν να φαίνεται σοβαρό και εσένα να νιώθεις ένοχη (για κάτι μάλιστα που δεν έκανες εσύ ή το παιδί σου!!).

Δυστυχώς οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες, κατά τη γνώμη μου όχι επειδή οι ίδιες οι σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά επειδή αυτοί που εμπλέκονται στις σχέσεις, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα μέσα τους σαν άτομα. Τα προβλήματά τους, τα κόμπλεξ τους, τις μικρότητές τους. Όλοι έχουμε από κάτι. Κάποιοι τα συνειδητοποιούν και τα λύνουν, κάποιοι τα αποφεύγουν και τα φορτώνουν σε άλλους. Όσο μεγαλώνω, αυτό βλέπω με λύπη ..και όσο/όταν μπορώ με κατανόηση.

Edit: Κι επειδή τα παραπάνω δε βοηθάνε πρακτικά, το συμπέρασμά μου είναι ότι κάποιος που δε θέλει να συνειδητοποιήσει πώς πράττει και γιατί, δύσκολα θα το κάνει αν του το υποδείξει ο άλλος (μη σου πω το βρίσκω απίθανο). Σε αυτή την περίπτωση, ή παίρνεις απόφαση ότι οτιδήποτε πιστεύει ο άλλος έχει να κάνει με τον άλλον κι όχι με σένα και πορεύεσαι μαζί του έτσι (κοινώς δεν τα παίρνεις προσωπικά κ κατάκαρδα), ή αποστασιοποιείσαι μεν, αλλά αποφασίζεις ότι δεν το χρειάζεσαι αυτό στη ζωή σου και προχωράς ξεχωριστά. Έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση και με το τί και σε ποιό βαθμό ανέχεσαι.

antonia32

antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ακατάδεκτος o τρόπος που σου μίλησε δδεδομένου ότι είναι καλή σου φίλη. Κ από πότε χτυπάμε τα παιδιά μας επειδή χάνουν παιχνίδια; Άπειρες φορές μας έχουν πάρει παιχνίδια κ δύο φορές πήρε κ o γιος μου κ όλοι τα χαρίσαμε στον μικρό "κλέφτη". Μην σκας αθηνά!

http://stardustwork.blogspot.com

antonia32

antonia32
Και θύμισε της ότι είστε οικογένεια κ δεν θα πηγαίνετε επισκέψεις με δόσεις. Αν ένας είναι ανεπιθύμητος δεν θα πάνε κ οι άλλοι! Αν κ νομίζω θα της πέρασεo αυτό κ πιο πολύ ξέσπασε επειδή έδειρε το μικρό της

http://stardustwork.blogspot.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικα εχει μερες πια που μιλησαμε. στο σκαιπ.(γραπτα ειναι πιο ευκολα..) μου εδειξε κατι και την ειπα δεν μπορω να σε συμβουλεψω μιας και ηταν ενα σοβαρο χαρτι, λεω δεν ειμαι δικηγορος και δενμπορω ναπαρω ευθυνη με συμβουλες. μου λεει ε σιγα,λεω οχι γιατι μου εγινες οξυθιμη τελευταια.λεει γιατι ε και της εξηγησα. ειπα οτι για μενα εχει τελειωσει και τη δικαιολογω οτι ειχε νευρα και το ειπε. η μονη απαντηση της ηταν ''ε αφου το καταλαβες....'' οτι ειχε νευρα δηλ. τιποτα αλλο.τελος παντων.....

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοίταξε, φέρθηκε γαϊδουρίστικα, ναι. Επειδή όμως οι φίλοι στα δύσκολα φαίνοντσι, προσπέρασέ το... Πολύ καλά έκανες και της έδειξες πόσο σε ενόχλησε. Αν το ξανακάνει διαολόστειλέ την. Και μην ασχολείσαι τόσο, γενικά, και, αν πρήζεις και τον άντρα σου γι' αυτό, μην το κάνεις. Είναι προφανές ότι τα προβλήματα τα έχει αυτή, όχι εσύ. Σίγουρα εξαιτίας του κεφαλιού της τα έχει, αλλά και αυτή τα πληρώνει, οπότε...

44Δε θελει να ξαναπαω το ενα απο τα παιδια μου σπιτι της!!! - Σελίδα 2 Empty . Τρι Ιαν 29, 2013 12:30 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα δεν μου αρεσε καθολου η απαντηση της!επρεπε αν σε ενιωθε φιλη της να σου πει κατι αλλο!και να μην προσπερασει ετσι τα συναισθηματα που ενιωσες εξαιτιας του γεγονοτος!αφου ομως λες οτι εχει σπασει μεσα σου ηδη,εισαι σε καλο δρομο!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχω να ξεπερασω κατι εγω. ισα ισα. εχω πολλα στο κεφαλι μου και δεν εχω χρονο καν να ασχοληθω. περασε και παειπου λενε. γενικα δεν κραταω μουτρα νευρα κτλ. απλα μετα απο μερες ξαναεμφανιστηκε το μηνυμα μου εδω και ενημερωσα. Smile

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μια χαρά τότε... γι' αυτό μου αρέσει αυτό το forum, που λειτουργεί σαν μια μεγάλη παρέα Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy οντως....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις