1 poker τη γνωμη σας Τετ Ιαν 02, 2013 11:13 am
PINAKIII
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα.ο συζηγος μου εχει το τελευταιο καιρο περιπου ενα χρονο τρελα με το ποκερ.αποτι φαινεται το κατεχει μιας και καποιες φορες στα site που παιζει εχει βγαλει χρηματα χωρις να δωσει..κερδιζοντας θεση σε τραπεζια μετα απο επιτυχια.το οτι δεν επιβαρυνει τον προυπολογισμο του σπιτιου ειναι σιγουρο μιας και εγω διαχειριζομαι τα παντα.
το τελευταιο διαστημα ψιλοπηγαινει να παιξει και Live.παντα χρησιμοπποιωντας τα χρηματα που βγαζει.ολα υτα αυτοδιδκτος..χωρις να εχει διαβασει κτλ.
εχω ενα αγχος μη κολλησει..μου εξηγει οτι δεν ειναι τζογος και παιχνοδι τυχης αλλα φοβαμαι μηπως κολλησει και αργοτερα μου ζητσει λεφτα.
ποτε ως τωρα δεν το εχει κανει..και τα εχω ζητητησει μαζι του.
απλα επειδη ο παπους του επαιζε τυχερα παιχνιδια και πεθαινοντας αφησε χρεη εχω αυτο στο μυαλο.
καταλαβαινω πως δεν ειναι το ιδιο πραγμα με ιπποδρομο-κινο-λοττο αλλα εχω μια τρομερη αρνητικοτητα.εχετε εμπειριες με το ποκερ?
το τελευταιο διαστημα ψιλοπηγαινει να παιξει και Live.παντα χρησιμοπποιωντας τα χρηματα που βγαζει.ολα υτα αυτοδιδκτος..χωρις να εχει διαβασει κτλ.
εχω ενα αγχος μη κολλησει..μου εξηγει οτι δεν ειναι τζογος και παιχνοδι τυχης αλλα φοβαμαι μηπως κολλησει και αργοτερα μου ζητσει λεφτα.
ποτε ως τωρα δεν το εχει κανει..και τα εχω ζητητησει μαζι του.
απλα επειδη ο παπους του επαιζε τυχερα παιχνιδια και πεθαινοντας αφησε χρεη εχω αυτο στο μυαλο.
καταλαβαινω πως δεν ειναι το ιδιο πραγμα με ιπποδρομο-κινο-λοττο αλλα εχω μια τρομερη αρνητικοτητα.εχετε εμπειριες με το ποκερ?