Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Γιαννα ειχα λιγα παλι το πρωι, χθες μετα το γιατρο δεν ειχα. Νομιζω λιγοστευουν..Παντως ειμαι ξαπλα...Μονο εβρασα λιγο μοσχαρακι κ παω τουαλέτα. Εχω που κ που κ λιγους πόνους περιόδου. Δεν πειραζει ε; Σας ειπα οτι θα ερθει η μανουλα μου την αλλη εβδομαδα; Ειμαι χαρουμενη!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΧΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΕΛΙΚΑ??? ΑΧ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ????

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΑΦΡΟΥΛΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα καλά μια χαρά στη δουλειά κ βρήκα λίγο χρόνο να μπω!! Τι κάνεις?

Αγάπη δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα Καλή Χρονιά! πως είσαι??

Αφρουλααα τι κάνεις καλή μου? Αρχίσαν τα πεταλουδίσματα τι καλά!!!
( Η Αννούλα μου μια χαρά συννενοούμαστε στη γλώσσα της κ μ αρέσει)=απάντηση προηγούμενου θέματος κ ποστ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ 16Η-20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ 13Η-18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αγαπη της τα είπε ο αντρας μου, εγω ντρεπόμουν δεν ξερω γιατι...Μου είπε να μην ανησυχω, την τεταρτη εχει μια δουλεια κ αρα πεμπτη παρασκευη θα ερθει!!!! Ενταξει δεν λιποθυμησαν....Jenga... Laughing Laughing Laughing Laughing
Παλι καλα....

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα φρουρφουρακι!!!!Αχ, εισαι ανυπομονη μανουλα!!Αλλα ειμαι σιγουρη πως και εγω τα ιδια θα κανω!!χαχαχα
Αγαπακι ευχαριστω για το τσαγακι!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙ???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ queen ΣΟΥ!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΟΟΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ? Crying or Very sad

marichui

marichui
Αφρουλα ζωηρο σπορακι εχεις!!! Τι καλά!!! ευχομαι να κανει τετοις αταξιες κ να χαιρεται η μαμα Αφρουλα.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ 16Η-20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ 13Η-18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

να τους Αμερικάνους πάλι Shocked Shocked ως πρωτομάνα το καταλαβαίνεις αργούτσικα αυτό κ όμως κινείται από τη 1η μέρα! Εσυ κιόλας που είσαι κ πλάκα λογικό είναι να το καταλαβαίνεις πιτσεύω να με πιάνεις! Εσ΄υ πάντως να του μιλάς ν του βάζεις μουσικούλα να ρχίσεις από τώρα τις σχέσεις σας!! Razz Razz Άποψη δική μου ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΩΝ ΠΡΩΗΝ ΧΑΖΟΕΓΚΥΩΝ Laughing Laughing Laughing Laughing

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι τι καλα που θα ερθει η μανουλα σου!!!!αχχχχχ, θα ειναι και εκεινη χαζοχαρουμενη, θα την εχεις παρεουλα και θα σε βοηθαει!!!
Αφρουλιτα καλημερα!!!!!!Αχ, ατακτη η μικρη απο τωρα?/!!χαχαχαχ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙ???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ queen ΣΟΥ!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 536304

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΟΟΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

*πιστεύω ήθελα να γράψω! καλά είμαι έχω βαρεθεί τη ζωή μου εδώ αλλά θα περάσει! Θα σου την φιλήσω άλλο που δε θέλει χάδια κ φιλιά αλλά η κυρία δίνει μόνο αγκαλιές τα φιλιά της είναι ακριβά!!

εγώ είμαι σε δίλημα με πήραν στο ΕΑΠ αλλά δε ξέρω τι να κάνω να στείλω τα δικαιολογητικά Ναι ή Οχι είναι ότι τώρα οκ έχω δουλειά μετά θέλει κάθε ενότητα 550 ευρώ φφφ σας ζαλίζω τώρα με άσχετα του θέματος σορρυ Crying or Very sad Crying or Very sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΕΣ ΣΕΛ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ! 800 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ? ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ?

ΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΤΟΥΛΑ Η Ιλάειρα ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γιάννα καλά μια χαρά στη δουλειά κ βρήκα λίγο χρόνο να μπω!! Τι κάνεις?

Αγάπη δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα Καλή Χρονιά! πως είσαι??

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Very Happy

Αφρουλααα τι κάνεις καλή μου? Αρχίσαν τα πεταλουδίσματα τι καλά!!!
( Η Αννούλα μου μια χαρά συννενοούμαστε στη γλώσσα της κ μ αρέσει)=απάντηση προηγούμενου θέματος κ ποστ!

marichui έγραψε:Αγαπη της τα είπε ο αντρας μου, εγω ντρεπόμουν δεν ξερω γιατι...Μου είπε να μην ανησυχω, την τεταρτη εχει μια δουλεια κ αρα πεμπτη παρασκευη θα ερθει!!!! Ενταξει δεν λιποθυμησαν....Jenga... Laughing Laughing Laughing Laughing
Παλι καλα....

ΧΑΧΑΧΑ Laughing ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ

ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΧ ΤΗ ΟΜΟΡΦΟΟΟΟΟΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 Crazy-monkey-emoticon-003

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΑ Σ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ????

ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ!ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙΡΟ Η ΜΑΝΟΥΛΑ?

ΜΑΙΡΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αλήθεια είναι ότι δε κάθισα να τα γράψω να δω πως θα έρθουν Sad σωστό κ αυτό! Όπως μου διώξει θα λειτουργήσω..τεσπα

Αφρούλαα θα θηλάσεις ε?? κ όχι μόνο εσύ φαντάζομαι κ υπόλοιπες εγκυούλες ε?

Εμείς σταματήσαμε βασικά η μικρή το σταμάτησε ακριβώς μόλις έκλεινε τον 20ο μήνα! Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΑ Σ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ????

ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ!ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙΡΟ Η ΜΑΝΟΥΛΑ?

ΜΑΙΡΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

όταν εσένα κοιμάται εμένα ξυπνάει!! Smile Smile

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙ???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ queen ΣΟΥ!

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 438696

marichui

marichui
Καραμελίτσα ναι θα ερθει και μετα απο ενα η εναμιση μηνα θα ερθει η πεθερα μου με τον πεθερο μου!!! Ανυπομονω....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ??ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΠΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ?

ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Καραμελίτσα ναι θα ερθει και μετα απο ενα η εναμιση μηνα θα ερθει η πεθερα μου με τον πεθερο μου!!! Ανυπομονω....

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ??? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΧΑΜΕ Laughing

marichui

marichui
Αγαπη μου ειμαι πολυ ντροπαλη ημουν παντα!! Στο γαμο, που 20 ατομα ημασταν ευτυχως δεν λιποθυμησα...Ασε που δε μπορω τα κλαματα με τίποτα.......Αλλα θα ερθει ευτχως κι ολα μα χαρα!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ??ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΠΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ?

ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ?

Τέλος το έκοψε μόνη της κάτι εβδομάδες! Πως νιώθω να σου πω νιώθω πολύ καλά από την άποψη ότι κατάφερα Αποκλειστικά να την θηλάσω 20 ακριβώς μήνες χωρίς να διαμαρτυρηθώ και να πω αχ κουράστικά είμαι πολύ υπερήφανη γ αυτό κ εύχομαι αν ο Θεός μου στείλει κ 2ο μωράκι να κάνω το ίδιο βασικά όσα κ αν μου στείλει !! Δε πίνει αγελαδινό, ούτε εβαπορέ ούτε τα κιντ κ τα νεσλακ πίνει κατσικίσιο που είναι πιο εύπεπτο κ κονβτά στο μητρικό δε τρελαίνεται το πάμε σιγά σιγά στο κύπελο τρώει όμως τυριά κ γιαούρτια!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΡΩ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ! ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ Η' ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΥΡΟΥ ΚΤΛ!!! Wink Wink Wink ΜΠΟΡΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΧΑΜΕ Laughing

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΞΕΡΩ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ! ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ Η' ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΥΡΟΥ ΚΤΛ!!! Wink Wink Wink ΜΠΟΡΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 - Σελίδα 3 328109

γουργούριζε η κοιλιά σου επειδή κλασσικά δε θα χες φάει πάλι τίποτα Laughing Laughing Laughing Laughing κ στον 6ο μήνα να δεις πως θα γουργουρίζει Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις