651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Σαβ Ιαν 05, 2013 2:15 pm
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σιγουρα θα βρει καποια κακια-ανοησια να γραψει πάλι, κι εγω δεν απανταω...Σιγα μη δαπανισω ενεργεια για παρτυ του
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marichui έγραψε:οχι ευτχως, εχω τον αντρουλη μου...Νυσταξα λιγο αν κ εδω ειναι 11:24...Λεω να παω για υπνο, εσυ τι θα κανεις;
boubou έγραψε:ήρθα να πω ενα γεια κι εγώ γιατι θέλω να κάνω μπανιο...και διαβάζω 1000 ωρες γλωσσουδες!!τουλάχιστον με κάνατε και γέλασα!!! μπήκε και η τρελοκριτηκιά και την έχασα!!ΑΧ!!!! μακαρι ζουζου το ένστικτο σου να ειναι σωστό!!Ασε τα αγχη για τεστ!!ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!!
καλα Γιαννα τι φωτος ειναι αυτες?
οσο για τα τρολ.. απορώ γιατι συνεχίζουν και ασχολουνται!!ΑΝ ΔΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ μονο ετσι θα φυγουν!!!ΑΜΑΝ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!
φουρφουρ περαστικα, αν και μηπως ειναι επειδη εισαι εγκυος η ανεβασμενη θερμοκρασια!!εδω στην ωορρηξια και ειχες πυρετο!!
παω να κανω μπανιο να ξεβρωμισω και μετά θα δουμε movie με τον αντρουλη οποτε σας καληνυχτω κιολας!! σε ολες!
αγαπη έγραψε:
εσυ οποτε λες "παω για movie με τον αντρουλη" ειναι σαν να μας λες ξερετε τη θα ακολουθησει μετα σε εχουμε μαθει καλη διασκεδαση
αφρουλα έγραψε: ΜΑΡΗ ΧΑΖΑ!!! ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ! ΠΙΕΣ ΧΥΜΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ-ΠΟΝΣΤΑΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΚΟ ΣΟΥ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ?
toniach29 έγραψε:KΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΞΕΣΤΟΛΙΣΑΜΕ,ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ Κ ΕΦΤΙΑΞΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ...Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης