Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ! ΣΑΝ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ UTROGESTAN KAI SALOSPIR ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ? ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Η' ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ? ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ ΣΑΝ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!

χαχαχα!!!κράξε Αφρούλα κράξε cheers cheers

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!! ΕΙΠΑΜΕ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΠΩΣ...ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣΣΣΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!! ΕΙΠΑΜΕ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΠΩΣ...ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣΣΣΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η παλιά κακή Αφρούλα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω πω σε τι να πρωτοαπαντήσω!!!

Ειρήνη δεν είχε ανέβει μετά την 19μέρα η θερμοκρασία.. και ανέβηκε μετά την 24η, γι' αυτό το πρόγραμμα μου έβγαλε πως είχα 24η ωορρηξία. Αν και είχα watery κοντά στην 19η!!!

Αφρούλα ο γιατρός είναι 15-20 λεπτά με τα πόδια αλλά βραδιάτικα και με κρύο δεν έπαιζε... έδωσα 3.20 και πήγα με ταξί..

Τα utrogestan μου είπε να τα συνεχίσω ενώ τα σαλοσπιρ αφού δεν τα πήρα, δεν υπάρχει λόγος, αν και το σωστότερο είπε πως θα ήταν να κάνω εξέταση θρομβοφιλίας για να δω αν τα χρειάζομαι!!

Κι εγώ γελούσα σαν χαζό!! Σαν καθυστερημένο για την ακρίβεια!!!!!!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Πω πω σε τι να πρωτοαπαντήσω!!!

Ειρήνη δεν είχε ανέβει μετά την 19μέρα η θερμοκρασία.. και ανέβηκε μετά την 24η, γι' αυτό το πρόγραμμα μου έβγαλε πως είχα 24η ωορρηξία. Αν και είχα watery κοντά στην 19η!!!

Αφρούλα ο γιατρός είναι 15-20 λεπτά με τα πόδια αλλά βραδιάτικα και με κρύο δεν έπαιζε... έδωσα 3.20 και πήγα με ταξί..

Τα utrogestan μου είπε να τα συνεχίσω ενώ τα σαλοσπιρ αφού δεν τα πήρα, δεν υπάρχει λόγος, αν και το σωστότερο είπε πως θα ήταν να κάνω εξέταση θρομβοφιλίας για να δω αν τα χρειάζομαι!!

Κι εγώ γελούσα σαν χαζό!! Σαν καθυστερημένο για την ακρίβεια!!!!!!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 654316

ναι αλλά 24η δεν ήταν λίγο αργά για ωορρηξία;;πάντως σημασία έχει ότι το σποράκι σου είναι 7 εβδομάδων!

και σκέφτεσαι να την κάνεις την εξέταση;;

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε συ αφρούλα... την 19η μέρα που είχα χαμηλότερη θερμοκρασία είχα μετρηθεί στις 8,30 το πρωί και δεν το έδωσα σημασία.. ενώ τις άλλες μετρήσεις τις έκανα 10.30.

αν βάλω στο τικεράκι 19η μέρα ωορρηξία, με βγάζει 6 εβδομάδων και 3 ημερών...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?

ο καημένος ο Αντώνης την πλήρωσε την επιστροφή σου!χιχι!! Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξέρω ειρηνάκι μου... νομίζω πως είναι και ακριβή...

Μου είπε πάντως να κάνω και για κυστική ίνωση..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Θ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ SALOSPIR! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ!

ΑΣΕ ΤΑ WATERY ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ! ΑΙΝΤΕ!!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΣΗ ΩΡΑ! ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΤΙ ΔΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΗ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:ρε συ αφρούλα... την 19η μέρα που είχα χαμηλότερη θερμοκρασία είχα μετρηθεί στις 8,30 το πρωί και δεν το έδωσα σημασία.. ενώ τις άλλες μετρήσεις τις έκανα 10.30.

αν βάλω στο τικεράκι 19η μέρα ωορρηξία, με βγάζει 6 εβδομάδων και 3 ημερών...

αρα τότε είχες και επειδή δε μέτρησες την ίδια ώρα με τις άλλες μέρες σου έβγαλε χαμηλότερη..δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..και έτσι συμπίπτει με τις εβδομάδες που σου είπε ο γιατρός

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
αφρουλα έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?

ο καημένος ο Αντώνης την πλήρωσε την επιστροφή σου!χιχι!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! ΕΓΩ?! ΑΘΩΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Δεν ξέρω ειρηνάκι μου... νομίζω πως είναι και ακριβή...

Μου είπε πάντως να κάνω και για κυστική ίνωση..

για κυστική θα κάνει και η Χρύσα από ότι είπε αλλά μας είπε ότι κοστίζει 300 ευρώ και δεν τη γράφουν..

άνοιξε και το καινούργιο θεματάκι να φέρεις γούρι!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Θ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ SALOSPIR! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ!

ΑΣΕ ΤΑ WATERY ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ! ΑΙΝΤΕ!!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΣΗ ΩΡΑ! ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΤΙ ΔΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΗ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ρε ζουρλό ερωτευμένο εγκυμονάκι... αυτό που είπα συμφωνεί με τη θεωρία σου... αντιρρησία!! Αν δεν διαφωνήσεις θα σκάσεις ακόμα και όταν συμφωνείς!!! χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
eirini7 έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! ΕΓΩ?! ΑΘΩΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

τα στρινγ θα σου πάρουμε στο δικαστήριο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 311356

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ 2Η ΦΟΡΑ ΤΗ ΑΚΟΥΩ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ!!!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΙΞΤΕ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΜΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΟΡΦΟΥΡΙΝΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ!!! ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧ.....ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα μου η κυστική ίνωση δεν έχει σχέση με την ηλεκτροφόριση. Είναι μια νόσος που προσβάλει διάφορα όργανα και στην πλήρη της μορφή είναι θανατηφόρα (σε μικρή ηλικία)

άνοιξα καινούριο θεματάκι

http://forum.eimaimama.gr/t16672-topic#624566

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΙΞΤΕ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΜΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΟΡΦΟΥΡΙΝΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ!!! ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧ.....ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 40 679259

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

καλέ να ανοίξει κάποια το επόμενο!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλέ το άνοιξα... ελάτε...

http://forum.eimaimama.gr/t16672-topic#624566

katalena vl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Afroula m kalispera telika ekana to test simera to apogevma kai vgike thetiko..aurio tha paw ston giatro gia tn prwti eksetasi filiaaaaa!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις