276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Παρ Ιαν 04, 2013 1:49 pm
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ!!! Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΑ! ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ POKE (ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ FB) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΣΟΥ?
LindakiS έγραψε:Καλησπέρα σας κ καλή χρονιά!!! δε ξέρω αν με θυμάστε....αλλά επέστρεψα να δω τι κάνετε...η αλήθεια είναι ότι μπήκα λίγο στις γιορτές αλλά ένιωσα λίγο έξω από τα νερά μου...κ δε μίλησα....... Ζητώ μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ Γ όσες σας έλειψα.... δε ξέρω σε τι φάση σας βρίσκω... αλλά πρόσεξα ότι προστέθηκαν άλλες 3 εγκυουλες στη λίστα κ χάρηκα πολύ..αν κ δεν τις ξέρω τις εύχομαι τα καλύτερα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες.
Εγώ ειμαι πλέον στην 11η εβδομάδα στο 3ο μήνα κ πάω Γ αυχενική 10/01. θα σας πω νεότερα. Γ την ώρα έχω πολύ αγωνία, κ τραβω πολύ ζόρι γτ ακόμα ο άντρας μου λείπει κ θα αργήσει κι άλλο..... κ προσπαθώ να ειμαι ήρεμη όσο μπορώ...κατά τα αλλα ούτε μισος εμετός μόνο ζαλάδες που κ που. Έχω να δω το σπορακι μου από την 6η εβδομάδα κ μου λείπει αφάνταστα κ αγωνιω να το δω...
Φιλάκια πολλά σε όλες κ ελπίζω να επιστρέψω με υλικό....
LindakiS έγραψε:Θα διαφωνώ μαζί σου μέχρι να γεννήσω.!! Έτσι Γ σασπένς!! Χάρηκα που ένιωσες το νινι σου... εγώ Οχι ακόμα αλλά δε βιάζομαι....
Αγαπακι υπόσχεση, υπόσχεση μόλις έχω τα αποτελέσματα αυχενικής
marichui έγραψε:Αχ κι εγω αυτα με τα γαλατα δεν τα ξερω....Θα μαθουμε καραμελίτσα!!
Κοριτσια εχει δυσκολίες η ξενιτια...Ατιμο πραγμα! Τι να κανεις ομως; Σε 3-4 χρονια θα γυρισουμε όμως!!
marichui έγραψε:Εξαιτιας της βιοχημικης, θελει να δει αν εξελίσσεται ομαλα η κύηση...Οποτε κ την Τεταρτη θα ξανακάνω.
LindakiS έγραψε:Καλημερα και παλι! Αφρουλιτα εχεις πολυυ δικαι ετσι οπως το εννοεις στη 12η ειμαι και την περπαταω! Μη βαρας ντε...ηταν βραδυ!
Ειμαι γραφειο και πινω το γαλατακι με κακαο μου! Σας φιλω ολες πολυ πολυ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης